Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Göreceksiniz Aziz Yıldırım, 3-5 gün sonra benden özür dileyecek'' dedi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, düzenlediği basın toplantısında, kendisiyle ilgili eleştirilere yanıt veren Gökçek, Ankaragücü Yöetim kurulu Üyesi ve Basın Koordinatörü Avni Kavlak aracılığı ile yaptığı açıklamada, ''Göreceksiniz Aziz Yıldırım 3-5 gün sonra 'Melih Gökçek'e yanlış yapmışım' diyerek özür dileyecek'' diye konuştu.
El değmemiş lig istiyoruz diye birleşerek pankart açarsa birileri, vs, vs...
Hiç bir şey tek taraflı değil, durup dururken demiyor bunu Aziz Yıldırım, karşı tarafa da yapılan şeyler var, etki-tepki diyelim. Bunları dedi diye diğer takım taraftarı bir olup Aziz Yıldırım'a sallıyor, belki de planlı yapıyor, böyle hedefte olup, diğerlerini birleştirmk, beraber hareket etmelerini sağlamak için, bilemeyiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Bir şey demiyorum, uzatmak da istemiyorum, kulüpler birliğini bırakıyorum dediğinde bırakma diye kuyruğa girenler bu ülkenin taımlarını başkanı değilmiş demek ki.
Aziz Yıldırım bıraksa da herkes hatlasa, yayın gelirlerini 2 katına çıkardı, bu sayede yıllardır istenen ama gerçekleşmeyen, anadolu takımlarının tüm maçlarını canlı yayınlanması gündeme geldi ama bunlar görülmez, tek büyük kulüp dedi, çok antipatik bu, vurun.
Hatalarına hatalı deyin de, hakkını da verin.
"YÜCE ATATÜRK"