ne şanslı şu Beşiktaş, pozisyonları yok 1-0 kazandılar![]()
bu arada yorum on numara olmuşatıyordu kendi kalesine şık bir gol neredeyse İ.Kaş
![]()
Denizlispor
Beşiktaş
Berabere
ne şanslı şu Beşiktaş, pozisyonları yok 1-0 kazandılar![]()
bu arada yorum on numara olmuşatıyordu kendi kalesine şık bir gol neredeyse İ.Kaş
![]()
Pozisyonları yok kısmına katılıyorum.Tamam maç boyunca hücumda pek etkili olduğumuz söylenemez ancak pozisyona girmedik demekte yanlış olur.Bobo'nun 2 tane tehlikeli pozisyonu var çünkü.
Açıkcası şahsım adına Mustafa hocayı ben de eleştirmeyi doğru bulmuyorum.Onu eleştirecek kapasitede olmadığımı düşünüyorum çünkü.Tabii bu benim adıma geçerli.Başkalarının ne düşündüğü ve Mustafa hocayı eleştirmesi hakkında bir fikrim yok iyi veya kötü.
Evet bu sezon hücumsal anlamda gerçekten sıkıntı çekiyoruz.Zaten tam anlamıyla kadromuz 100.yıldan beri hiç bir zaman dengeli olmadı.(Geçen seneyi bir nebze kategori dışı tutabiliriz)Hücum iyiyken savunmada sıkıntı çektik,savunma iyiyken hücumda.Evet rakiplerimiz puan kaybetmeselerdi biz onları geçemezdik.Çünkü biz arkadan gelendik.Ancak bu bizim onların puan kazanamadıkları maçları kazanıp şampiyon olmamızı gölgelemez.
Elimizdeki hücum elemanlarının bizim klasımızda oyuncular olduğunu düşünmüyorum.Adam gibi kanat oyuncumuz yok.Orta saha elemanlarımızın oyunu iki yönlü oynayabildiklerini söylemek zor.Salt hücumsal yetenekleri ön planda olanlarda bence yeterli değiller bizim için.Forvetler ise idare eder.Bu şartlar altında böyle bir oyun sergilenmesini yadırgamıyorum açıkcası.Kazandıktan sonra bir yerden sonra sıkıntı olmuyor artık.Ki her maç dünkü gibi de oynamıyoruz zaten.
Mustafa hoca sezon sonunda ne olursa olsun ayrılacak bence.Zaten sezon başında ayrılacaktı ancak camianın isteklerini kıramadı.Bu sefer de şampiyon olsak hem genel olarak camianın çok ısrarcı olacağını sanmıyorum hem de Mustafa hocanın devam etmek isteyeceğini sanmıyorum.
So what?
Saike