Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Macin oynanacagi gun yapilmamais gereken bir aciklama , gercekten varsa boyle bir durum evraklarla ispatlar federasyona muracaat edersin ama macin oynanacagi gun boyle mide bulandirici aciklama yapilmaz , insanlari tonbet altinda birakmak , bir klubun butun sezon harcadigi emek bu kadar kolay harcanamaz diye dusunuyorum bir GS taraftari olarak , ben eger kendi takimin bugun sampiyonlum macina cikiyor olsaydi ve boyle bir sey duysaydim midem bulanirdi ve acaba derdim ama yukardada dedigim gibi evraklarla kanitlanmadigi surece kimsenin bu kadar kolay ve basit aciklamalar yapmaya hakki yokdur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Macin oynanacagi gun yapilmamais gereken bir aciklama , gercekten varsa boyle bir durum evraklarla ispatlar federasyona muracaat edersin ama macin oynanacagi gun boyle mide bulandirici aciklama yapilmaz , insanlari tonbet altinda birakmak , bir klubun butun sezon harcadigi emek bu kadar kolay harcanamaz diye dusunuyorum bir GS taraftari olarak , ben eger kendi takimin bugun sampiyonlum macina cikiyor olsaydi ve boyle bir sey duysaydim midem bulanirdi ve acaba derdim ama yukardada dedigim gibi evraklarla kanitlanmadigi surece kimsenin bu kadar kolay ve basit aciklamalar yapmaya hakki yokdur
    Doğru diyorsun abi. Mesela bugün hangi sonuç çıksa medya bir sürü haber yapacak. Dediğin gibi Ankaragücü bunu federasyona, emniyete ve telefon şirketine taşısa arayanın numarası bulunur. Kişinin kimle alakası olduğu belli olur. Zaten öyle bir durum olursa da gerekli yaptırımlar uygulanır. İnşallah akşam gergin bir maç olmaz hakedenin kazanacağı bir müsabaka olur..
    TariboWest

Mesaj Yetkileri