takımımın şampiyonlar ligine gidemediği her sene ben üzülürüm. Ş.ligi arenası son derece ayrıcalıklı bi arena. Olay fenerin gerisinde kalmak değil, en azından ş ligine 4. sene de üst üste gidemediği zaman benim takımım ben üzülürüm. Aslında konu üzülmek de değil. Fenerden son derece nefret ediyor olmak, fener şampiyonuğu 3-4 hafta önce değil de son hafta ucu ucuna kaçırdı diye alay etmeyi kesinlikle gerektrmez. Eden tabiki yine eder.. Ama şurası gerçek ki bizim üzüntümüz 1 hafta sürecek sonunda ş.ligi ön elemesini oynayan yine biz olacağız. Önemli olan bence bu.
Ayrıca meyve verme meselesine gelince, 2 sene önceki çeyrek finali isteyen küçümseyebilir. Pek de umurumzda değil ama bildiğim tek şey o çeyrek final Türk kulüpleri açısından UEFA kupasından sonraki en büyük başarıdır. Sen yıllar öncesinde fenerli arkadaşlarının leeds'i tutmasından bahsetmişsin abi ama biz çeyrek finaldeyken bütün GS BJK li arkadaşlarım da chelsea'yi tuttular. 1996da manchester'ın ingilterede fenere fark atmasını isteyen arkadaşlarım vs.. nitekim havalananında karşılamalar falan da var. Her şey bi yana bi ülkede futbol geliştikçe rakip takımı avrupada tutma oranı o derece azalııyor. ÇÜnkü başarılı takım sayısı artıyor. tur atlama ihtimalleri artıyor. Kimse kimseyi suçlamamalı avrupada rakibi desteklememe konusunda.
Sonuç olarak bursa'nın şampiyon oluşuna seviniyorum. Ve eğer şampiyon bursa ikinci GS veya BJK olsaydı da yine sevinirdim daha çok sevinirdim ama gidip de kendi durumuma bakmadan 2. olan takım taraftarına şampiyon fener olmuşçasına konuşmalar yapmazdım. maksimum geçmiş olsun der 2-3 espri yapar geçerdim. Bu benim şahsi düşüncem tabiki.