Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

35 77.78%
  • Belçika kazanır

5 11.11%
  • Berabere biter

5 11.11%
1 ile 30 arası toplam 412 sonuç

Konu: Türkiye - Belçika | Euro2012 Eleme Grup A

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Biz Hiddink'i bizi turnuvalara goturmesi icin getirdik bildigim kadariyla. Gelecegimizi kurtar demedik.

Gelecegimizi kurtaracak olan da Hiddink degil zaten. O Ersun Yanal'in, altinda calisan antrenorlerin ve daha onemlisi futbol kuluplerinin isi. Bizi bir sonraki turnuvaya goturmesini bekledigimiz Hiddink. O da saniyorum ki bunu basarmak icin ne gerekliyse onu yapiyor.

Necip, Nuri, X, Y eger uluslararasi seviyede oynamaya hazir degilse, veya takima uymuyorsa bu oyunculari secmemesi, bu oyuncularla oynamamasi gayet normal bence. Kuluplerin yetistiremedigi adami Hiddink nasil yetistirsin yilda 20-25 gun beraber olarak? Ligde yuksek tempoda oynayan takim var mi ki milli takim yuksek tempoda oynasin?

tüm türk futbolcuların arasından seçilerek oluşturuluyor milli takım, yani yüksek tempo yapacak adam hiç yok mu türkiye'de ? var, necip bir tanesi bunlardan.

benim buraya kadar yazmamın sebebi aslında şuydu;

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    oh... son saniyelerde hazard yardırmış geliyordu valla 3-4 kişiyi solladı ben dedim aha yedik ama çok şükür aldık 3 puanı...

ama ben gelecek için hiç de olumlu düşünceler çıkartamıyorum bu maçtan, zira karambol pozisyonlar olmasaydı bu maçı çok zor alırdık, yani hücum çeşitliliğimiz çok zayıf ve hiddink bu konuda bize ne kattı/katacak hiç kestiremiyorum...
    bizim dün o oyunla maçtan galip gelme ihtimalimiz azdı gerçekten, ama şansımız yaver gitti, üç karambol ortadan golleri bulduk. ama dediğim gibi şansımız olmasaydı o çok dar hücum çeşitliliğimizle maçtan puansız bile ayrılabilirdik.

hiddink doğru düzgün set hücumları yapabilen, bol pozisyona giren gerçekten iyi bir hücum takımı yaratabilecekse mevcut kadro seçimleriyle, buyursun yaratsın, eyvallah deriz önünde eğiliriz. ama zor bunu yapması sanki bana öyle geliyor, o yüzden yazdım bunları. sakatlıklar vs. olmadığında belki bi nebze daha iyi oluruz ama o da yeter mi bilemiyorum.
    Last edited by ForCimbom : 08.Eylül.2010 at 20:00

Mesaj Yetkileri