Dün o kadar şey yazdınız şu ana kadar silinen mesajlarda dahil herşeyi okudum. Bazı arkadaşlar o kadar TARAFSIZ ( ! ) Pazar günü Saidou - Toledo - Shawky - Aydın - Serdar maç boyu tekme attılar. O maç için ben kırmızı kart beklediğimde faulleri verdi kartları verdi daha ne istiyosun demişlerdi. Ne değiştide dün akşam Sedat - Keita çirkef oldu. Hatta işin içine Lugano - Emre bile dahil oldu. A. Keita - Lugano arasında çirkeflik kıstası yapmak bile saçmadır. Lugano'nun yaptığı hırstan dolayı. Adamın kaybetme lüksü yok. Keita'nın yaptıkları ne için afedersiniz ?

Maç için diyecek birşey yok. Rijkaard diyoki taktiğimizi değiştirmek zorunda kaldık 4-4-1-1 döndük. Ortasaha 4'lüsü Mustafa Sarp - Mehmet Topal - Barış Özbek - Ayhan Akman 1 oyuncu Gio Onun önünde Keita. Böyle oyun düzeniyle naısl oynamayı düşünüyoki zaten. Şansa 1 gol atarım sonra bütün maç yatarımdı düşüncesi. Bunda başarı olmadı değil aslında başarılıda oldu ama işte sürekli kapanarak birşey yapamazsınız. Bu kadar kötü savunma yapan bir takım olamaz. Hep diyoruz ya pres ileriden başlamalı diye. Güçsüz Gio'yla nasıl pres yapacaksınızki. Keita'nın tek yaptığı kanattan içeriye girmek. Adam o kadar alışmışki sürekli kanada doğru gitti maçta. Servet - Hakan Balta o kadar güçsüzlerki bütün maç ordan geldi Sivasspor. İlk yarıda 1 tane Hakan'ın koluna çarpan top var, tartışmalı o karar.

Ben Fenerbahçe maçından sonra Rijkaard çok kötü hoca demiştim. Hala daha bu görüşteyim. Hoca bu kadar hata yapamaz. Hadi ilk başlarda kadroyu tanımıyodu. Hala dahamı tanımıyo. Şimdi gelip Barcelona'yı yönetti Hollanda milli takımını yönetti Sparta Rotterdam'ı küme düşürdü gibi sözler sarf etmeyin hiç. Görünen köy kılavuz istemez. Bülent Korkmaz yapsaydı böyle hatalar ne olurdu acaba. Veya o mucize sezonda Cevat Güler aynı şeyleri yapsa. Cevap çok zor değil Sivasspor maçının sonrası soyunma odasında hemen kendisine istifa dilekçesi imzalatılır hadi sana güle güle denirdi. Yapsana Rijkaard'a Neeskens'e. Şimdi Galatasaray yol ayrımında. Yaa yola devam edecekler gelecek sezon Rijkaard'la Gio - Jo gibi '' FANTASTİK TRANSFERLER '' yapacaklar. Yada yeni bir sayfa açıp takımı tanıyan. Elindeki malzemeyi iyi kullanmasını bilen birini getirecekler.

Barış içinde 1-2 kelime edecektim ama çok ağır olacak söylersem. Yaptığı adamlık değil. Rakibi olan futbolcunun spor hayatını bitirecek hareketti o yaptığı.