Originally Posted by
crespo009
Çok güzel yazmışsın İlhan. Ben Rıdvan ilk geldiğinde bu çocuk kesin oynar Gökhan Gönül'ü geçer dedim ama sahaya adımını atamadı bile ( istisna anlar hariç ) Çok yetenekli sürekli ileri geri koşma kapasitesi var. Ortaları yerini buluyo ama bu çocuk yerine stoper İbrahim Kaş Stoper İbrahim Toraman Nerde oynadığı belli olmayan Ekrem ve hatta sene başındaki kadroda yer alan Stoper Erhan oynadı.
İsmail aynı Rıdvan tarzında ondan daha teknik ama bakıyosun oda yok. Haa İbrahim Üzülmez çok iyi oynuyo diyebilirsiniz. Ama en azından o yorulduğu anlarda al İsmail'i. Sol kanattan bindirsin dursun. Rakibide bozarsın böyle. Gelemez üstüne kolay kolay. Batuhan - Necip konusunda daha önce yazmıştım zaten onları nasıl beğenmiyo oynatmıyo ilginç. Yani Necip'in Fink'ten ne eksiği var ? Türk olmasımı ? Almanyada küme düşmemeye oynayan takımda oynamaması ? Batuhan Eskişehir'de neredeyse oynadığı maç başına gol ortalaması tutturdu bakıyosun ortalıkta yok. Allah aşkına Nobre'den ne eksiği var. Hiç değilse Beşiktaşlılığın ne olduğunu bilen o hırsa sahip birisi.
Şampiyon yaptı geçen sene belki ama kaç kişi takımın oynadığı oyundan mennun kaldı ? Bu sene 3. sırada hanginiz mennunsunuz.