Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 29.82%
  • Berabere

11 19.30%
  • Bursaspor

29 50.88%
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 373 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor [2.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ayrıca ali turan bu takımın oyuncusu falan değil . hatta oyuncu bile olduğundan şüpheliyim en azından sağ bek için . serkan kurtuluş bu kadar mı kötü antrenmanlarda da şu ali'nin yerine oynayamıyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Adnan Polat eğer Adnan Sezgin'i gönderirse önümüzdeki 10 yılın seçimlerini kazanır
    Önce kendisi gitsin .Tamam Adnan Sezgin Haldun Üstünelle karşılaştırılamaz ama o da emir kulu .Haldun Üstünel tabiki çok daha ikna ediciydi ama emir verenlerin gitmesi lazım öncelikle .

Bursaspor bu galibiyetiyle şampiyonluğuna bir imza çekmiştir. R.Dilmen

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

tamamda o dönemle bu dönem arasındaki lig kalitesi arasında o kadar büyük fark var ki
    ligin kalitesinin artışının bizim kalite artışımızdan fazla olduğuna inanmıyorum ben .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Luce gelip bu sezon GS'yi şampiyon bile yapar bu kadar umudu kesmemek lazım. Lucescu Galatasarayın bu sezon için tek kurtuluş yoludur herşey için geç olmadan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce bu sinirle bile bi taraftar beni güldürdü.Telegolde az önce"Ali Turan'ı 6 ay beklediler.130kiloyum benide beklerler mi 6 ay.90 dakka koşup dururum" gibi bir şey dedi

Öyle kolay olmuyor t.d. göndermek getirmek Ahmet. Her avrupa liginde sezon başlıyor, başladı. Hadi Rijkaard gitti diyelim, şu an bir takımın başında olan başka bir teknik direktörü getirmek kolay değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Az önce bu sinirle bile bi taraftar beni güldürdü.Telegolde az önce"Ali Turan'ı 6 ay beklediler.130kiloyum benide beklerler mi 6 ay.90 dakka koşup dururum" gibi bir şey dedi
    Aynen bende gördüm beklesinler beni diyo Erman kahkaha attı

@Deus Dominicuos

Evet orası da var tabii. Luce diyorum da onu Shaktardan hele şu saatten sonra almak çok zor. Keşke biraz öngörüsü kuvvetli olan yönetici olsaydı GS'de Üstünelden başka da, bu sezon böyle olacağını tahmin edip erken davranılsaydı Luce için.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Geçen Sezon Ankaragücü takımına Alisamiyen deplasmanında taraftarlar küfür ettiği için saha kapatma veren Federasyon Maç boyunca Bursaspor Takımına Küfür eden Galatasaray takımına ne ceza verecek bakalım çok merak ediyorum.
    Belki de verecek bu konudan çıkıpta ortalığı karıştırmanın manası yok .Hatta 15 maç versinler taraftarsız oynayalım ama şu konular yersiz .Bunu konuştuğunuz kadar hakemi konuşun , aynı pozisyonu biz yapsaydık hep 3 büyükleri destekliyorlardan başlardınız .

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Tabi, takım A kalite.
    Takım A kalite değil ama oynadığımız takımların hiç biride Galatasaray'dan daha iyi değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Önce kendisi gitsin .Tamam Adnan Sezgin Haldun Üstünelle karşılaştırılamaz ama o da emir kulu .Haldun Üstünel tabiki çok daha ikna ediciydi ama emir verenlerin gitmesi lazım öncelikle .
    Adnan Sezgin transferde tek yetkili, Polat'a Misimoviç'i aldım ama belirlediğimizden 1M€ fazla vericez dedi de Adnan Polat mı izin vermedi sanmıyorum öyle bi şey olduğunu yoksa geçen sezon da olmazdı böyle transferler 1 sezonda insan bu kadar fazla değişmez ya
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Bursaspor bu galibiyetiyle şampiyonluğuna bir imza çekmiştir. R.Dilmen
    Haha Klasik Rıdvan Dilmen! En büyük skor yorumcusudur Türkiye'deki.
    Son 2 hafta kala fener kesin şampiyon diyen de kendisiydi. Başka bir ihtimal de yoktu yani..

Bu hafta daha iyi oynadık ama çok gol kaçırdık. Bu maç için kimseyi suçlayamayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Belki de verecek bu konudan çıkıpta ortalığı karıştırmanın manası yok .Hatta 15 maç versinler taraftarsız oynayalım ama şu konular yersiz .Bunu konuştuğunuz kadar hakemi konuşun , aynı pozisyonu biz yapsaydık hep 3 büyükleri destekliyorlardan başlardınız .
    Pardonda maçla ilgili yorum yapmış. 90 dakika küfürlerden rahatsız olmayan yoktur herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Erman Toroğlu : GSnin tüm futbolcuları balayında şuan.Hatta balayında bile biraz çalışırsın hanıma falan GS onu da yapmıyor. Yok artık Erman yine coştu

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Su anda Volkan konusuyor canli Lig Tv de , takimi 10 kisi biraktigimi zannetigim icin pismanlik duydum diyor o yuzden oyle bir tepki verdim diyor , adam bile kirmizi diyor ama Basiretsiz hakem veremedi saglik olsun macin sonucunu etki eden bir karar oldu ama bu Galatasaray'in cok kotu oynadigi gercegini degistirmez

Yanlış birşey söylememiş Rıdvan Dilmen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Erman Toroğlu : GSnin tüm futbolcuları balayında şuan.Hatta balayında bile biraz çalışırsın hanıma falan GS onu da yapmıyor. Yok artık Erman yine coştu
    Erman the King

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Adnan Sezgin transferde tek yetkili, Polat'a Misimoviç'i aldım ama belirlediğimizden 1M€ fazla vericez dedi de Adnan Polat mı izin vermedi sanmıyorum öyle bi şey olduğunu yoksa geçen sezon da olmazdı böyle transferler 1 sezonda insan bu kadar fazla değişmez ya
    Adamın girişken olup olmadığı etkiler .Haldun Üstünel cin gibiydi çok iyi pazarlık yapıyordu .Zaten bu sene transfer bütçesini kısıcağız diyordu Adnan Polat , bu yüzden gecikti .Bunda suç Adnan Polat ve ekibinindir kimse kusura bakmasın .

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakem'e yükleneceğinize takımınızın oynadığı oyuna bakın ilk baş. İkinci yarıda Galatasaray'ın maçı çevirme adına tek bir pozisyonu yok.

Hakem'i konuşurken 2. yarının başlarında Ayhan'ın Batalla'nın bileğine kasti olarak vurmasına rağmen ikinci sarı kartı gösterip Ayhan'ı oyundan atma cesaretinin olmamasını da konuşun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adamın girişken olup olmadığı etkiler .Haldun Üstünel cin gibiydi çok iyi pazarlık yapıyordu .Zaten bu sene transfer bütçesini kısıcağız diyordu Adnan Polat , bu yüzden gecikti .Bunda suç Adnan Polat ve ekibinindir kimse kusura bakmasın .
    bu cümlesini hatırlamıyorum Polat'ın o zaman sözümü geri alırım ben

ama keşke Haldun gitmeseydi ya en azından City'den Ireland'ı alırdık hatta Robinho'yu bile alırdık

Hakem'e yükleneceğinize takımınızın oynadığı oyuna bakın ilk baş. İkinci yarıda Galatasaray'ın maçı çevirme adına tek bir pozisyonu yok.

Hakem'i konuşurken 2. yarının başlarında Ayhan'ın Batalla'nın bileğine kasti olarak vurmasına rağmen ikinci sarı kartı gösterip Ayhan'ı oyundan atma cesaretinin olmamasını da konuşun.
    Volkan'ı atamayınca Ayhan'ı da atamadı. Bunu bağdaştıramayacak ne var?

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Pardonda maçla ilgili yorum yapmış. 90 dakika küfürlerden rahatsız olmayan yoktur herhalde.
    90 dakika mı ? Biz mi sağır mıyız yahu ? Maçın başında birde belki sonunda edildi , sonundakini de fazla duymadım .Biz küfür ettiysek Bursa alasını etti maçın sonlarında biraz tarafsız bakın .

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tabiki konuşuruz evet oda kırmızıydı ama hakem volkandan başladı ve bir zincir oalrak hatalar devam etti önemli olan ilk ne yaptığıdır çünkü ondan sonra herşey bambaşka oalbilirdi hakem İKİ taraf adına da tamamen kötü bir maç yönetmiştir bunu sizde kabul ediyorsunuz bizde..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şu Adnan Sezgin neden bu kadar tutuluyor yönetim içinde cidden merak ediyorum. İnamoto zamanlarını hatırlıyorum da tekrar aynı şeyler aynı kişi döneminde yaşanınca artık ben iyi niyetli bakamıyorum bu Adnan Sezgin için.

Bu arada GS taraftarı çok ayıp etmiş çık çık çık , 17 takım taraftarının da küfür etmediği bir ligde ettikleri 10 dakikalık küfür çok ayıp çokkk.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

bu cümlesini hatırlamıyorum Polat'ın o zaman sözümü geri alırım ben

ama keşke Haldun gitmeseydi ya en azından City'den Ireland'ı alırdık hatta Robinho'yu bile alırdık
    2012 muhabbettinden o cümle .Avrupa Ligleri olayları katılamayacakmış borçlu olan galiba .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Eline topu alıp atılacağını kabul eden bir oyuncunu hakem tarafından atılmadığı , lig maçları için yüksek bir mevla ödediğimiz , anadolu kulüplerinin sponsor dahi bulamadığı , her sene ivankov'un 20.dakikadan itibaren oyunu soğutma çabalarının olduğu bir ligdeyiz biz.Futbol zevkinin olmadığı bir ligdeyiz.

90 dakika küfür yoktu sahada izleyenler başka maçı izlemiş herhalde : ) . Son dakikalara doğru " Abdul Kader KEİTA" tezahüratları çok hoşuma gitti.Her gün başka bir ders alıyoruz . Tebrik ederim Bursaspor'u.Başta hakemi , sonra da İvankov'u.Primi hak etti İvankov : )
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Volkan'ın ilk kartı gördüğü pozisyonun bir benzeri en az 5-6 pozisyon vardı maçta, onlarda da kart çıkmadı? hakemde kendi aklınca Volkan'a ikinci sarı kartı göstermeyerek dengeyi kurdu. Tek taraflı maç yönetmedi yani, Bursaspor'u kayıran yok merak etmeyin...hakemin kendi kabiliyetsizliği.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse oynadığımız futbola toz kondurmamazlık laf etmiyor. Golü hakem yüzünden yemediğimizi herkes biliyor. Hakemin yüklenilmeyecek bir tarafı yok ama saldırmadan önce 1 kez daha düşünsen iyi edersin bunun için

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2012 muhabbettinden o cümle .Avrupa Ligleri olayları katılamayacakmış borçlu olan galiba .

Giderleri gelirlerinden fazla olan takım

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Volkan'ın ilk kartı gördüğü pozisyonun bir benzeri en az 5-6 pozisyon vardı maçta, onlarda da kart çıkmadı? hakemde kendi aklınca Volkan'a ikinci sarı kartı göstermeyerek dengeyi kurdu. Tek taraflı maç yönetmedi yani, Bursaspor'u kayıran yok merak etmeyin...hakemin kendi kabiliyetsizliği.
    zaten hakem 2 taraf adına da kötü maç yönetti ama maçın kırılma anı o pozisyondu, o pozisyon olmasa bizim oyuncular bu kadar gerilmeyecekti sizinkilere sert girmeyecekti sonra onlarda gerilmeyecekti vs

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bakıyorum da baya sevinen olmuş Galatasaray'ın yenilmesine : ) .

90 dakika küfür eden ? pis taraftarımıza teşekkür edelim,eğer ettilerse.

Hak eden kazandı bir nevi,keşke Volkan Şen atılıp kazansaydı da Bursaspor en azından savunacak bir şeyimiz olmazdı : )
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri