1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Su GS'lilerin bazi olaylari hala kabul etmemesine cidden sasiriyorum. Tamam, kupa kazanmissiniz, tebrikler, buyuk basari, hersey kabuldur. Ama bir gercek var ki bu kupa 2'dir, ust seviyenin altinda (hatta onun atlinda) takimlarin kaldigi, Avrupa'nin 2. kupasidir. Kucumseme elbette yok, buyuk basari, ama bu basariyi oldugundan buyutenler de var. Kupa 2'yi inanilmaz kucuk takimlar kazandi. O basariyi yakalayip bir daha asla yakalamayan, hatta o seviyenin yanindan gecemeyen takimlarla dolu. Ama Sampiyonlar Liginde boyle takimlar neredeyse yok, belki 1 veya 2 tane cikar. Hele ki isim ve statu degiskliginden sonra boyle birseyin imkani bile yok.

Ayrica su an 2010'dayiz, 2001 geride kalali cok oldu. Ve 2001'den bu yana neler oldu ona bakmak gerekir. GS 3 senedir Sampiyonlar Ligine katilamiyor, ama hala kendisini Avrupa'nin dev kulupleri arasinda gorup her sene (haha) kupayi hedef koyuyor. Sen bu kupayi 1 kere alip gerisini getirememissen bu tesaduftur Aziz Yildirim'in dedigi gibi. Tesaduf kelimesini de dogru algilamak gerekir, lakin ortada emek ve hakedilmis bir kupa var. Ama basarinin devami istikrarli bir sekilde gelmezse o kupa planlamis birsey degil, sadece bazi faktorlerin bir araya gelmesiyle alinmis bir kupadir. Nasil ki BJKnin UEFAda ceyrek final oynamasi, FBnin 2 sene evvel CL'de ceyrek final oynamasi da tesadufse. Ama sen bunu Barcelona gibi, Manchester gibi, hadi bunlari gectim Porto gibi yapabiliyorsan o zaman tesaduf degildir iste.

O zaman adama derlerki sen önce kendi tuttuğun takıma bak.Şampiyonlar Ligine katıldı kaç yedi,kaçıncı oldu.Uefa'ya katıldı ne oldu ? Yani böyle şeyleri yazmak istemiyorum ama öyle oluyor yani.

Maça gelirsek baya sert geçmiş.Her iki takımada bazı kararlar es geçilmiş.Semih'in pozisyonuydu galiba evet orda faul var ama semih dışarda düşmüş penaltı değil yani.Ama iki takımada kararlar verilmemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Togiii View Post

O zaman adama derlerki sen önce kendi tuttuğun takıma bak.Şampiyonlar Ligine katıldı kaç yedi,kaçıncı oldu.Uefa'ya katıldı ne oldu ? Yani böyle şeyleri yazmak istemiyorum ama öyle oluyor yani.

Maça gelirsek baya sert geçmiş.Her iki takımada bazı kararlar es geçilmiş.Semih'in pozisyonuydu galiba evet orda faul var ama semih dışarda düşmüş penaltı değil yani.Ama iki takımada kararlar verilmemiş.

Buradaki Besiktas'in basarisini mi konusuyoruz, Galatasaray'in mi? Diger takimlarin daha basarisiz olmasi GS'nin bir basarisini mi yuceltir? Senin yaptigina cevap verememek ve konuyu saptirmak denir.....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Buradaki Besiktas'in basarisini mi konusuyoruz, Galatasaray'in mi? Diger takimlarin daha basarisiz olmasi GS'nin bir basarisini mi yuceltir? Senin yaptigina cevap verememek ve konuyu saptirmak denir.....
    Konuyu saptırmanın,konu dışında konuşmanın ne demek olduğunu biliyorsun da GB-FB maçı başlığı altında neden GS'nin başarısını tartışıyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Konuyu saptırmanın,konu dışında konuşmanın ne demek olduğunu biliyorsun da GB-FB maçı başlığı altında neden GS'nin başarısını tartışıyorsun ?

Topigi tekrar dikkatlice okursan kimin konuyu saptirdigini net bir sekilde gorursun zaten. Bazi insanlar maalesef objektif olamadigi icin cok alingan oluyor ve herseyi ustlerine aliyor, o yuzden konu sapiyor. Ki Sekopej ve ben net bir sekilde GS'ye dogru yazilmis bir mesaj olmadigini belirttik zaten....

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

E sen konuşuyorsun ya yok Gs'nin UEFA Kupasını alması tesadüfmüşte yok şöyleymişte.Bende diyorumki sen ilk önce kendi tuttuğun takıma bak.Şampiyonlar Ligine direk katılmışta ne olmuş ? UEFA kupasına girmişte ne olmuş.Şimdi maç skorlarınıda yazardımda gerek yok yani.Diğer takımların başarısız olması tabiki Galatasaray'ın başarısını yüceltmez.Ama ben şuan Galatasaray'dan çok Bursaspor şampiyon olsun istiyorum hemde canı gönülden.Yani yaptığın konuşmalar çok anlamsız.Tesadüfmüş harbiden mi tesadüf ?.Bi takım bi kupayı alır sonra 50 senede alamayabilir.Ama o alınan kupanın tesadüf olduğunu göstermez.Ha son 2 senedir şanssızlıktır gidiyor.İlk önce HSV sonra A.Madrid.Bu turları geçebilsek şans yanımızda olsa belki daha farklı olucak.BuAma şurda yazdıklarmızda çok boş yani FB maç konusunda tartıştığımız şeye bak.Ama sen bunu çok iyi yapıyosun herhangi bir maç konusunda takımın yok 10 sene önce aldığı kupadan bahsediyorsun .Ama tabi sana göre tesadüftür bize göre söke söke.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    E sen konuşuyorsun ya yok Gs'nin UEFA Kupasını alması tesadüfmüşte yok şöyleymişte.Bende diyorumki sen ilk önce kendi tuttuğun takıma bak.Şampiyonlar Ligine direk katılmışta ne olmuş ? UEFA kupasına girmişte ne olmuş.Şimdi maç skorlarınıda yazardımda gerek yok yani.Diğer takımların başarısız olması tabiki Galatasaray'ın başarısını yüceltmez.Ama ben şuan Galatasaray'dan çok Bursaspor şampiyon olsun istiyorum hemde canı gönülden.Yani yaptığın konuşmalar çok anlamsız.Tesadüfmüş harbiden mi tesadüf ?.Bi takım bi kupayı alır sonra 50 senede alamayabilir.Ama o alınan kupanın tesadüf olduğunu göstermez.Ha son 2 senedir şanssızlıktır gidiyor.İlk önce HSV sonra A.Madrid.Bu turları geçebilsek şans yanımızda olsa belki daha farklı olucak.BuAma şurda yazdıklarmızda çok boş yani FB maç konusunda tartıştığımız şeye bak.Ama sen bunu çok iyi yapıyosun herhangi bir maç konusunda takımın yok 10 sene önce aldığı kupadan bahsediyorsun .Ama tabi sana göre tesadüftür bize göre söke söke.
    Ya dogru sekilde oku, ya da okudugunu dogru sekilde algila.

Tesaduf kelimesini de dogru algilamak gerekir, lakin ortada emek ve hakedilmis bir kupa var. Ama basarinin devami istikrarli bir sekilde gelmezse o kupa planlamis birsey degil, sadece bazi faktorlerin bir araya gelmesiyle alinmis bir kupadir. Nasil ki BJKnin UEFAda ceyrek final oynamasi, FBnin 2 sene evvel CL'de ceyrek final oynamasi da tesadufse. Ama sen bunu Barcelona gibi, Manchester gibi, hadi bunlari gectim Porto gibi yapabiliyorsan o zaman tesaduf degildir iste.

Burada Besiktas'in basarisini mi konusuyoruz, Galatasaray'in mi? Diger takimlarin daha basarisiz olmasi GS'nin bir basarisini mi yuceltir? Senin yaptigina cevap verememek ve konuyu saptirmak denir.....

Bir daha da cevap yazmayacagim zaten....

Mesaj Yetkileri