Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 267 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Başkan hızını alamıyor bir türlü. son paragrafı editledi

böyle yaptı.

Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerin saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıklamaların sezon sonu yapılacağını söylemişti zaten Fenerbahçe yönetimi. Takım olumsuz havadan etkilenmesin diye, kimseye cevap verilmedi o dönemde.

Rüştü'yü aradığını da kendisi zaten yalanlamadı ki, aradım Rüştü ile konuştum dedi Aziz Yıldırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aziz Yılıdırım Türkiye de tek büyük klüp vardır demiş tamam kendi klübünü şu durumda övmek zorundasında insan büyükler arasında maddi konuda ve oyuncu konusunda en iyi durumdayız diyebilir tek büyük klüp ne demek ya şaka gibi

İşte diyosunuz ya ligte 17 ye 1 iz diye bunun sebebi budur..Biz tabiki şampiyon olmadık diye üzülüyoruz ama siz olamadınız diye sevinecez tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Aziz Yılıdırım Türkiye de tek büyük klüp vardır demiş tamam kendi klübünü şu durumda övmek zorundasında insan büyükler arasında maddi konuda ve oyuncu konusunda en iyi durumdayız diyebilir tek büyük klüp ne demek ya şaka gibi
    Siz okumadıkça ben yazmaya devam edeceğim, bakalım nerede bıkacağım artık.

Yarıştığı 9 branşın 6'sında şampiyon olan, 2 tanesinde de final oynayacak bir kulübün başkanıyım dedi. Şampiyon olunamayan tek branş şu anda futbol.

Diğer kulüpler bunu örnek alsın diye de bitirdi. Her branşta son ana kadar mücadele etmek, her branşta şampiyonluk kazanmak büyüklük değil midir?

Fenerbahçe Spor kulübüdür, Futbol değil. Bundan bahsediyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Yarıştığı 9 branşın 6'sında şampiyon olan, 2 tanesinde de final oynayacak bir kulübün başkanıyım dedi. Şampiyon olunamayan tek branş şu anda futbol.

Diğer kulüpler bunu örnek alsın diye de bitirdi. Her branşta son ana kadar mücadele etmek, her branşta şampiyonluk kazanmak büyüklük değil midir?

Bende siz yazmaya devam ettikçe devam edeceğim evet FENERBAHÇE büyük klüptür fakat TEK büyük klüp değildir bunu anlatmaya çalışıyorum..Bunu söylerek diğer büyüklerin bütün emeklerini bir çırpıda çöpe atmak oluyor bu söylediği..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bende siz yazmaya devam ettikçe devam edeceğim evet FENERBAHÇE büyük klüptür fakat TEK büyük klüp değildir bunu anlatmaya çalışıyorum..Bunu söylerek diğer büyüklerin bütün emeklerini bir çırpıda çöpe atmak oluyor bu söylediği..
    Diğer kulüpler yanlış şeyler yapıyor demek ki örnek almak için bakabilirler ve aynı seviyeye gelebilirler. Bir kulüp için en büyük başarı,tüm branşlarında şampiyon olmasıdır herhalde. Fenerbahçe buna senelerdir çok yaklaşıyor, bu bir gün gerçekleşecek, buna inanıyorum.

Tek korkum, futbolda yaşanan başarısızlığın diğer branşları gölgelemesi, bunu da ben tek başıma engelleyemem, bu ülkenin gerçeği bu, futbolda şampiyon olamadıysan, başarısızsındır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Diğer kulüpler yanlış şeyler yapıyor demek ki örnek almak için bakabilirler ve aynı seviyeye gelebilirler. Bir kulüp için en büyük başarı,tüm branşlarında şampiyon olmasıdır herhalde. Fenerbahçe buna senelerdir çok yaklaşıyor, bu bir gün gerçekleşecek, buna inanıyorum.

Tek korkum, futbolda yaşanan başarısızlığın diğer branşları gölgelemesi, bunu da ben tek başıma engelleyemem, bu ülkenin gerçeği bu, futbolda şampiyon olamadıysan, başarısızsındır.
    Yani sen şimdi Fenerbahçe nin TEK büyük klüp olduğunu diğerlerinin büyük olmadığını mı söylüyorsun ? ozaman yazıya devam etmemiz anlamsız..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Rüştü'ye suç buluyorsunuz da oraya kadar gelmiş bir Bursaspor var. Orada Beşiktaş'a yenileceğini mi düşünüyordunuz. Oraya kadar gelen takım maç mı verir ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tek büyük olduğunu söylemiyorum, en başarılı kulüp olarak görüyorum. Her branşa yaptığı yatırımlar örnek alınmalı diyorum.

Futbol branşına gelirsek, en büyük olduğuna dair bir iddiam yok, en büyük olsa açık ara ligi domine eder, şampiyonluk sayılarında önde olurdu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben pazar günündendir bu sonun açıklamasını bekliyordum.

Fenerbahçe yönetimi bundan uzak konulara açıklık getirdi. Haklı olduğu yerlerde var haksız olduğu yerlerde var. Zaten bu farklılık durumuda kişiden kişiye göre değişir.

Ben hesap verilmesini beklerken hesap soran bir basın açıklaması dinledim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Rüştü'ye suç buluyorsunuz da oraya kadar gelmiş bir Bursaspor var. Orada Beşiktaş'a yenileceğini mi düşünüyordunuz. Oraya kadar gelen takım maç mı verir ya.
    Kimsenin Rüştü'ye suç bulduğu falan yok , kimseye tavsiye vermek istemiyorum ama yine de = okumadan , yazmayın .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Fenerbahçe verdi işte, hem de 2 defa.

Rüştü maç sattı diyen yok, Rüştü'nün hakkımı arayacağım dediği şey de maç satmasıyla alakalı değil, yaptığı/yapmadığı iddia edilen telefon görüşmeleri.

RÜştü maç sattı diyene ben karşı çıkarım zaten ilk.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tek büyük,3 büyük olayını tartışmak yersizdir bana göre.Bir Beşiktaşlı'ya göre en büyük klüp Beşiktaş,bir Fenerbahçeli'ye göre en büyük klüp Fenerbahçe,bir Galatasaraylı'ya göre ise en büyük klüp Galatasaray'dır.Kimse kimseye kendi görüşünü kabul ettirmek zorunda değil,ettiremez de.Çünkü hiçbir 3 büyük takım taraftarı en büyük takımın başka bir takım olduğunu iddia etmez.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tek büyük olduğunu söylemiyorum, en başarılı kulüp olarak görüyorum. Her branşa yaptığı yatırımlar örnek alınmalı diyorum.

Futbol branşına gelirsek, en büyük olduğuna dair bir iddiam yok, en büyük olsa açık ara ligi domine eder, şampiyonluk sayılarında önde olurdu.

Bende bunu söylüyorum zaten senin dediğin gibi şu anda en başarılı klüp diyebilir fakat tek büyük klüp diyemez aynı düşüncedeyiz ben sadece Tek büyük klüp lafına taktım

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu basın toplantısıyla içimizdeki acı serinleyecek, kabuk bağlayacaksa şimdiden hepimize önümüzdeki sezon adına da "geçmiş olsun..."

Bu karalama, çamur atma, Fenerbahçenin muhtelif şampiyonluğuna peşin peşin kir bulaştırma operasyonunun piyonları her dönemde olacaktır... Biz ancak kervanımızı dosdoğru ve akıllı hamlelerle yürüterek onların hevesini kursağında bırakabiliriz... "Onlar ürür, kervan yürür" sözünü ancak şampiyonlukları kazanarak ifade edebiliriz...

Bu kirli propagandaya yönelik eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum... Hatta şampiyonluk gelse dahi aynı basın toplantısı düzenlenmeli, aynı sertlikte, aynı gerçekler ifade edilmeliydi...

Ama benim beklediğim; Fenerbahçe taraftarından bir özürdü:

"Yanlış işler yaptık, yanlış takım kurduk, yedi düvelin bize karşı olduğu bir ahval ve şeraitte işi son haftaya bırakmaya hakkımız yoktu; çok daha aklı başında ve nokta transferler yapmalı, bu kadronun zaaflarını görmeliydik... Sizin 2006 acınıza saygı duymalı ve Daum'u yeniden göreve getirmemeliydik... En büyük hatamız bu oldu... "Zararın neresinden dönersen kârdır" deyip Türk spor tarihinin en büyük transfer fiyaskosu olan İspanyol santrafordan vazgeçmeyi göze alamadık... Şimdi onun kaçırdığı bir gol yüzünden borsada battık, zararımız onmilyonlarca dolar... Şampiyonlar ligi ön elemesini geçemezsek bu zarar daha da katlanacak... Bu uğradığımız zarar Fenerbahçenin bilmem kaç yıllık kombine gelirine denktir... Bu zarara sebep olduğumuz, bu taraftara Daum'u layık gördüğümüz, Guiza'yı yakıştırdığımız için bütün taraftarlarımızdan özür diliyorum..."

Yapmayacağını biliyorum... O kimseden özür dilemez... O herşeyin en iyisini bilir... Bir yanlış varsa en az mesuliyet onundur... Ona hesap sormak hiçbir Fenerbahçelinin haddi değildir...

Bu basın toplantısı beklentilerimi karşılamadı... İfade edilen gerçekler şampiyonluk gelse dahi söylenmesi gerekenlerdi... Mevcut konjonktürle ilgili en ufak bir durum değerlendirmesi yapılmadı... Nasılsa muhalefet yok... Nasılsa adam gibi bir rakip yok karşısında... Kime ne hesap versin ki? ben kimim, biz kimiz ki?

Fenerbahçeliler rahat olun... Önümüzdeki sezonda üç aşağı beş yukarı "aynı hamam aynı tas" zihniyetle yola devam...

"Üzgünüz"den başka söz yok... Tabii üzgün olacaksınız... Bir de keyifli olsaydınız... Bir o eksikti... Üzgün adam özür diler... "Bu takımı etrafında kurduğum oyunculara, iskelete geçtiğimiz yılları gözönünde bulundurarak fazla güvenmemeli, onların yetersiz olduğunu görüp geçen yıl köklü bir revizyona girişmeliydim; takımda devrim çapında yenilikler yapmalıydım" der... Üzgün olan adam, "bu sene herşey başka olacak, kimse dokunulmaz değil, bu takımda herkesin ama herkesin konumu sorgulanacak" der... Üzgünmüş... Bir de olmasaydın...

Böyle gelmiş, böyle gidecek; korkarım vallah...
    Last edited by yaman76hakanFB : 19.Mayıs.2010 at 19:23

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tek büyük,3 büyük olayını tartışmak yersizdir bana göre.Bir Beşiktaşlı'ya göre en büyük klüp Beşiktaş,bir Fenerbahçeli'ye göre en büyük klüp Fenerbahçe,bir Galatasaraylı'ya göre ise en büyük klüp Galatasaray'dır.Kimse kimseye kendi görüşünü kabul ettirmek zorunda değil,ettiremez de.Çünkü hiçbir 3 büyük takım taraftarı en büyük takımın başka bir takım olduğunu iddia etmez.
    Aynen öyle ve aynı açıklamaları çoğu kulübün başkan'ı yapıyor ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben pazar günündendir bu sonun açıklamasını bekliyordum.

Fenerbahçe yönetimi bundan uzak konulara açıklık getirdi. Haklı olduğu yerlerde var haksız olduğu yerlerde var. Zaten bu farklılık durumuda kişiden kişiye göre değişir.

Ben hesap verilmesini beklerken hesap soran bir basın açıklaması dinledim.
    Fenerbahçe başkanı, yönetimi hesabı genel kurula verir. Genel Kurul'un toplanmasına da 10 gün var. Orada hesap verecektir.

Bugün açıklamalar genel durum değerlendirmesi, son olaylara karşı, sezon sonu yapılacağı söylenen basın toplantısı. Fenerbahçe şampiyon olsa bu toplantı, bu konuşmalar pazartesi günü yapılacaktı, o şokun etkisini ancak atlatabilmişler, şimdi yaptılar.

Son maçlar oynanmadan önce planlanan bir toplantıydı bu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu basın toplantısıyla içimizdeki acı serinleyecek, kabuk bağlayacaksa şimdiden hepimize önümüzdeki sezon adına da "geçmiş olsun..."

Bu karalama, çamur ama, Fenerbahçenin muhtelif şampiyonluğuna peşin peşin kir bulaştırma operasyonunun piyonları her dönemde olacaktır... Biz ancak kervanımızı dosdoğru ve akıllı hamlelerle yürüterek onların hevesini kursağında bırakabiliriz... "Onlar ürür, kervan yürür" sözünü ancak şampiyonlukları kazanarak ifade edebiliriz...

Bu kirli propagandaya yönelik eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum... Hatta şampiyonluk gelse dahi aynı basın toplantısı düzenlenmeli, aynı sertlikte, aynı gerçekler ifade edilmeliydi...

Ama benim beklediğim; Fenerbahçe taraftarından bir özürdü:

"Yanlış işler yaptık, yanlış takım kurduk, yedi düvelin bize karşı bir ahval ve şeraitte işi son haftaya bırakmaya hakkımız yoktu; çok daha aklı başında ve nokta transferler yapmalı, bu kadronun zaaflarını görmeliydik... Sizin 2006 acınıza saygı duymalı ve Daum'u yeniden göreve getirmemeliydik... En büyük hatamız bu oldu... "Zararın neresinden dönersen kârdır" deyip Türk spor tarihinin en büyük transfer fiyaskosu olan İspanyol santrafordan vazgeçmeyi göze alamadık... Şimdi onun kaçırdığı bir gol yüzünden borsada battık, zararımız onmilyonlarca dolar... Şampiyonlar ligi ön elemesini geçemezsek bu zarar daha da katlanacak... Bu uğradığımız zarar Fenerbahçenin bilmem kaç yıllık kombine gelirine denktir... Bu zarara sebep olduğumuz, bu taraftara Daum'u layık gördüğümüz, Guiza'yı yakıştırdığımız için bütün taraftarlarımızdan özür diliyorum..."

Yapmayacağını biliyorum... O kimseden özür dilemez... O herşeyin en iyisini bilir... Bir yanlış varsa en az mesuliyet onundur... Ona hesap sormak hiçbir Fenerbahçelinin haddi değildir...

Bu basın toplantısı beklentilerimi karşılamadı... İfade edilen gerçekler şampiyonluk gelse dahi söylenmesi gerekenlerdi... Mevcut konjonktürle ilgili en ufak bir durum değerlendirmesi yapılmadı... Nasılsa muhalefet yok... Nasılsa adma gibi bir rakip yok karşısında... Kime ne hesap versin ki? ben kimim, biz kimiz ki?

Fenerbahçeliler rahat olun... Önümüzdeki sezonda üç aşağı beş yukarı "aynı hamam aynı tas" zihniyetle yola devam...

"Üzgünüz"den başka söz yok... Tabii üzgün olacaksınız... Bir de keyifli olsaydınız... Bir o eksikti... Üzgün adam özür diler... "Bu takımı etrafında kurduğum oyunculara, iskelete geçtiğimiz yılları gözönünde bulundurarak fazla güvenmemeli, onların yetersiz olduğunu görüp geçen yıl köklü bir revizyona girişmeliydim; takımda devrim çapında yenilikler yapmalıydım" der... Üzgün olan adam, bu sene herşey başka olacak, kimse dokunulmaz değil, "bu takımda herkesin ama herkesin konumu sorgulanacak" der... Üzgünmüş... Bir de olmasaydın...

Böyle gelmiş, böyle gidecek; korkarım vallah...
    Aranızda kişisel bir sorun mu var Başkanla ?

En büyük sorumlu benim , en büyük hata bende dedi ? nası demez diyebiliyosunuz?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bize göre tek büyük kulüptür Fenerbahçe.Sizin başkanınızda çıksın gs dir desin bunu kafana takman bu kadar gocunman yersiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Adnan polatta aziz yıldırımda yıldırım demirörende en büyük kulüp biziz diye defalarca beyanat verdi. bunlar olması gereken şeyler zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Tamam abi o başarıları da var , ancak 8 branşta başarılı oldu diye koskoca Türkiye'nin en büyük kulübü saymak zorunda mı herkes ? Bana göre Denizlispor'dur en büyük kulüp.Önceki sayfada Bordo61Mavi'nin de dediği gibi Aziz Yıldırım gerçekten tüm takım taraftarlarının antipatisini topluyor bu açıklamalarla . Hatta eski bir Fenerlinin bile .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe başkanı, yönetimi hesabı genel kurula verir. Genel Kurul'un toplanmasına da 10 gün var. Orada hesap verecektir.

Bugün açıklamalar genel durum değerlendirmesi, son olaylara karşı, sezon sonu yapılacağı söylenen basın toplantısı. Fenerbahçe şampiyon olsa bu toplantı, bu konuşmalar pazartesi günü yapılacaktı, o şokun etkisini ancak atlatabilmişler, şimdi yaptılar.

Son maçlar oynanmadan önce planlanan bir toplantıydı bu.
    Ben şuna yürekten inanıyorum. Yapılan açıklamalar kendi çerçevesinde doğrudur. Bugün yapılan bu açıklamayı savunmakta doğrudur.

Ancak ne Türkiye'deki herhangi bir insanın ne de Fenerbahçe taraftarının beklediği şeyler değildi.

"Daum'u kovacaz, Guiza'yı sallandıracaz bende istifa ediyorum" gibi bir yaklaşımı beklemiyorduk. Ancak tatmin edici olmadı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Tamam abi o başarıları da var , ancak 8 branşta başarılı oldu diye koskoca Türkiye'nin en büyük kulübü saymak zorunda mı herkes ? Bana göre Denizlispor'dur en büyük kulüp.Önceki sayfada Bordo61Mavi'nin de dediği gibi Aziz Yıldırım gerçekten tüm takım taraftarlarının antipatisini topluyor bu açıklamalarla . Hatta eski bir Fenerlinin bile .
    Eski Fenerliye antipatik gelmesi zaten normaldir.

Ben anlamıyorum, lig şaibelidir diyn bir başkan antipatik gelmiyor da benim takımım en iyisidir diyen mi antipatik geliyor?

Ayrıca diğer takım taraftara karşı sempatik olmak gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmıyorum Aziz Yıldırım'ın ki, onların hoşuna gidecek açıklamalar yapsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aranızda kişisel bir sorun mu var Başkanla ?

En büyük sorumlu benim , en büyük hata bende dedi ? nası demez diyebiliyosunuz?

Geçen yıl tanjeviçle devam kararı aldığı güne kadar bulunduğum ortamlarda başkanın en büyük destekçisiydim... Arkadaşlarımın bu sebeple çok eleştirilerine maruz kalır ama umrumda olmazdı... Önce "Tanjeviçle devam" ve hemen aynı günlerde "Daum" sendromu... Uğradığım düş kırıklığını anlatamam... Keşke, keşke, keşke sizin gibi iyimser olabilsem... Her sene aynı şeyler... "Ders aldık, gereği yapılacak..." hiçbir şeyin gereği yapıldığı filan yok... Olan bize oluyor... Canımızın yandığı ile kalıyıoruz... Açıklamalrın satır arasını okursan bu kaçan şampiyonluk bile başarılı kabul edilir tarzda... İkinciliği başarılar arasında anıyor... Derecede değilim... Maddi olarak uğranan zarar bu kulübün belini kaç yıl bükecek?.. Birileri bunları sormak zorunda... Malesef ciddi, Fenerbahçe dışı güç odaklarıyla göbek bağı olmayan bir muhalefetimiz yok... Olanların hepsi şaibeli, ya Ulusoy'un ahbabı, ya bir çıkar grubunun öncüsü... Biz taraftara da kendi kendimize muhalefet etmek düşüyor...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eski Fenerliye antipatik gelmesi zaten normaldir.

Ben anlamıyorum, lig şaibelidir diyn bir başkan antipatik gelmiyor da benim takımım en iyisidir diyen mi antipatik geliyor?

Ayrıca diğer takım taraftara karşı sempatik olmak gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmıyorum Aziz Yıldırım'ın ki, onların hoşuna gidecek açıklamalar yapsın.
    Abi bence normal değildir , 3 istanbul takımı içinden onu seçmesi normal gelir.O da antipatik geliyor bana hatta takımımın başkanı bile antipatik geliyor bana .
    Sonra Fenerbahçe Düşmanlarını Yeneceğiz pankartıyla çıkıyorsunuz abi o neden ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben şuna yürekten inanıyorum. Yapılan açıklamalar kendi çerçevesinde doğrudur. Bugün yapılan bu açıklamayı savunmakta doğrudur.

Ancak ne Türkiye'deki herhangi bir insanın ne de Fenerbahçe taraftarının beklediği şeyler değildi.

"Daum'u kovacaz, Guiza'yı sallandıracaz bende istifa ediyorum" gibi bir yaklaşımı beklemiyorduk. Ancak tatmin edici olmadı bana göre.
    Daha toplantı başladı, 5 dakika geçmeden, tatmin edici olmadığını zaten anlamıştım ve burada bir konuya da yazdım.

Sorumluluk bende özür dilerim dedi, son maç elimizden geleni yaptık ama olmadı dedi, Bursaspor'u hakettiği şampiyonluktan ötürü kutladı. Sonrasındakiler zaten şampiyon olunsa da söylenecek sözlerdi.

İstifa etmiyorum, görev sürem bitene kadar buradayız, eneye güçlü kadro kurmak iin fedakarlık yapacağız dedi.

Beni de takımın durumu açısından tatmin etmediği doğrudur, ben bu konularda açıklamayı genel kurulda yapacak diye beliyorum.Şu anda duygularla ğil mantıkla hareket etme dönemi, umarı doğru hamleler yapılır, senlerdir tekrarlanan haalar tekrarlanmaz duygsal davranmak yerin, mantklı, oğru davranışlarda bulunurlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi bence normal değildir , 3 istanbul takımı içinden onu seçmesi normal gelir.O da antipatik geliyor bana hatta takımımın başkanı bile antipatik geliyor bana .
    Çünkü , Fenerbahçe düşmanlarını yenmek istiyoruz ? Bunlar nasıl sorular

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Çünkü , Fenerbahçe düşmanlarını yenmek istiyoruz ? Bunlar nasıl sorular
    Antipatik gelmese başkan niye düşman olsun istanbul takımları dışındakiler .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

El değmemiş lig istiyoruz diye birleşerek pankart açarsa birileri, vs, vs...

Hiç bir şey tek taraflı değil, durup dururken demiyor bunu Aziz Yıldırım, karşı tarafa da yapılan şeyler var, etki-tepki diyelim. Bunları dedi diye diğer takım taraftarı bir olup Aziz Yıldırım'a sallıyor, belki de planlı yapıyor, böyle hedefte olup, diğerlerini birleştirmk, beraber hareket etmelerini sağlamak için, bilemeyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

El değmemiş lig istiyoruz diye birleşerek pankart açarsa birileri, vs, vs...

Hiç bir şey tek taraflı değil, durup dururken demiyor bunu Aziz Yıldırım, karşı tarafa da yapılan şeyler var, etki-tepki diyelim. Bunları dedi diye diğer takım taraftarı bir olup Aziz Yıldırım'a sallıyor, belki de planlı yapıyor, böyle hedefte olup, diğerlerini birleştirmk, beraber hareket etmelerini sağlamak için, bilemeyiz.
    Etki - Tepki oluyor , aziz yıldırım etki diğerleri tepki .

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri