ayrıca ali turan bu takımın oyuncusu falan değil . hatta oyuncu bile olduğundan şüpheliyim en azından sağ bek için . serkan kurtuluş bu kadar mı kötü antrenmanlarda da şu ali'nin yerine oynayamıyor ?
Galatasaray
Berabere
Bursaspor
ayrıca ali turan bu takımın oyuncusu falan değil . hatta oyuncu bile olduğundan şüpheliyim en azından sağ bek için . serkan kurtuluş bu kadar mı kötü antrenmanlarda da şu ali'nin yerine oynayamıyor ?
Bursaspor bu galibiyetiyle şampiyonluğuna bir imza çekmiştir. R.Dilmen
Luce gelip bu sezon GS'yi şampiyon bile yapar bu kadar umudu kesmemek lazım. Lucescu Galatasarayın bu sezon için tek kurtuluş yoludur herşey için geç olmadan.
Az önce bu sinirle bile bi taraftar beni güldürdü.Telegolde az önce"Ali Turan'ı 6 ay beklediler.130kiloyum benide beklerler mi 6 ay.90 dakka koşup dururum" gibi bir şey dedi![]()
Öyle kolay olmuyor t.d. göndermek getirmek Ahmet. Her avrupa liginde sezon başlıyor, başladı. Hadi Rijkaard gitti diyelim, şu an bir takımın başında olan başka bir teknik direktörü getirmek kolay değil.
Aynen bende gördüm beklesinler beni diyo Erman kahkaha attı
@Deus Dominicuos
Evet orası da var tabii. Luce diyorum da onu Shaktardan hele şu saatten sonra almak çok zor. Keşke biraz öngörüsü kuvvetli olan yönetici olsaydı GS'de Üstünelden başka da, bu sezon böyle olacağını tahmin edip erken davranılsaydı Luce için.
Screw you guys, I'm goin' home
Erman Toroğlu : GSnin tüm futbolcuları balayında şuan.Hatta balayında bile biraz çalışırsın hanıma falan GS onu da yapmıyor.Yok artık Erman yine coştu
![]()
Su anda Volkan konusuyor canli Lig Tv de , takimi 10 kisi biraktigimi zannetigim icin pismanlik duydum diyor o yuzden oyle bir tepki verdim diyor , adam bile kirmizi diyor ama Basiretsiz hakem veremedi saglik olsun macin sonucunu etki eden bir karar oldu ama bu Galatasaray'in cok kotu oynadigi gercegini degistirmez
Yanlış birşey söylememiş Rıdvan Dilmen.
Hakem'e yükleneceğinize takımınızın oynadığı oyuna bakın ilk baş. İkinci yarıda Galatasaray'ın maçı çevirme adına tek bir pozisyonu yok.
Hakem'i konuşurken 2. yarının başlarında Ayhan'ın Batalla'nın bileğine kasti olarak vurmasına rağmen ikinci sarı kartı gösterip Ayhan'ı oyundan atma cesaretinin olmamasını da konuşun.![]()
Tabiki konuşuruz evet oda kırmızıydı ama hakem volkandan başladı ve bir zincir oalrak hatalar devam etti önemli olan ilk ne yaptığıdır çünkü ondan sonra herşey bambaşka oalbilirdi hakem İKİ taraf adına da tamamen kötü bir maç yönetmiştir bunu sizde kabul ediyorsunuz bizde..
Şu Adnan Sezgin neden bu kadar tutuluyor yönetim içinde cidden merak ediyorum. İnamoto zamanlarını hatırlıyorum da tekrar aynı şeyler aynı kişi döneminde yaşanınca artık ben iyi niyetli bakamıyorum bu Adnan Sezgin için.
Bu arada GS taraftarı çok ayıp etmiş çık çık çık , 17 takım taraftarının da küfür etmediği bir ligde ettikleri 10 dakikalık küfür çok ayıp çokkk.
Eline topu alıp atılacağını kabul eden bir oyuncunu hakem tarafından atılmadığı , lig maçları için yüksek bir mevla ödediğimiz , anadolu kulüplerinin sponsor dahi bulamadığı , her sene ivankov'un 20.dakikadan itibaren oyunu soğutma çabalarının olduğu bir ligdeyiz biz.Futbol zevkinin olmadığı bir ligdeyiz.
90 dakika küfür yoktu sahada izleyenler başka maçı izlemiş herhalde : ) . Son dakikalara doğru " Abdul Kader KEİTA" tezahüratları çok hoşuma gitti.Her gün başka bir ders alıyoruz . Tebrik ederim Bursaspor'u.Başta hakemi , sonra da İvankov'u.Primi hak etti İvankov : )
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Volkan'ın ilk kartı gördüğü pozisyonun bir benzeri en az 5-6 pozisyon vardı maçta, onlarda da kart çıkmadı? hakemde kendi aklınca Volkan'a ikinci sarı kartı göstermeyerek dengeyi kurdu. Tek taraflı maç yönetmedi yani, Bursaspor'u kayıran yok merak etmeyin...hakemin kendi kabiliyetsizliği.
Giderleri gelirlerinden fazla olan takım
zaten hakem 2 taraf adına da kötü maç yönetti ama maçın kırılma anı o pozisyondu, o pozisyon olmasa bizim oyuncular bu kadar gerilmeyecekti sizinkilere sert girmeyecekti sonra onlarda gerilmeyecekti vs![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bakıyorum da baya sevinen olmuş Galatasaray'ın yenilmesine : ) .
90 dakika küfür eden ? pis taraftarımıza teşekkür edelim,eğer ettilerse.
Hak eden kazandı bir nevi,keşke Volkan Şen atılıp kazansaydı da Bursaspor en azından savunacak bir şeyimiz olmazdı : )
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."