Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Default Takımımızın 19 kişilik kadrosu

Turkcell Süper Ligi’nin 33. Haftası’nda deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin Ankara’ya götürdüğü 19 kişilik maç kadrosu şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Deniz Barış, Bilica, Lugano, Gökhan Gönül, Vederson, Bekir, Cristian, Emre, Selçuk, Deivid, Özer, Mehmet Topuz, Alex, Güiza, Gökhan Ünal, Semih.

Nesil
    2006

Yıllar önce Fenerbahçe sahaya Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz pankartı ile çıkmıştı. Artık mücadele bu noktaya geldi. Fenerbahçe her geçen gün bu maça daha fazla hırslandırıldı. Kupanın kaybedilmeside ekmeğine yağ sürmek değil bal sürmek oldu. Fenerbahçe mutlaka kazanacaktır. Çok rahat bir maç geçirerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Santos kadroya alınmamış, kötü oldu bizim için.

Bu tip maçlara tam kadro gitmek daha iyi olur bence, takım için birlik beraberlik falan filan.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Santos kadroya alınmamış, kötü oldu bizim için.

Bu tip maçlara tam kadro gitmek daha iyi olur bence, takım için birlik beraberlik falan filan.
    Santos kadroda yok ama kafilede yer almış galiba.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Yıllar önce Fenerbahçe sahaya Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz pankartı ile çıkmıştı. Artık mücadele bu noktaya geldi. Fenerbahçe her geçen gün bu maça daha fazla hırslandırıldı. Kupanın kaybedilmeside ekmeğine yağ sürmek değil bal sürmek oldu. Fenerbahçe mutlaka kazanacaktır. Çok rahat bir maç geçirerek.
    Hep bu soruyu sormuşumdur kendime. Neden bizim takımımız yenilince iyi oynuyor. Mesela 6-0 lık Gs maçında yanlış hatırlamıyorsam Avrupada kaybetmiştik. Şimdi Trabzon maçı bizi kamçıladı. Son 2 haftayı muhteşem futbolla kazanacağız. Fakat Türkiye Kupası da bizim olsa ne olurdu? Şampiyon olursak sevineceğim ama içimde buruk bir sevinç olacak. Takımdaki aksaklıklar görünmeyecek. Daum takımın başında kalacak. Yedek kulübesindeki Türk oyuncularımız oturmaktan çürüyecek. Fakat şampiyon olursak 1-2 yıldız isim gelecek ve Avrupa hedefi konacak. Yine hüsran olacak. Ben artık Fenerbahcemizin ileriyi düşünmesini istiyorum. İnşallah sene sonunda hayırlısı olur..
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melih Gökçek, Kanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programında "Fenerbahçe Yönetimi oyuncumuz Ariel Broggi'e ilk 15 dakika içersinde kırmızı kart görmesi veya kötü oynaması için 200bin € Para teklif etmiştir" dedi.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Telegol programının ilgi çekmek için yaptığı oyunlardan biridir, gerçek olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sabah gazetenin birinde de şike haberleri başladı yazıyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe yönetimi diye birşey demedi. İngilizce konuşan bir kişi dedi. Mahkemeye dava açılır, o telefonu açan kişi bulunur; Melih Gökçek'in mahkemeden önce Serhat Ulueren'e başvurduğuna eminim. Ama bu iddia böyle kapanmamalı. Melih Gökçek mahkemeye başvurduktan sonra çıkan sonucu da herkese açıklamalı. Böyle önemli bir maç öncesi ortaya bir iddia atıp maçtan sonra geçmişteki iddiasının hiçbir önemi yokmuş gibi davranmamalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Melih Gökçek, Kanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programında "Fenerbahçe Yönetimi oyuncumuz Ariel Broggi'e ilk 15 dakika içersinde kırmızı kart görmesi veya kötü oynaması için 200bin € Para teklif etmiştir" dedi.
    Olsa olsa Gökçek istemiştir o parayı, hani ortaya iddia atılırda bu kadar atılmaz..

Nesil
    2006

Mesut Yılmaz'a sandıkta görüşeceğiz pankartı asılmış akebinde ki seçimde Mesut Yılmaz kaybetmişti. Bu tarz bir pankartı bu maçta da bekliyorum.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Hep bu soruyu sormuşumdur kendime. Neden bizim takımımız yenilince iyi oynuyor. Mesela 6-0 lık Gs maçında yanlış hatırlamıyorsam Avrupada kaybetmiştik. Şimdi Trabzon maçı bizi kamçıladı. Son 2 haftayı muhteşem futbolla kazanacağız. Fakat Türkiye Kupası da bizim olsa ne olurdu? Şampiyon olursak sevineceğim ama içimde buruk bir sevinç olacak. Takımdaki aksaklıklar görünmeyecek. Daum takımın başında kalacak. Yedek kulübesindeki Türk oyuncularımız oturmaktan çürüyecek. Fakat şampiyon olursak 1-2 yıldız isim gelecek ve Avrupa hedefi konacak. Yine hüsran olacak. Ben artık Fenerbahcemizin ileriyi düşünmesini istiyorum. İnşallah sene sonunda hayırlısı olur..
    Her yenilgi o kulübü biraz daha hırslandırır bir maç sonrası için. Hele iyi bir kadron var ise.

Bu şuna benziyor.

Bu sezon çok fazla farklı sonuçlar gördük.

Aston, Chelsea'dan 7 gol yedi bir sonra ki maçta 2 gol bile çıkmadı.
    Wigan, Tottenham önünde dağıldı, bir sonra ki maçında sanırsam gol olmadı.
    Almanya'da İspanya'da buna benzer sonuçlar hep alındı.

Fenerbahçe'de ki futbolcular kaliteli bunları kendileride biliyor. O yüzden bu mağlubiyetler, başkanların yaptığı bir iki konuşma, taraftarın gösterdiği destek, bunlara sebep oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ankarasporu küme düşüren, Ankaragücü'nü oğluna "oyuncak" olarak hediye eden ve nihayet hakkındaki iddiaların diz boyu olduğu bir adam... Vah zavallı ülkem vah... Hakkın, adaletin, vicdanın tellallığı kimlere kalmış... Kurtları kuzulara sözcü seçmişler... Makyavel; Makyavel; kemiklerin sızlasın e mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herkes iddia ediyor, ben de İ.Melik Gökçek kendi adamlarından birine arattırıp, kendi kendine şike teklif etmiş desem olur herhalde. Çamur at izi kalsın, bir başkan çıkar lig şaibeli der, diğeri çıkar böyle saçma sapan konuşur. Yahu biliyorsan birşeyler, şaibe olduğu duyumları geldisye yap resmi başvurunu, anlat tüm bildiklerini. Şimdiden mağlubiyete kılıfı hazırlayıp, maç sonunda da kaybedince, bakın demiştik vs vs diye konuşarak başarıya çamr atacakları kesin.

Bilmiyorlar ki bu gelişmeleri oyuncular duyduğunda daha da hırlsanıyorlar, bizim emeğimizi nasıl hiçe sayarlar diye daha da motive oluyorlar maçlara. Bu saçma açıklamanın da mutlaka etkisi olacaktır.
    Last edited by Sekopej : 09.Mayıs.2010 at 12:27
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Midem bulandı , nasıl bir iştir bu
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Herkes iddia ediyor, ben de İ.Melik Gökçek kendi adamlarından birine arattırıp, kendi kendine şike teklif etmiş desem olur herhalde. Çamur at izi kalsın, bir başkan çıkar lig şaibeli der, diğeri çıkar böyle saçma sapan konuşur. Yahu biliyorsan birşeyler, şaibe olduğu duyumları geldisye yap resmi başvurunu, anlt tüm bildiklerini. Şimdiden malubiyete kılıfı hazırlayıp, maç sonunda da kaybedince, bakın demiştik vs vs diye konuşarak başarıya çamr atacakları kesin.

Bilmiyorlar ki bu gelişmeleri oyuncular duyduğunda daha da hırlsanıyorlar, bizim emeğimizi nasıl hiçe sayarlar diye daha da motive oluyorlar maçlara. Bu saçma açıklamanın da mutlaka etkisi olacaktır.
    Aynen Katılıyorum...
    Mesela Bende Desem Alicanfmfan Çamur Atmak İçin Aramıştır Veya G.S'li Yöneticiler Aramıştır Desem Nasıl Birşey Olacaksa Diğer Şeylerde Onun Gibi Oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçta A.Gücülü oyunculardan biri kırmızı görürse siz o zaman görün yarın TV ve Gazeteleri...

Olası bir Fenerbahçe galibiyeti ve şampiyonluğu şikeli ve şaibeli olarak lanse etmeye çalışıyorlar,amaçları bu.Bizim bunlara izin vermememiz lazım.

Çıkacağız,bütün mücadelemizi ortaya koyup sahadan 3 puanla ayrılıp herkesi susturacağız,başka çaresi yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yahu nasıl bir Fenerbahçe'ymiş, nasıl bir Aziz Yıldırım'mış ki federasyonu, hakemleri kendi lehinde kullanması yetmiyormuş gibi Ankaragücü oyuncusuna sen kırmızı kart gör veya kötü oyna diyecek. Hayal gücü ne kadar gelişmiş insanlar var ülkemizde.

Gerekli yerlere başvuru yapmaz tabii ki adam. Amacı bir soruşturma yapılması değil ki. Amacı Fenerbahçe'yi ve olası şampiyonluğu karalamak. Bu işler o kadar kolay ki. İsteyen çıkıp istediği kişileri şikeyle suçlayabiliyor, lig şaibeli diyebiliyor. Ama bunlara bir yaptırım uygulanmıyor maalesef. Böyle olunca da her sene ligimiz şampiyon olamayan 'büyük' takımlarımızca şaibeli ilan ediliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bu ülkede ne zaman futbolu konuşacağız çok merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bunlar yeni seyler degil 30 yildir var türkiyede.. alistik artik..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok şükür akıllı kimseleriz hepimiz değil mi? Şimdi Broggi ne kadar önemli bir oyuncudur? Maçın kaderini değiştirecek bir adam mıdır? O atılırsa Fenerbahçe kesin kazanacak mıdır maçı? O atılmazsa Fenerbahçe maçı kazanamayacak mıdır?

Koskaca Fenerbahçe ve yönetiminden bahsediyoruz yahu. Böyle ayak işlerine girerler mi? Gireceklerse bile neden Broggi? Kaleciyi bğlarsın hiç olmazsa öyle goller yer ki kesin kazanırsın.

Biraz akıllı olun yahu sayın Gökçek.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ayrıca Melih Gökçek kim ki? Broggi nasıl oyuncusu oluyor. Ne kadar saçma iş varsa bizim ülkemizde oluyor.

Haber bağlantısı: Ankaraspor ne alaka?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Çok şükür akıllı kimseleriz hepimiz değil mi? Şimdi Broggi ne kadar önemli bir oyuncudur? Maçın kaderini değiştirecek bir adam mıdır? O atılırsa Fenerbahçe kesin kazanacak mıdır maçı? O atılmazsa Fenerbahçe maçı kazanamayacak mıdır?

Koskaca Fenerbahçe ve yönetiminden bahsediyoruz yahu. Böyle ayak işlerine girerler mi? Gireceklerse bile neden Broggi? Kaleciyi bğlarsın hiç olmazsa öyle goller yer ki kesin kazanırsın.

Biraz akıllı olun yahu sayın Gökçek.
    hersene son haftalarda bu tür söylentiler cikiyor ben aldirmiyorum acikcasi.. eger ispati varsa savciliga basvursun..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu maçı Fenerbahçe % 99 değil % 100 kazanır. Mevcut psikolojik durumları göz önüne alırsak Fenerbahçe'nin maçta puan kaybetmesi ancak 1 veya daha fazla kişi eksik oynamasıyla mümkün olabilir. 11'e 11 Ankaragücü'ne şans tanımıyorum. Hatta rahat bir skor da alabilir Fener.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ya kardeşim ortalığı karıştırmak için 1 numarasınız. Dün Telegolde İspanyadan bi herif aramış dendi. Hemen Fenerbahçe Kulübü şike yaptı deniyor. Her şampiyonluğumuzda şike var. Zaten Şampiyonlar Liginde de Platinin sayesinde çeyrek finale çıktık. Aziz Yıldırımın her yerde elinin olması ne kadar inandırıcı. Tamam gücü olabilir ama bu demekki Türkiyeyi Aziz Yıldırım yönetiyor. Ama şuna inanın Fenerbahce taraftarı da bıktı artık bu haberlerden. Her seferinde şampiyonluğumuza gölge düşüyor. Denizliye kaybettiğimiz seneki şampiyonluk araştırılmıyor bizim her sene şampiyonluğa oynadığımız zaman şike haberleri çıkartılıyor. Ulusoy zamanında Fenerbahce aleyhine kararlar da kimsenin sesi çıkmıyordu. 27 hafta penaltı verilmedi. İçinde kaç tane penaltı vardı. Lütfen bu işleri bırakalım. Medya da ortalığı germesin artık. Lütfen....
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Macin oynanacagi gun yapilmamais gereken bir aciklama , gercekten varsa boyle bir durum evraklarla ispatlar federasyona muracaat edersin ama macin oynanacagi gun boyle mide bulandirici aciklama yapilmaz , insanlari tonbet altinda birakmak , bir klubun butun sezon harcadigi emek bu kadar kolay harcanamaz diye dusunuyorum bir GS taraftari olarak , ben eger kendi takimin bugun sampiyonlum macina cikiyor olsaydi ve boyle bir sey duysaydim midem bulanirdi ve acaba derdim ama yukardada dedigim gibi evraklarla kanitlanmadigi surece kimsenin bu kadar kolay ve basit aciklamalar yapmaya hakki yokdur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Macin oynanacagi gun yapilmamais gereken bir aciklama , gercekten varsa boyle bir durum evraklarla ispatlar federasyona muracaat edersin ama macin oynanacagi gun boyle mide bulandirici aciklama yapilmaz , insanlari tonbet altinda birakmak , bir klubun butun sezon harcadigi emek bu kadar kolay harcanamaz diye dusunuyorum bir GS taraftari olarak , ben eger kendi takimin bugun sampiyonlum macina cikiyor olsaydi ve boyle bir sey duysaydim midem bulanirdi ve acaba derdim ama yukardada dedigim gibi evraklarla kanitlanmadigi surece kimsenin bu kadar kolay ve basit aciklamalar yapmaya hakki yokdur
    Doğru diyorsun abi. Mesela bugün hangi sonuç çıksa medya bir sürü haber yapacak. Dediğin gibi Ankaragücü bunu federasyona, emniyete ve telefon şirketine taşısa arayanın numarası bulunur. Kişinin kimle alakası olduğu belli olur. Zaten öyle bir durum olursa da gerekli yaptırımlar uygulanır. İnşallah akşam gergin bir maç olmaz hakedenin kazanacağı bir müsabaka olur..
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Böyle bir durum varsa bunu neden Melih Gökçek açıklar? Ankaragücü'nün yöneticileri ne iş yapar? Ankaragücü savcılığa suç duyurusunda bulundu mu? Eğer bulunduysa adli bir olayın medyada ulu orta dillendirilmesi yanlış değil mi? Bulunmadıysa eğer böyle bir durumu basın yoluyla açıklamasında ki amaç nedir?

Sorular, sorular..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Melih Gökçek kendine yakışan bi haber yaratmış helal olsun ona !!!

Bugün Fener kazanırsa %80 şampiyon olur. Ama ben 3 puana çok fazla inanmıyorum. berabere bitecek gibi geliyor bana. Umarm yanılırım.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Normal şartlarda evinde Galatasaray'ı 3-0 yenen, Trabzonspor karşısında galip gelen, Bjk ile berabere kalan takım Fenerbahçe'ye yenilmez. Ancak son iki haftadır gerek yöneticiler gerekse medyanın tutumu maçı başka boyutlara çıkardı.

Yok efendim Ankaragücü, Bursa için oynayacakmış, yok Bursa'dan 5000 kişi Ankara'ya çıkartma yapacakmış vs... Unutulmasın ki geçen sene Ankaragücü küme düşme hattında iken Bursaspor'a 2-0 yenildi. Bu sene Bursaspor şampiyonluğa oynarken 0-0 berabere kaldı o zaman o zaman kardeşlik yok muydu ! Unutulmasın ki bu, puan kardeşliği değildir. İki takım taraftarının tribün kardeşliğidir. Bugün Ankaragücü yenilirse dostluk bozulacak mı tabi ki, hayır. Bu arada Bursa'dan mütferit gelenlerden başka otobüs organizasyonu da falan olmadı buda bilinsin.

Serkan'a yapılan şike teklifi son derece ahlaksız, mide bulandırıcı bir tekliftir. Bu teklifin ayyuka çıkması İvesa'nın ve Murat Şahin'i de bir bakıma "acaba"lara sevk etmiştir.

Hafta boyunca maça dair pek birşey konuşulmadı o yüzden maç ile ilgili inşallah maça etki edecek büyük hatalar gerçekleşmez diyorum.

"Şampiyonluk senin elinden olsun kardeşim !"

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri