Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Sizin gibi dusunen insanlara kahkaha ata ata guluyorum. Zaten bu ulkeye gelen dunyaca unlu antrenorler futboldan anlamiyor, ama klavye basindan 2 saat oyun oynayan insanlar anliyor. Evet, Denizli bu takimi zaten gecen sene sansa sampiyon yapti. Takimin bu sene sampiyonluk yarisinda olmasi da sans zaten. Zaten Denizli'nin bunlari yapmasi normal, cunku dunya yildizlariyla dolu kadromuz var, normalde her sene sampiyon olup Sampiyonlar Liginde final oynuyoruz, ama Denizli bozuyor iste. Hele Necip ve Batuhan yok mu. Butun sezon istikrarli ve iyi bir performans sergileyen Fink ve Ernst dururken tecrubesi 0 olan ve her mac gereksiz 10 faul yapan Necip'i oynatmamasi buyuk hata! Hele Bobo, Holosko, Nihat dururken takim arkadaslari kamptayken Antalyada keyif yapan ve televizyon basindan hocasina sallayan (ben seneye burdayim, seni bilmem) Batuhani oynatmamasi daha da buyuk hata! Zaten Daum ve Rijkaard gibi ornek antrenorler var, bak onlar nasil oynatiyor gencleri.
Seni güldürebiliyorsam ne güzel. Zaten insanlar da komik olduğumu söyler, durur. Kızlar da komik erkeklerden hoşlanıyor sonuçta. İki espri yapıyorsun, hop bakıyorsun da sana aşık olmuşlar. Eski sevgililerimden birine, benim en çok neyime aşık oldun diye sorduğumda, "Gülen gözlerine ve güldürme kabiliyetine." demişti bana.

Klavye başında oyun oynamak da zevklidir. Mourinho, Ertuğrul Sağlam, Ersun Yanal, hepsi FM oynuyorlar. FM güzel oyundur, hatta FM forumlarındayız şu anda, bir dene derim sana.

Evet, geçtiğimiz sene itekleye itekleye şampiyon yaptılar Beşiktaş'ı. Herkes tepside ikram etti. Ben geçtiğimiz sene Beşiktaş'ın maçlarının %80'ini canlı izledim. İyi futbol oynadığımızı, şöyle koltuğumda veya sandalyede rahatça maç izlediğimiz hatırlamıyorum.

Bu sene ilk yarı da Beşiktaş'ın bütün maçlarını canlı canlı izledim. Bir maçı da rahatça izlemedim, Fenerbahçe maçından başka. Yok maalesef iyi futbol. Az gol var. Çok defansif bir takım var.

Fink At Fink'e Bu 10 faul yapan Necip Fink'i alır, 3'e katlar, sonra bir de 5'e böler. Artık Oğuz Çetin isyan etti, takımında oynayamayan Necip'i aldı milli takıma da, Denizli "Haaa, bende Necip varmış." dedi. Ha bir de, bu klavye başında oynadığımız oyunda Necip kötü yapılmıştır. Onu da ek olarak belirteyim, klavye başından 2 saat oyun oynayıp ahkam kesen biri olduğum için.

Batuhan çok kötü biriydi değil mi, o yüzden zaten Eskişehir'de harika bir sezon geçirmişti. Yanında pırpır Youla ile. Yahu duydum da C. Ronaldo cinselliği bırakmış. Hocası Pellegrini kızarmış. Çok ayıpmış eğlenmek ve tatil yapmak İspanya'da.

29 yaşındaki Nobre kaç maça çıktı ve kaç gol attı, 1 miydi attığı gol sayısı, neydi?

Doğru olan şu ki Denizli huysuz bir dede olduğu için Batuhan'ı oynatmıyor.

Daum ve Rijkard beni ilgilendirmiyor. Ben Beşiktaşlıyım ve konumuzunda adında da FB ve GS yok, BJK var.