1 ile 30 arası toplam 267 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Siz okumadıkça ben yazmaya devam edeceğim, bakalım nerede bıkacağım artık.

Yarıştığı 9 branşın 6'sında şampiyon olan, 2 tanesinde de final oynayacak bir kulübün başkanıyım dedi. Şampiyon olunamayan tek branş şu anda futbol.

Diğer kulüpler bunu örnek alsın diye de bitirdi. Her branşta son ana kadar mücadele etmek, her branşta şampiyonluk kazanmak büyüklük değil midir?

Fenerbahçe Spor kulübüdür, Futbol değil. Bundan bahsediyor.
    Tamam abi o başarıları da var , ancak 8 branşta başarılı oldu diye koskoca Türkiye'nin en büyük kulübü saymak zorunda mı herkes ? Bana göre Denizlispor'dur en büyük kulüp.Önceki sayfada Bordo61Mavi'nin de dediği gibi Aziz Yıldırım gerçekten tüm takım taraftarlarının antipatisini topluyor bu açıklamalarla . Hatta eski bir Fenerlinin bile .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Tamam abi o başarıları da var , ancak 8 branşta başarılı oldu diye koskoca Türkiye'nin en büyük kulübü saymak zorunda mı herkes ? Bana göre Denizlispor'dur en büyük kulüp.Önceki sayfada Bordo61Mavi'nin de dediği gibi Aziz Yıldırım gerçekten tüm takım taraftarlarının antipatisini topluyor bu açıklamalarla . Hatta eski bir Fenerlinin bile .
    Eski Fenerliye antipatik gelmesi zaten normaldir.

Ben anlamıyorum, lig şaibelidir diyn bir başkan antipatik gelmiyor da benim takımım en iyisidir diyen mi antipatik geliyor?

Ayrıca diğer takım taraftara karşı sempatik olmak gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmıyorum Aziz Yıldırım'ın ki, onların hoşuna gidecek açıklamalar yapsın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Eski Fenerliye antipatik gelmesi zaten normaldir.

Ben anlamıyorum, lig şaibelidir diyn bir başkan antipatik gelmiyor da benim takımım en iyisidir diyen mi antipatik geliyor?

Ayrıca diğer takım taraftara karşı sempatik olmak gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmıyorum Aziz Yıldırım'ın ki, onların hoşuna gidecek açıklamalar yapsın.
    Abi bence normal değildir , 3 istanbul takımı içinden onu seçmesi normal gelir.O da antipatik geliyor bana hatta takımımın başkanı bile antipatik geliyor bana .
    Sonra Fenerbahçe Düşmanlarını Yeneceğiz pankartıyla çıkıyorsunuz abi o neden ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi bence normal değildir , 3 istanbul takımı içinden onu seçmesi normal gelir.O da antipatik geliyor bana hatta takımımın başkanı bile antipatik geliyor bana .
    Çünkü , Fenerbahçe düşmanlarını yenmek istiyoruz ? Bunlar nasıl sorular

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Çünkü , Fenerbahçe düşmanlarını yenmek istiyoruz ? Bunlar nasıl sorular
    Antipatik gelmese başkan niye düşman olsun istanbul takımları dışındakiler .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antipatik gelmese başkan niye düşman olsun istanbul takımları dışındakiler .
    Kulüpler birliği neden yalvardı bırakmasın diye? istanbul dışındakiler değil mi onlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default "Yıldırım benden özür dileyecek"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Göreceksiniz Aziz Yıldırım, 3-5 gün sonra benden özür dileyecek'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, düzenlediği basın toplantısında, kendisiyle ilgili eleştirilere yanıt veren Gökçek, Ankaragücü Yöetim kurulu Üyesi ve Basın Koordinatörü Avni Kavlak aracılığı ile yaptığı açıklamada, ''Göreceksiniz Aziz Yıldırım 3-5 gün sonra 'Melih Gökçek'e yanlış yapmışım' diyerek özür dileyecek'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

El değmemiş lig istiyoruz diye birleşerek pankart açarsa birileri, vs, vs...

Hiç bir şey tek taraflı değil, durup dururken demiyor bunu Aziz Yıldırım, karşı tarafa da yapılan şeyler var, etki-tepki diyelim. Bunları dedi diye diğer takım taraftarı bir olup Aziz Yıldırım'a sallıyor, belki de planlı yapıyor, böyle hedefte olup, diğerlerini birleştirmk, beraber hareket etmelerini sağlamak için, bilemeyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

El değmemiş lig istiyoruz diye birleşerek pankart açarsa birileri, vs, vs...

Hiç bir şey tek taraflı değil, durup dururken demiyor bunu Aziz Yıldırım, karşı tarafa da yapılan şeyler var, etki-tepki diyelim. Bunları dedi diye diğer takım taraftarı bir olup Aziz Yıldırım'a sallıyor, belki de planlı yapıyor, böyle hedefte olup, diğerlerini birleştirmk, beraber hareket etmelerini sağlamak için, bilemeyiz.
    Etki - Tepki oluyor , aziz yıldırım etki diğerleri tepki .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Etki - Tepki oluyor , aziz yıldırım etki diğerleri tepki .
    Bir şey demiyorum, uzatmak da istemiyorum, kulüpler birliğini bırakıyorum dediğinde bırakma diye kuyruğa girenler bu ülkenin taımlarını başkanı değilmiş demek ki.

Aziz Yıldırım bıraksa da herkes hatlasa, yayın gelirlerini 2 katına çıkardı, bu sayede yıllardır istenen ama gerçekleşmeyen, anadolu takımlarının tüm maçlarını canlı yayınlanması gündeme geldi ama bunlar görülmez, tek büyük kulüp dedi, çok antipatik bu, vurun.

Hatalarına hatalı deyin de, hakkını da verin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bir şey demiyorum, uzatmak da istemiyorum, kulüpler birliğini bırakıyorum dediğinde bırakma diye kuyruğa girenler bu ülkenin taımlarını başkanı değilmiş demek ki.

Aziz Yıldırım bıraksa da herkes hatlasa, yayın gelirlerini 2 katına çıkardı, bu sayede yıllardır istenen ama gerçekleşmeyen, anadolu takımlarının tüm maçlarını canlı yayınlanması gündeme geldi ama bunlar görülmez, tek büyük kulüp dedi, çok antipatik bu, vurun.

Hatalarına hatalı deyin de, hakkını da verin.
    Haklı olduğu konularda var abi , onları zaten ön plana çıkartmalıyız . Bu kadarda uzamasın yazmaktan bıktım vallahi .

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ah sadece "benim takımım en iyisidir" dediği için antipatik bulsaydık da biz abartmış olsaydık Serkan.

Mesaj Yetkileri