Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
tüm türk futbolcuların arasından seçilerek oluşturuluyor milli takım, yani yüksek tempo yapacak adam hiç yok mu türkiye'de ? var, necip bir tanesi bunlardan.

benim buraya kadar yazmamın sebebi aslında şuydu;

bizim dün o oyunla maçtan galip gelme ihtimalimiz azdı gerçekten, ama şansımız yaver gitti, üç karambol ortadan golleri bulduk. ama dediğim gibi şansımız olmasaydı o çok dar hücum çeşitliliğimizle maçtan puansız bile ayrılabilirdik.

hiddink doğru düzgün set hücumları yapabilen, bol pozisyona giren gerçekten iyi bir hücum takımı yaratabilecekse mevcut kadro seçimleriyle, buyursun yaratsın, eyvallah deriz önünde eğiliriz. ama zor bunu yapması sanki bana öyle geliyor, o yüzden yazdım bunları. sakatlıklar vs. olmadığında belki bi nebze daha iyi oluruz ama o da yeter mi bilemiyorum.
Benim beklentim de bu mactan puansiz ayrilmamiz ve bir sonraki mac ile beraber yeni bir jenerasyonun takima monte edilmesi idi. Galip geldik ve bu degisim bir baska bahara kaldi.

Takimin onemli bir kisminin zaten 2012 sonrasi olmayacagini biliyoruz. Simdi Selcuk monte olur. Sonra Nuri. Sonra da Necip. Arada Topal oynar. Volkan Sen kadroya girer/cikar. Eren Gungor belki futbola doner. Ama bence bu oyuncularla da cok ileriye gitmeyiz. Ileriye gitmek icin bize (kuluplerimize) 15 yillik plan lazim. 10 yasinda alacagiz, 25 yasina kadar egitecegiz ve yararli olmasini saglayacagiz. Aksi takdirde Almanya'nin yetistirip kullanmadiklari bize kalir.