1 ile 30 arası toplam 267 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben pazar günündendir bu sonun açıklamasını bekliyordum.

Fenerbahçe yönetimi bundan uzak konulara açıklık getirdi. Haklı olduğu yerlerde var haksız olduğu yerlerde var. Zaten bu farklılık durumuda kişiden kişiye göre değişir.

Ben hesap verilmesini beklerken hesap soran bir basın açıklaması dinledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben pazar günündendir bu sonun açıklamasını bekliyordum.

Fenerbahçe yönetimi bundan uzak konulara açıklık getirdi. Haklı olduğu yerlerde var haksız olduğu yerlerde var. Zaten bu farklılık durumuda kişiden kişiye göre değişir.

Ben hesap verilmesini beklerken hesap soran bir basın açıklaması dinledim.
    Fenerbahçe başkanı, yönetimi hesabı genel kurula verir. Genel Kurul'un toplanmasına da 10 gün var. Orada hesap verecektir.

Bugün açıklamalar genel durum değerlendirmesi, son olaylara karşı, sezon sonu yapılacağı söylenen basın toplantısı. Fenerbahçe şampiyon olsa bu toplantı, bu konuşmalar pazartesi günü yapılacaktı, o şokun etkisini ancak atlatabilmişler, şimdi yaptılar.

Son maçlar oynanmadan önce planlanan bir toplantıydı bu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe başkanı, yönetimi hesabı genel kurula verir. Genel Kurul'un toplanmasına da 10 gün var. Orada hesap verecektir.

Bugün açıklamalar genel durum değerlendirmesi, son olaylara karşı, sezon sonu yapılacağı söylenen basın toplantısı. Fenerbahçe şampiyon olsa bu toplantı, bu konuşmalar pazartesi günü yapılacaktı, o şokun etkisini ancak atlatabilmişler, şimdi yaptılar.

Son maçlar oynanmadan önce planlanan bir toplantıydı bu.
    Ben şuna yürekten inanıyorum. Yapılan açıklamalar kendi çerçevesinde doğrudur. Bugün yapılan bu açıklamayı savunmakta doğrudur.

Ancak ne Türkiye'deki herhangi bir insanın ne de Fenerbahçe taraftarının beklediği şeyler değildi.

"Daum'u kovacaz, Guiza'yı sallandıracaz bende istifa ediyorum" gibi bir yaklaşımı beklemiyorduk. Ancak tatmin edici olmadı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben şuna yürekten inanıyorum. Yapılan açıklamalar kendi çerçevesinde doğrudur. Bugün yapılan bu açıklamayı savunmakta doğrudur.

Ancak ne Türkiye'deki herhangi bir insanın ne de Fenerbahçe taraftarının beklediği şeyler değildi.

"Daum'u kovacaz, Guiza'yı sallandıracaz bende istifa ediyorum" gibi bir yaklaşımı beklemiyorduk. Ancak tatmin edici olmadı bana göre.
    Daha toplantı başladı, 5 dakika geçmeden, tatmin edici olmadığını zaten anlamıştım ve burada bir konuya da yazdım.

Sorumluluk bende özür dilerim dedi, son maç elimizden geleni yaptık ama olmadı dedi, Bursaspor'u hakettiği şampiyonluktan ötürü kutladı. Sonrasındakiler zaten şampiyon olunsa da söylenecek sözlerdi.

İstifa etmiyorum, görev sürem bitene kadar buradayız, eneye güçlü kadro kurmak iin fedakarlık yapacağız dedi.

Beni de takımın durumu açısından tatmin etmediği doğrudur, ben bu konularda açıklamayı genel kurulda yapacak diye beliyorum.Şu anda duygularla ğil mantıkla hareket etme dönemi, umarı doğru hamleler yapılır, senlerdir tekrarlanan haalar tekrarlanmaz duygsal davranmak yerin, mantklı, oğru davranışlarda bulunurlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri