Mesut Yılmaz'a sandıkta görüşeceğiz pankartı asılmış akebinde ki seçimde Mesut Yılmaz kaybetmişti. Bu tarz bir pankartı bu maçta da bekliyorum.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
Hep bu soruyu sormuşumdur kendime. Neden bizim takımımız yenilince iyi oynuyor. Mesela 6-0 lık Gs maçında yanlış hatırlamıyorsam Avrupada kaybetmiştik. Şimdi Trabzon maçı bizi kamçıladı. Son 2 haftayı muhteşem futbolla kazanacağız. Fakat Türkiye Kupası da bizim olsa ne olurdu? Şampiyon olursak sevineceğim ama içimde buruk bir sevinç olacak. Takımdaki aksaklıklar görünmeyecek. Daum takımın başında kalacak. Yedek kulübesindeki Türk oyuncularımız oturmaktan çürüyecek. Fakat şampiyon olursak 1-2 yıldız isim gelecek ve Avrupa hedefi konacak. Yine hüsran olacak. Ben artık Fenerbahcemizin ileriyi düşünmesini istiyorum. İnşallah sene sonunda hayırlısı olur..
Her yenilgi o kulübü biraz daha hırslandırır bir maç sonrası için. Hele iyi bir kadron var ise.

Bu şuna benziyor.

Bu sezon çok fazla farklı sonuçlar gördük.

Aston, Chelsea'dan 7 gol yedi bir sonra ki maçta 2 gol bile çıkmadı.
Wigan, Tottenham önünde dağıldı, bir sonra ki maçında sanırsam gol olmadı.
Almanya'da İspanya'da buna benzer sonuçlar hep alındı.

Fenerbahçe'de ki futbolcular kaliteli bunları kendileride biliyor. O yüzden bu mağlubiyetler, başkanların yaptığı bir iki konuşma, taraftarın gösterdiği destek, bunlara sebep oluyor.