Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 36.84%
  • Galatasaray

31 54.39%
  • Beraberlik

5 8.77%
Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 249 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | Hazırlık Karşılaşması

Mustafa Sarpin su takimda ne aradigini anlayabilmis degilim bu orta sahayla zor o kadar parayi alsam yirtarim kendimi gelistiririm biraz yarin basliyorum ztn düz kosulara para almadan oynarim takimda

Mehmet Batdali cikartti Emre'yi soktu gol olmayacagi anlasildi.Arda da son dkda nasi kacirdi anlamak elde degil.Nese bu sene isimiz daha da zor Allah hepimize sabir versin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım bundan sonra hazırlık maçlarını amatör takımlarla yapmayız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel maçtı.Birde şu Mustafa Sarp'dan kurtulsak tam süper olucak.Bir tane kova koysam oraya çarpar oyunculara pas verir yada top kapar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçı da olsa Galatasarayı yenmek güzeldi 10 kişi olmamız bu durumu daha zor yapıyor Galatasaray yine bir kötü gidişin ilacı oldu bizim adımıza.Selçuk kırmızı görmeseydi daha iyi bir sonuç olabilirdi.

Bilica bu takıma yakışmıyor bugün gene 2-3 kavgaya karıştı.

Stoch'u beğendim bugün,Baroni de eski kötü oyunundan uzaktı bir süre orta sahayı Alex'le beraber idare etti.

Son olarak Galatasaray'lı bazı oyuncular gereksiz bir şekilde çok hırslıydı.Bu hırs nerden geliyor bilmiyorum ama hoş değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçı olduğu halde yine Galatasaray'ı yendik. Bize karşı şansları bir türlü yaver gitmiyor.

Stoch oldukça iyiydi. Caner sahada gezindi. Kazım bekleneni veremedi. Defans hava toplarına çok hakimdi. Kesinlikle ve kesinlikle bir forvete ihtiyacımız var. Selçuk olsada olmasada farketmiyor.

Benim gözlemlediklerim bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Bu arada Aykut Kocaman faktörü" yanlış işledi galiba ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

serdar özkan'ı beğendim gayet iyiydi . emre çolak da girdikten sonra etkiliydi . barış da vasatın üstündeydi . arda her yerde 3-4 kişinin arasına girmezse bazen basi oynamanın en faydalı olduğunu öğrenirse süper olacak . maçı internetten izlediğim için çok kesik kesikti 70ten sonra düzeldi onun için fener'e yorum yapamıycam 70ten sonra fener tamamen kapanmıştı çünkü

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Caner Stoch'un yerine, Stoch ise Alex'in pozisyonuna kayabilir. (Yani bir Alex-Caner değişikliği ve daha enerjik bir takım... Malum 10 kişiyiz. Denenebilir.)

İlk yarı bittiğinde devre arası yorumum... Aykut hoca tahmin ettiğim gibi Alex-Caner değişikliği yaptı fakat nedense Caner'i solda değil, göbekte oynattı. Sanırım Selçuk'un boşluğunu doldurmak için bunu tercih etti ama Caner o bölgede çok hata yaptı. Stoch ise hem sol kanadı, hemde Alex'in bölgesini kullandı. Zaten oyun genelde bizim yarı sahamızda oynandığı için bir sorun olmadı.

Maçın sonucuyla ilgili olarak: 10 KİŞİ KALMANIN AVANTAJINI KULLANDIK. Yooo, çıldırmadım. Gerçekten 10 kişi kalmasak bu kadar kapanmazdık ve araya atılan her topta rakibin bir veya birkaç oyuncusu Volkan'la karşı karşıya kalırdı. Özellikle 2. devre tam İlhan ve Bilica, hatta Bekir'in istediği tarzda bir oyun oynandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yarım yamalak izleyebildim, dolayısıyla net yorum yapmam zor ama Stoch'u baya beğendim. Twente'de 4-3-3 oyuncusu olması nedeniyle defans konusunda sıkıntı yaratabilir şeklinde endişeler vardı fakat defansına da yardıma geliyor. Bu sene önemli bir silahımız olacak. Bu maç pek ölçü sayılmaz ama yine de yaklaşık 75 dakika 10 kişi oynayıp galip gelmek önemli. Santos yine jeneriklik bir gol attı. Santos kilolarından kurtulup, fizik olarak sağlam olduğunda önemli bir oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tahmin ettiğim gibi sıkıldım maçı izlerken. Sabri ortalıyor Defans uzaklaştırıyor , sabri ortalıyor defans uzaklaştırıyor , sabri ortalı...

Arda baya geliştirmiş frikikleri inşallah ligde frikik golcümüz olur. Hagi'den beri adam akıllı frikikten gol atan adam olmadı.

Hakem süperdi Sanki ŞL final maçını yönetiyor. Aldı topu odasına gitti. Maçı tatil etseydi bari
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kötü günün dostu olduk iyice Fener ne zaman sıkışsa ilaç oluyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O top,içeri girmeyeceğim dediği zaman,Arda gibi bir oyuncu dahi boş kaleye kaçırabiliyor.Ya da daha önce neredeyse hiç frikik kullanmamış olan Arda'nın iki topu direkte patlayabiliyor.Şu laftan geçen sene nefret ettim ama,ah Baros nerelerdesin,demekten alamıyor insan kendini.

Fenerbahçe ise,10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele etti.Santos çok şık bir gol atarak takımına galibiyeti getirdi.Tebrikler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    serdar özkan'ı beğendim gayet iyiydi . emre çolak da girdikten sonra etkiliydi . barış da vasatın üstündeydi . arda her yerde 3-4 kişinin arasına girmezse bazen basi oynamanın en faydalı olduğunu öğrenirse süper olacak . maçı internetten izlediğim için çok kesik kesikti 70ten sonra düzeldi onun için fener'e yorum yapamıycam 70ten sonra fener tamamen kapanmıştı çünkü
    10 kişi olunca ve önde oluncada doğal olarak çekildik.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Selcuk'a herkes saydiriyor da, benim gorebildigim kadariyla ayagi yanlislikla takildi, ki bir hazirlik macinda bu kadar kolay kirmizi kart gosterilmemeli. Onun disinda hakeme kimse laf edemez, FIFA'nin kurallari net, mesaleler yasak ve sahaya madde atildigi an anons yapilir ve sonrasinda mac tatil edilir. Sikiyorsa UEFA Avrupa liginde atin bakalim sahaya mesaleyi, neler oluyor. Almanya'yi Turkiye, Alman hakemi de Turk sandi bazilari herhalde, adam gerekeni net bir sekilde yapti.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tebrikler fenerbahçe
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    10 kişi olunca ve önde oluncada doğal olarak çekildik.
    tamam yahu eleştirmek için yazmadım sadece fener hakkında neden yorum yazamadığımı belirttim , yapsam bile sağlıklı olmaz diye

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben kuralları uygulamasında değilim ama her iki takımın oyuncularına bakışı, davranışı... Kendisini sömürge valisi zanneden bir duruşu vardı ve bu tavrı beni çok rahatsız etti. Aynı hakem Bayern Münih'li futbolculara bu kadar kolay kart gösterebilir ve bu kadar rahat azarlayabilir mi? Selçuk'a gelince... Bence bir refleksle uzattı ayağını ve son anda çekmeye çalıştı, ama geç kaldı. Yoksa ben ilk hamleyi direk hakeme yönelik yaptığını düşünüyorum. Sonrasında kontrol edemedi, geri çekemedi hamlesini... Yani ayağını uzattıktan sonra jeton düştü ama iş işten geçti. Bence kırmızıyı haketti.

Dia Borussia Park Stadı’nda

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferi Issiar Dia,Fenerbahçemizin Galatasaray ile oynadığı Dostluk Kupası maçını izlemek için Almanya'ya geldi.

Dia, Borussia Park Stadı'nda oynanan karşılaşmayı tribünden izleyerek takımımızı yakından izleme olanağı buldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Ben kuralları uygulamasında değilim ama her iki takımın oyuncularına bakışı, davranışı... Kendisini sömürge valisi zanneden bir duruşu vardı ve bu tavrı beni çok rahatsız etti. Aynı hakem Bayern Münih'li futbolculara bu kadar kolay kart gösterebilir ve bu kadar rahat azarlayabilir mi?
    Çok kolay kart gösterdi evet. Fakat meşalelere alışık olmadığından ve Almanya'da yasak olduğundan oda doğal olarak bildiği ve öğrendiği şeyi yaptı. Fakat aynı meşaleler tekrar yakılınca bu sefer birşey yapamadı. Soyunma odasında ne dedilerse artık hakeme.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Selçuk'un poziyonu izledim kasıt yok gibi.Ön yargıyla yaklaşmışım galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

FB yi tebrik ederim , hazirlik macida olsa gelenek bozulmadi FB ye karsi olan sanssizligimiz devam etti ,

macin son 15 dakkasini izleyebildigim yapabilicegim tek yorum Serdar Ozkan icin , eger son ceyrekde oynadigi futbolu oynarsa kanat oyuncusu almamiza kesinlikle gerek yok benim gercekten cok sasirtti Serdar , ama onun en buyuk problemi zaten istikrarsizligi , ligde bu performasini uzun surece yayabilicekmi sorun burda

"Selçuk öyle bir şey yapacak birine..."
    G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanan Spor Toto Dostluk Kupası'nda gülen taraf 1-0'lıks korla Fenebrahçe oldu. Maçın ardından F.Bahçe Spor Kulübü sportif direktörü ve teknik direktörü Aykut Kocaman karşılaşmayı şu sözlerle değerlendirdi:

"Adı ne olursa olsun bir F.Bahçe - G.Saray karşılaşmasıydı. Maç için çok sağlıklı şeyler söylemek kolay değil. Anlamsız bir şekilde maça sarı ve kırmızı kartlar damgasını vurdu. Ön eleme öncesi ciddi bir hazırlık maçıydı, bunlar maçı anlamsız bir hale getirdi.

Maçı 11'e 11 tamamlamak bizim için daha iyi olacaktı. Maçın ikinci yarısı rakibin baskısı altında geçti ve müthiş bir mücadele örneği verdik. Skora tutunma arzusu üst düzeydeydi. Bizim için olumluydu."

Kocaman Selçuk'un kırmızı kartıyla ilgili olarak, hakeme çelme çaktığı iddiası için "Selçuk öyle bir şey yapacak birine de benzemiyor. Görmediğimi için bir şey diyemeyeceğim gördükten sonra sağlıklı yorum yapabilirim." dedi.

Kocaman kazanma arzusuna dikkat çekerken "10 kişi oynamak çok kolay değil. Maçı kazanma arzusu yüksek bir şekilde mücadeleyi tamamlamak bizim için önemliydi. Takım direncini artırmak için arayışlar içindeydik. Zaman zaman doğru, zaman zaman yanlış oluyor. Bir aylık periyodu en az sıkıntıyla atlatabilirsek biraz daha yükselen ve organizasyonu yüksek bir takım olmamız daha kolay gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Takımın yeni transferi Issiar Dia içinse F.Bahçe çalıştırıcısı "Bugünün oyununda en önemli özelliklerden bir tanesi sürat gibi gözüküyor. Dayanıklılık da önemli, buna sahip oyuncularımız var. Kenardan içeri koşacak, süratli oyunculara ihtiyacımız vardı. Stoch ve Dia bunun için yapıldı. Transfer risk de taşıyor. İki oyuncunun da takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum." diye konuştu.

21.07.2010
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem hazırlık maçı değil de resmi maçmış gibi yönettei, içeri girdiği anda da herhalde bir uyarı yapıldı, kartlar azaldı.

Fenerbahçe 10 kişi kalmasa belki daha keyifli maç olabilirdi, 2. devre hücumu hiç düşünmeyen bir anlayışla oynanınca Galatasaray da o savunmayı geçecek fazla pozisyon üretemeyince sıkıcı bir maç oldu, 10 kişi kalmasak bu kadar geri çekilmezdik, geride de daha fazla pozisyon verirdik muhtemelen.

Zevksiz bir maçtı, sıkıcı bir maçtı, Santos'un golü ve Arda'nın direkte patlayan frikiki dışında pek göze hoş gelen hareket yoktu.

Fenerbahçe adına sahanın en iyisi Stoch'du diyebilirim, 1 oyuncu bu kadar direk etki edebilir takıma, umarım Dia da istikrarsız olmaz Kazım gibi, Kazım bugün etkili değildi.

Alex'i kenara almak istediğinde oyuna girecek adam yoktu, Emre, Özer ve Mehmet kadroda olsa, devre arası orta sahaya bunlardan biri girerdi, Alex defansın önüne yerleşip oynadı çıkana kadar.

Maçı kazanmak bu maçın en güzel yanı oldu, bu geceden akılda kalacak sadece başka bir Galatasaray galibiyeti olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sakin olun ve bunun bir hazırlık maçı olduğunu unutmayın.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

@ izmer96

Ntv spor'da özet izledim :

Galatasaray bize göre daha iyi oynamış.Kaçan 2 tane çok net gol var.Birisi Mehmet Batdal'ın birisi ise Arda Turan'ın.

Fenerbahçe'nin golü ise gerçekten çok güzeldi.

Cana'nın top tekniği bana göre hiç yok fakat savunma anlayışı mükemmel.Ama Mehmet Topal'mı Cana mı deseler Mehmet Topal şuanki performansa göre öndedir benim için.

Stoch ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tekrar tekrar anlatıyor.

Merak ettiğiniz bir oyuncu varsa açıklayayım kendi düşüncelerimle.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

aslinda benim en cok merak ettigim oyuncu Kazim , performansi nasil , gecen sezondan bir kirginlik kuskunluk varmi yoksa gecen sezonun ilk yarisinin son 5-6 macindaki gibi yine guclu ilerde topu tutabilen bir tarzdami oynuyor

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Cana ilk yarı nefis bir ara pası verdi. Bilmiyorum özetlerde verildi mi ama klas bir pastı ve kalemizde tehlike oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'yi tebrik ediyim öncelikle, bu maça göre 2 takımı da değerlendirmek yanlış olur çünkü hem eksikler çok hem oyuncular ağır bir antrenman programı içinde ayrıca sonuçta bir hazırlık maçı oyuncular o kadar da fazla asılmıyorlar maça...

maçı takımdan çok oyuncu olarak incelemek lazım.. Ali Turan'ın bek oynıyamıyacağını anladım çünkü atağa çıkamıyor yeteri kadar Lucas - Servet 2'lisinin yedeği ya da Servet'in yerine oynar, Cana umarım daha yeni geldiği için böyledir çünkü Mustafa Sarp daha iyi bu performansına göre Cana'nın tek artısı defansı çok iyi ama top tekniği kötü baya.. GS'lı Serdar = BJK'lı Serdar pek bi fark yok, ben Mehmet Batdal'ı çok beğendim topu alıyor tutuyor rakibe sırtını yaslayıp top vermiyor geleceği çok parlak bence. Musa'ya bakarsak daha çok genç ama yetenekli iyi değerlendirilirse A Milli takımın ve Galatasaray'ın vazgeçilmezlerinden olur bana göre..
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

8 eksik olsa bile kaybetmemeliydik adı üstünde bu Galatasaray - Fenerbahçe maçı hazırlık maçı falan dinlemez .Arda son dakikada onu nasıl kaçırdı anlamadım, altıpastan boş kaleye .Rıdvan Dilmen de biraz objektif olsa seviniriz, takımını çok belli ediyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    aslinda benim en cok merak ettigim oyuncu Kazim , performansi nasil , gecen sezondan bir kirginlik kuskunluk varmi yoksa gecen sezonun ilk yarisinin son 5-6 macindaki gibi yine guclu ilerde topu tutabilen bir tarzdami oynuyor
    Fazla iyi değildi. 1-2 defa dribbling yaptı ama genel olarak vasattı.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri