Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 29.82%
  • Berabere

11 19.30%
  • Bursaspor

29 50.88%
1 ile 30 arası toplam 373 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [2.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Önce kendisi gitsin .Tamam Adnan Sezgin Haldun Üstünelle karşılaştırılamaz ama o da emir kulu .Haldun Üstünel tabiki çok daha ikna ediciydi ama emir verenlerin gitmesi lazım öncelikle .
    Adnan Sezgin transferde tek yetkili, Polat'a Misimoviç'i aldım ama belirlediğimizden 1M€ fazla vericez dedi de Adnan Polat mı izin vermedi sanmıyorum öyle bi şey olduğunu yoksa geçen sezon da olmazdı böyle transferler 1 sezonda insan bu kadar fazla değişmez ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Adnan Sezgin transferde tek yetkili, Polat'a Misimoviç'i aldım ama belirlediğimizden 1M€ fazla vericez dedi de Adnan Polat mı izin vermedi sanmıyorum öyle bi şey olduğunu yoksa geçen sezon da olmazdı böyle transferler 1 sezonda insan bu kadar fazla değişmez ya
    Adamın girişken olup olmadığı etkiler .Haldun Üstünel cin gibiydi çok iyi pazarlık yapıyordu .Zaten bu sene transfer bütçesini kısıcağız diyordu Adnan Polat , bu yüzden gecikti .Bunda suç Adnan Polat ve ekibinindir kimse kusura bakmasın .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Adamın girişken olup olmadığı etkiler .Haldun Üstünel cin gibiydi çok iyi pazarlık yapıyordu .Zaten bu sene transfer bütçesini kısıcağız diyordu Adnan Polat , bu yüzden gecikti .Bunda suç Adnan Polat ve ekibinindir kimse kusura bakmasın .
    bu cümlesini hatırlamıyorum Polat'ın o zaman sözümü geri alırım ben

ama keşke Haldun gitmeseydi ya en azından City'den Ireland'ı alırdık hatta Robinho'yu bile alırdık
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    bu cümlesini hatırlamıyorum Polat'ın o zaman sözümü geri alırım ben

ama keşke Haldun gitmeseydi ya en azından City'den Ireland'ı alırdık hatta Robinho'yu bile alırdık
    2012 muhabbettinden o cümle .Avrupa Ligleri olayları katılamayacakmış borçlu olan galiba .

Mesaj Yetkileri