Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

5 25.00%
  • Beşiktaş

13 65.00%
  • Berabere

2 10.00%
1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Denizlispor - Beşiktaş [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok güzel yazmışsın İlhan. Ben Rıdvan ilk geldiğinde bu çocuk kesin oynar Gökhan Gönül'ü geçer dedim ama sahaya adımını atamadı bile ( istisna anlar hariç ) Çok yetenekli sürekli ileri geri koşma kapasitesi var. Ortaları yerini buluyo ama bu çocuk yerine stoper İbrahim Kaş Stoper İbrahim Toraman Nerde oynadığı belli olmayan Ekrem ve hatta sene başındaki kadroda yer alan Stoper Erhan oynadı.

İsmail aynı Rıdvan tarzında ondan daha teknik ama bakıyosun oda yok. Haa İbrahim Üzülmez çok iyi oynuyo diyebilirsiniz. Ama en azından o yorulduğu anlarda al İsmail'i. Sol kanattan bindirsin dursun. Rakibide bozarsın böyle. Gelemez üstüne kolay kolay. Batuhan - Necip konusunda daha önce yazmıştım zaten onları nasıl beğenmiyo oynatmıyo ilginç. Yani Necip'in Fink'ten ne eksiği var ? Türk olmasımı ? Almanyada küme düşmemeye oynayan takımda oynamaması ? Batuhan Eskişehir'de neredeyse oynadığı maç başına gol ortalaması tutturdu bakıyosun ortalıkta yok. Allah aşkına Nobre'den ne eksiği var. Hiç değilse Beşiktaşlılığın ne olduğunu bilen o hırsa sahip birisi.

Şampiyon yaptı geçen sene belki ama kaç kişi takımın oynadığı oyundan mennun kaldı ? Bu sene 3. sırada hanginiz mennunsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Çok güzel yazmışsın İlhan. Ben Rıdvan ilk geldiğinde bu çocuk kesin oynar Gökhan Gönül'ü geçer dedim ama sahaya adımını atamadı bile ( istisna anlar hariç ) Çok yetenekli sürekli ileri geri koşma kapasitesi var. Ortaları yerini buluyo ama bu çocuk yerine stoper İbrahim Kaş Stoper İbrahim Toraman Nerde oynadığı belli olmayan Ekrem ve hatta sene başındaki kadroda yer alan Stoper Erhan oynadı.

İsmail aynı Rıdvan tarzında ondan daha teknik ama bakıyosun oda yok. Haa İbrahim Üzülmez çok iyi oynuyo diyebilirsiniz. Ama en azından o yorulduğu anlarda al İsmail'i. Sol kanattan bindirsin dursun. Rakibide bozarsın böyle. Gelemez üstüne kolay kolay. Batuhan - Necip konusunda daha önce yazmıştım zaten onları nasıl beğenmiyo oynatmıyo ilginç. Yani Necip'in Fink'ten ne eksiği var ? Türk olmasımı ? Almanyada küme düşmemeye oynayan takımda oynamaması ? Batuhan Eskişehir'de neredeyse oynadığı maç başına gol ortalaması tutturdu bakıyosun ortalıkta yok. Allah aşkına Nobre'den ne eksiği var. Hiç değilse Beşiktaşlılığın ne olduğunu bilen o hırsa sahip birisi.

Şampiyon yaptı geçen sene belki ama kaç kişi takımın oynadığı oyundan mennun kaldı ? Bu sene 3. sırada hanginiz mennunsunuz.

Arkadasim sahaya 15 oyuncuyla mi cikalim? Batuhan oynasa Bobo oynamayacak, oyle degil mi? Bobo'yu kulubede oturtunca elestirilmiyor mu bu adam? Ayrica Ridvan'i gorduk, oynadigi her macta sag kanadimiz koridor oldu. Ayni sekilde Ismail'in oynadigi her mac sol kanadimiz acik verdi. Uzulmez ve Kas hucumda yetersiz, ancak en azindan takim savunmasina katkida bulunuyorlar. Hepimiz biliyoruz ki bu takimin hucumu sikintili, gol yedi mi cikartamiyor. Denizli de en iyisini yapiyor, takim savunmasini saglam tutup gol atma isini ilerideki ucluye birakiyor, ki bu sistemle buralara kadar geldik, gecen sene de sampiyon olduk. Antep macina ofansif kadroyla ciktik da ne oldu, golu yedik cikaramadik. Ben hocamdan memnunum, en azindan guven asiliyor herkese ve inancini kaybetmiyor. Ne yaptiginin farkinda ve cok tecrubeli.

Mesaj Yetkileri