Su tepside ikram ettiler lafi hic yakismiyor, hele Besiktas'liya hic yakismiyor. Sonucta biz rakiplerimizden iyiydik, sampiyon olduk. Rakiplerin kotu olmasi bizi ilgilendirmiyor, sonucta biz onlardan iyiydik. Burada Besiktas konusuyoruz, FB veya GS'yi degil diyip sonra da onlarin sayesinde sampiyon olduk demek de komik oluyor. Ayrica gecen sene ikinci yarida 18 macta 40'tan fazla puan aldik, ki bu son senelerde smapiyon olan takimlarin ortalamasinin ustunde. FB 100. yilda sampiyon oldugunda bizim gecen sene aldigimiz puanin aynisini aldi, ama bir medya mensubunun veya FB'linin sampiyonlugu rakiplerin hediye ettigini duymadim nedense. Konu BJK olunca nedense hak edilmemis bir sampiyonluk oluyor. Bu sene uzay kadrosu kuran FB ve GS ile hemen hemen ayni puandayiz, ki agir CL maclari olmasaydi su an onlerindeydik muhtemelen. Bu sene sampiyon olursak yine mi FB ve GS sayesinde oldu diyecekler merak ediyorum acikcasi ve eger GS sampiyon olursa yine ayni yorum yapilacak mi?

FM'e gelirsek, ben de oynuyorum ve buyuk zevk aliyorum. Ama bir oyunda basarili oldum diye kendimi futbol ulemasi ilan edip yillarca bu isin icinde olan kisilere sallamiyorum. Hele ki M.Denizli gibi kariyeri ve basarisi ortada olan insanlara.

Necip konusuna gelince. Necip'in performansi Fink'ten iyi diyenle bu konuyu tartismak istemiyorum. Fink son macta cok kotuydu, ama sezonun genelinde cok cok iyi bir performans sergiliyor. 1 mac kotu ise 7 mac da iyi oynuyor. Necip ise Kayseri (ve biraz Belediye) maci haric hic iyi oynamadi, ki su an onemli de degil, sonucta yolun basinda. Ama Necip Fink'i kesmeli, ne bicim antrenor bu Denizli diyenleri Allah tas yapar.

Batuhan konusuna gelince. Eskisehir'de oynamis olabilir, Eskisehir Besiktas ile bir degil. Eskisehir'in forvetleri Youla ve Adem Sari, Besiktas'inkiler Bobo, Holosko, Nobre, Nihat. Eskisehir'de ehliyetsiz araba kullanip affedilir, yenildikleri mactan sonra gece kulubune gidip affedilir, ama Besiktas gozunun yasina bakmaz, AHmet Dursun ve P.Nouma'yi gozunu kirpmadan gondermis bir kulupte bu sekilde tutunamaz. Ronaldo'yu Batuhan ile bir tutmak komik. Ronaldo 1 tane antrenman kacirmiyor, ustune gidip ekstra antrenman yapiyorum, ki Manudaki ilk senesindeki fizigi ile R.Madriddeki fizigini karsilastirirsan gorursun, ayrica CR7 belgeselini izlediysen bunun da farkinda olurdun. Batuhan'in yetenegine kimsenin lafi yok, ki bende Nobreden yetenekli oldugunun farkindayim, ama bir oyuncu calismiyorsa, isine ve arkadaslarina saygi gostermiyorsa ve simarik tavirlar icerisine giriyorsa o oyuncu tribunde oturur......