Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herkes iddia ediyor, ben de İ.Melik Gökçek kendi adamlarından birine arattırıp, kendi kendine şike teklif etmiş desem olur herhalde. Çamur at izi kalsın, bir başkan çıkar lig şaibeli der, diğeri çıkar böyle saçma sapan konuşur. Yahu biliyorsan birşeyler, şaibe olduğu duyumları geldisye yap resmi başvurunu, anlat tüm bildiklerini. Şimdiden mağlubiyete kılıfı hazırlayıp, maç sonunda da kaybedince, bakın demiştik vs vs diye konuşarak başarıya çamr atacakları kesin.

Bilmiyorlar ki bu gelişmeleri oyuncular duyduğunda daha da hırlsanıyorlar, bizim emeğimizi nasıl hiçe sayarlar diye daha da motive oluyorlar maçlara. Bu saçma açıklamanın da mutlaka etkisi olacaktır.
    Last edited by Sekopej : 09.Mayıs.2010 at 12:27
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Herkes iddia ediyor, ben de İ.Melik Gökçek kendi adamlarından birine arattırıp, kendi kendine şike teklif etmiş desem olur herhalde. Çamur at izi kalsın, bir başkan çıkar lig şaibeli der, diğeri çıkar böyle saçma sapan konuşur. Yahu biliyorsan birşeyler, şaibe olduğu duyumları geldisye yap resmi başvurunu, anlt tüm bildiklerini. Şimdiden malubiyete kılıfı hazırlayıp, maç sonunda da kaybedince, bakın demiştik vs vs diye konuşarak başarıya çamr atacakları kesin.

Bilmiyorlar ki bu gelişmeleri oyuncular duyduğunda daha da hırlsanıyorlar, bizim emeğimizi nasıl hiçe sayarlar diye daha da motive oluyorlar maçlara. Bu saçma açıklamanın da mutlaka etkisi olacaktır.
    Aynen Katılıyorum...
    Mesela Bende Desem Alicanfmfan Çamur Atmak İçin Aramıştır Veya G.S'li Yöneticiler Aramıştır Desem Nasıl Birşey Olacaksa Diğer Şeylerde Onun Gibi Oluyor...

Mesaj Yetkileri