Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

13 28.89%
  • Galatasaray

24 53.33%
  • Berabere

8 17.78%
1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ 28. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Neyse, söylemedi demeyin GS Bursaya maçı satar.
    İronisi bile hoş değil, yarın bir gün birisi ciddiye alır karşına çıkarır bunu. Demedi deme.

Rijkaard'a sallamak en kolayı, önce bir Rijkaard kadar olmak gerek. FM oynayarak olsaydı, Ferguson kim benim yanımda ?

Frank Rijkaard'ın Galatasaray'da yaratacağı devrime inanıyorum, hemde sonuna kadar. Umarım yönetimin hocamızın arkasındayız lafı lafta kalmaz. Her sene hoca değişikliği sıktı artık, sezon sonu ne olursa olsun Rijkaard bu takımın başında kalmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İronisi bile hoş değil, yarın bir gün birisi ciddiye alır karşına çıkarır bunu. Demedi deme.

Rijkaard'a sallamak en kolayı, önce bir Rijkaard kadar olmak gerek. FM oynayarak olsaydı, Ferguson kim benim yanımda ?

Frank Rijkaard'ın Galatasaray'da yaratacağı devrime inanıyorum, hemde sonuna kadar. Umarım yönetimin hocamızın arkasındayız lafı lafta kalmaz. Her sene hoca değişikliği sıktı artık, sezon sonu ne olursa olsun Rijkaard bu takımın başında kalmalı.
    Ne Yani O Günlerde G.S Yarıştan Kopmuş Olursa Ve Şampiyonluk Yarışı Bursa-Fenerbahçe Arasında Olursa G.S Bursa'yı Yenip Fener'in Şampiyon Olmasına Yardımcı Olur Mu Sence?
    Ben Nedense Böyle Bir Durumda 3 Puan'ı Alanın Bursa Olacağını Düşünüyorum...

Mesaj Yetkileri