Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

13 28.89%
  • Galatasaray

24 53.33%
  • Berabere

8 17.78%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 152 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ 28. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe taraftarı da destek oluyordu, ama haketmeyen bir oyun oynuyordu takım. Sonrasında herşey lehine değişti. Galatasaray için de değişebilir. Uzun zaman var daha ligin bitmesine. Üstündeki rakiplerin çok kritik, hatta birbirleriyle maçları var. Geçen sezon ki şampiyonluk mücadelesinde Beşiktaş'ın geriden gelip, aradan sıyrılıp şampiyon olması da unutulmamalı. 1-2 güzel galibiyet taşları yerine oturtabilir lig sonunu getirebilme açısından.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Fenerbahçe taraftarı da destek oluyordu, ama haketmeyen bir oyun oynuyordu takım. Sonrasında herşey lehine değişti. Galatasaray için de değişebilir. Uzun zaman var daha ligin bitmesine. Üstündeki rakiplerin çok kritik, hatta birbirleriyle maçları var. Geçen sezon ki şampiyonluk mücadelesinde Beşiktaş'ın geriden gelip, aradan sıyrılıp şampiyon olması da unutulmamalı. 1-2 güzel galibiyet taşları yerine oturtabilir lig sonunu getirebilme açısından.
    Bu sene çok farklı ama, geçen seneki ile kıyas edilemez. Ayrıca bizim desteğimiz tam zamanında meyve verdi. Umarım takım iyi gider.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adnan polat'ın bir açıklaması vardı. ligde kasap çok, yıldız futbolcu korunmalı diye. acaba yine aynı fikirde mi?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı fikirdedir. uyarı verecektir bazı futbolcularına '' yıldızları koruyalım ! lütfen. '' diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Alican'ada yazık arkadaş.Her maç konusunda ceza nereye kadar.Hiç tahrik etmiyorlar zaten onu.Adamı tahrik ediyolar oda kötü kötü konuşuyor .Neyse.

Futbolda kasaplıktan yana değilim kim olursa olsun ister Keita olsun ister Güize olsun ister Holosko olsun.Onlarda insan sonuçta adam bi sakatlansa gitti işte uzun vadeli sakatlanırsa kötü.O yüzden Sedat'mış,Yasin'miş,Yalçın'mış bunlar bana göre kasap tabirinde futbolcular.Hele dün Yasin Keita'yı ilk yarıda bi göçürdü dedim noluyo ya .Ondan sonrada maçı izlemedim zaten.Ama son dakikaya kadar gelipte gol de yememek lazımdı kötü oldu.Yapacak bişey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün o kadar şey yazdınız şu ana kadar silinen mesajlarda dahil herşeyi okudum. Bazı arkadaşlar o kadar TARAFSIZ ( ! ) Pazar günü Saidou - Toledo - Shawky - Aydın - Serdar maç boyu tekme attılar. O maç için ben kırmızı kart beklediğimde faulleri verdi kartları verdi daha ne istiyosun demişlerdi. Ne değiştide dün akşam Sedat - Keita çirkef oldu. Hatta işin içine Lugano - Emre bile dahil oldu. A. Keita - Lugano arasında çirkeflik kıstası yapmak bile saçmadır. Lugano'nun yaptığı hırstan dolayı. Adamın kaybetme lüksü yok. Keita'nın yaptıkları ne için afedersiniz ?

Maç için diyecek birşey yok. Rijkaard diyoki taktiğimizi değiştirmek zorunda kaldık 4-4-1-1 döndük. Ortasaha 4'lüsü Mustafa Sarp - Mehmet Topal - Barış Özbek - Ayhan Akman 1 oyuncu Gio Onun önünde Keita. Böyle oyun düzeniyle naısl oynamayı düşünüyoki zaten. Şansa 1 gol atarım sonra bütün maç yatarımdı düşüncesi. Bunda başarı olmadı değil aslında başarılıda oldu ama işte sürekli kapanarak birşey yapamazsınız. Bu kadar kötü savunma yapan bir takım olamaz. Hep diyoruz ya pres ileriden başlamalı diye. Güçsüz Gio'yla nasıl pres yapacaksınızki. Keita'nın tek yaptığı kanattan içeriye girmek. Adam o kadar alışmışki sürekli kanada doğru gitti maçta. Servet - Hakan Balta o kadar güçsüzlerki bütün maç ordan geldi Sivasspor. İlk yarıda 1 tane Hakan'ın koluna çarpan top var, tartışmalı o karar.

Ben Fenerbahçe maçından sonra Rijkaard çok kötü hoca demiştim. Hala daha bu görüşteyim. Hoca bu kadar hata yapamaz. Hadi ilk başlarda kadroyu tanımıyodu. Hala dahamı tanımıyo. Şimdi gelip Barcelona'yı yönetti Hollanda milli takımını yönetti Sparta Rotterdam'ı küme düşürdü gibi sözler sarf etmeyin hiç. Görünen köy kılavuz istemez. Bülent Korkmaz yapsaydı böyle hatalar ne olurdu acaba. Veya o mucize sezonda Cevat Güler aynı şeyleri yapsa. Cevap çok zor değil Sivasspor maçının sonrası soyunma odasında hemen kendisine istifa dilekçesi imzalatılır hadi sana güle güle denirdi. Yapsana Rijkaard'a Neeskens'e. Şimdi Galatasaray yol ayrımında. Yaa yola devam edecekler gelecek sezon Rijkaard'la Gio - Jo gibi '' FANTASTİK TRANSFERLER '' yapacaklar. Yada yeni bir sayfa açıp takımı tanıyan. Elindeki malzemeyi iyi kullanmasını bilen birini getirecekler.

Barış içinde 1-2 kelime edecektim ama çok ağır olacak söylersem. Yaptığı adamlık değil. Rakibi olan futbolcunun spor hayatını bitirecek hareketti o yaptığı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Barış'ın yaptığı iş değil de adamın futbol hayatını bitirmek falan ayıp olur. Roy Keane örneği verilmiş Barış için ama bir de Pepe örneği var. Pepe bugün hala oynuyorsa Barış hayli hayli oynar. Ama gerçekten çok antipatik bir adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrik ederim Sivasspor'u,daha iyi oynayan onlardı ve son dakikada da olsa 1 puan almayı başardılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sivas'a tebrik.Barış a Lanet!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Maç için diyecek birşey yok. Rijkaard diyoki taktiğimizi değiştirmek zorunda kaldık 4-4-1-1 döndük. Ortasaha 4'lüsü Mustafa Sarp - Mehmet Topal - Barış Özbek - Ayhan Akman 1 oyuncu Gio Onun önünde Keita. Böyle oyun düzeniyle naısl oynamayı düşünüyoki zaten. Şansa 1 gol atarım sonra bütün maç yatarımdı düşüncesi. Bunda başarı olmadı değil aslında başarılıda oldu ama işte sürekli kapanarak birşey yapamazsınız. Bu kadar kötü savunma yapan bir takım olamaz. Hep diyoruz ya pres ileriden başlamalı diye. Güçsüz Gio'yla nasıl pres yapacaksınızki. Keita'nın tek yaptığı kanattan içeriye girmek. Adam o kadar alışmışki sürekli kanada doğru gitti maçta. Servet - Hakan Balta o kadar güçsüzlerki bütün maç ordan geldi Sivasspor. İlk yarıda 1 tane Hakan'ın koluna çarpan top var, tartışmalı o karar.

Ben Fenerbahçe maçından sonra Rijkaard çok kötü hoca demiştim. Hala daha bu görüşteyim. Hoca bu kadar hata yapamaz. Hadi ilk başlarda kadroyu tanımıyodu. Hala dahamı tanımıyo. Şimdi gelip Barcelona'yı yönetti Hollanda milli takımını yönetti Sparta Rotterdam'ı küme düşürdü gibi sözler sarf etmeyin hiç. Görünen köy kılavuz istemez. Bülent Korkmaz yapsaydı böyle hatalar ne olurdu acaba. Veya o mucize sezonda Cevat Güler aynı şeyleri yapsa. Cevap çok zor değil Sivasspor maçının sonrası soyunma odasında hemen kendisine istifa dilekçesi imzalatılır hadi sana güle güle denirdi. Yapsana Rijkaard'a Neeskens'e. Şimdi Galatasaray yol ayrımında. Yaa yola devam edecekler gelecek sezon Rijkaard'la Gio - Jo gibi '' FANTASTİK TRANSFERLER '' yapacaklar. Yada yeni bir sayfa açıp takımı tanıyan. Elindeki malzemeyi iyi kullanmasını bilen birini getirecekler.
    Rijkaard için söylediklerinde haklısın. Sivasspor gibi, defansı bu kadar kalitesiz olan bir takıma karşı. Defansı düşünerek çıkıyorsan zaten kaybetmeye mahkumsun. Sonuç ortada, Rijkaard'ın Barcelona'da yaşadığı başarı sadece Barcelona'nın iyi kadroya sahip olmasından kaynaklanıyordur. Aynı kadroyu herhangibi birimize verseler, zaten Şampiyonlar Ligine çeyrek final oynatırız. Ligde ilk üçe sokarız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O zaman Guirdola'da başarılı bir teknik direktör değil.. :S Nereden nereye illa takım Barça diyemi başarısız bir teknik direktör oluyor..O sistemi Rijkaard öğretmedimi Barça'ya belki o sistem olmasaydı 6 kupa alamazlardı..Messi'yi o keşfetmedimi..Belki o olmasa Messi olmazdı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Rijkaard için söylediklerinde haklısın. Sivasspor gibi, defansı bu kadar kalitesiz olan bir takıma karşı. Defansı düşünerek çıkıyorsan zaten kaybetmeye mahkumsun. Sonuç ortada, Rijkaard'ın Barcelona'da yaşadığı başarı sadece Barcelona'nın iyi kadroya sahip olmasından kaynaklanıyordur. Aynı kadroyu herhangibi birimize verseler, zaten Şampiyonlar Ligine çeyrek final oynatırız. Ligde ilk üçe sokarız.
    O zaman bende Guardiola'nın arkasından söylediklerimin hala arkasındayım Ben okadro bendede olsa başarılı olurum dedim herkes Rijkaard'ında elindeydi o kadro falan dediler ondan

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=75882

Nesil
    2006

O zaman Rijkaard'ın Barcelona dışında yakaladığı başarıları sayarsanız sevinirim.

Guardiola hakkında yorum yapamam, yarın bir gün Barcelona'dan ayrılıp, başka bir takım yönettiği zaman konuşurum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hop başarısız yapıldı Rijkaard şimdi de.

Neyse, söylemedi demeyin GS Bursaya maçı satar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İronisi bile hoş değil, yarın bir gün birisi ciddiye alır karşına çıkarır bunu. Demedi deme.

Rijkaard'a sallamak en kolayı, önce bir Rijkaard kadar olmak gerek. FM oynayarak olsaydı, Ferguson kim benim yanımda ?

Frank Rijkaard'ın Galatasaray'da yaratacağı devrime inanıyorum, hemde sonuna kadar. Umarım yönetimin hocamızın arkasındayız lafı lafta kalmaz. Her sene hoca değişikliği sıktı artık, sezon sonu ne olursa olsun Rijkaard bu takımın başında kalmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İronisi bile hoş değil, yarın bir gün birisi ciddiye alır karşına çıkarır bunu. Demedi deme.

Rijkaard'a sallamak en kolayı, önce bir Rijkaard kadar olmak gerek. FM oynayarak olsaydı, Ferguson kim benim yanımda ?

Frank Rijkaard'ın Galatasaray'da yaratacağı devrime inanıyorum, hemde sonuna kadar. Umarım yönetimin hocamızın arkasındayız lafı lafta kalmaz. Her sene hoca değişikliği sıktı artık, sezon sonu ne olursa olsun Rijkaard bu takımın başında kalmalı.
    Ne Yani O Günlerde G.S Yarıştan Kopmuş Olursa Ve Şampiyonluk Yarışı Bursa-Fenerbahçe Arasında Olursa G.S Bursa'yı Yenip Fener'in Şampiyon Olmasına Yardımcı Olur Mu Sence?
    Ben Nedense Böyle Bir Durumda 3 Puan'ı Alanın Bursa Olacağını Düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önceki senelerde de aynı muhabbetler oldu, bir ara geyik dönüyordu Galatasaray Trabzonspor'a maçı satacak diye. Araştır bakalım o zaman ne olmuş, maçın skoru neymiş...

Bizene kimin şampiyon olduğundan, Galatasaray şampiyon olamıyorsa gerisi hikaye. Kim olursa olsun hiç farketmez. Bizim amacımız her maçı kazanmak.

Son cümlene gelince, inceden inceden daha oynanmayan maç için ithamlarda bulunuyorsun, doğmamış çocuğa kendi kafana göre don biçiyorsun...

Edit: Tabii ki maçlar 3 ihtimalli, Bursaspor Ali Sami Yen'den 3 puan ile dönebilir. Hakkıyla da kazanabilir, şansıyla da. Ama hiç bir şekilde maç satma durumu olmaz, olamaz. Bizim ne bir takımla kardeş muhabbetimiz var, ne başka bir şey. Kaldı ki tek hedef şampiyonluk değil dünkü maçtan sonra 2. olmakta da önemli çünkü Şampiyonlar Liginde oynama ihtimalimiz olacak. 4 senedir uzak kaldığımız lige geri dönmek istiyoruz artık, birkaç sene öncesine kadar en çok katılan takımlardan biriydik. Uzun lafın kısası içi rahat olsun herkesin...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Ben İnanmıyorum Böyle Birşey Olacağına...
    Haa Olurda Beni Şaşırtırsınız Helal Olsun Derim Ne Diyeyim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İnanıp inanmamak sana kalmıştır, gerçek diye bir şey yok sonuçta, herkesin gerçeği kendine...

Ama bu tarz laflar ithama giriyor ve buna dayanak olarak gösterebilecek bir şeyin yok. Tarihte en ufak bir örneği yok bu maç satma durumun. Kaç yıllık tarihi olan bir kulüpten bahsediyorken bir kere daha düşünmek gerekir bence.

Diyebilsen zamanında yaptığınız gibi falan -ki diyemezsin çünkü öyle bir şey söz konusu olmadı, olamaz - eyvallah derim.

Neyse sıktı bu konu beni, sana tavsiyem Galatasaray - Bursaspor maçını kesin izle. Sahadaki futboldan anlarsın durumu.

Nesil
    2006

Yahu, bahsettiğiniz takımlar amatör kümede değil, TSL'de oynuyor. Kimse kimseye maç satmaz. Bunu önce bir bilelim.

Rijkaard eğer daha ilk sezonunda Nisan'ın ilk haftasında mücadele ettiği bütün branşlarda hiçbir iddiası kalmaması bana göre başarısızlıktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rijkaard'ın ilk sezonunda harikalar yaratmasını beklemek fazlasıyla iyimser bir durumdu zaten. Çünkü elindeki takım kadrosu denge ve yetenek açısından yeterli değildi. Rijkaard'ın dün maça çıkardığı orta saha 4lüsü bir mesaj olarak algılanabilir aslında.

Nesil
    2006

Zaten dünkü maçda puan kaybedilmesinin sebebi sadece o dörtlüdür. Bunun asıl nedeni sezonu erken açmaları, bu yüzden transfer yapamadılar. Ama bu sezonda eğer ilk üçe girilmesse gene erken açılacak ve iyi transferler yapılamıyacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kısmet, bir sezondan bir şey kaybedilmez. 13 sene şampiyonluk göremedi bu camia ve hala en çok şampiyon olan iki takımdan biri Galatasaray. Hem zaten henüz biten bir şey yok, 6 hafta daha var ve fikstürlere bakıldığında kağıt üzerinde çok da zor gözükmüyor. Tabii ki maçlar oynanmadan kazanılmaz, göreceğiz artık. İstikrar başarının gelebilmesi için son derece önemli bir etken. Tek endişem yönetimin başarısızlık halinde teknik heyet değişikliğine gitmeyi düşünmesi, umarım böyle bir hata yapmazlar.

Nesil
    2006

İstikrar dediğin iki üç sezon değildir umarım, istikrar Liverpool'un, Benitez'i kovmamasıdır. Sonuçta Rijkaard'a yıllardır bu kulüpde kalıp ligde hiçbirşey yapamıyabilir, aynı Benitez gibi.

Bu saatten sonra Galatasaray'ın şampiyon olması, zaten mucizevi bir olay olur. Tabii matematiksel olarak bir şansları var ama; önünde bulunan iki takım Ankaraspor ile maçları var. O yüzden o takımlar beş maç oynayacaklar. Belki Galatasaray'ın yarıştığı takım sayısı bir olsa bir şansı olabilirdi; ama üç takımı geçmesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ne maç satması Çağdaş yaa :/

Quote Originally Posted by Harold View Post
    Hop başarısız yapıldı Rijkaard şimdi de.

Taraftar forumlarınızda bu kadar düşen var valla,satalımda FB şampiyon olmasın diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taraftar forumundan kastın ultrAslan'ın sitesi ise, sabahtan beri deniyorum ama site açılmıyor, dün ve öncesinde bahsettiğin tarzda mesajlar da yoktu. İlginç...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hiç kimse kendini kandırmasın zamanında kim kime maç satıyor görmüştükde böyle olaylar olmaz artık olursada gereken yapılır..Hem biz yarıştan daha kopmadıkki 7 puan dediğin ne ki gördük BJK nasıl şampiyon oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Şu şike soruşturması ortalığı kasıp kavururken maç satılacağını aklınız alıyor mu? Böyle bir şey olmasaydı bile GS bu tür oyunlara alet olacak bir takım mı? Taraftarlar her zaman bir şeyler söyler, ama şaka ama gerçek.. Sahaya çıkıp oynayan, kulübü yönetenler onlar mı? Geçiniz efendim geçiniz..

Mac satma durumu falan olurmu öyle şey yahu Sonucta GS'nin ŞL şansı devam ediyor ve o mactada 3 puanı kovalayacaklardir kendileri için..

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri