Schildenfeld, Tabata, Ricardinho..
Schildenfeld, Tabata, Ricardinho..
Ailton,Nihat,Nobre,Ali Güneş, Mustafa Doğan,, Emre Aşık, Yusuf Şimşek, Mehmet Yozgatlı, Murat Şahin,Anthony Seriç,Sixten Veit,Marius Maldarasanu,Berkant Göktan,Zübeyir Baya,Arild Stavrum,Tomas Jun,Veysel Cihan,Ohen,Hengen, vs vs...
Kısacası son yıllarda Beşiktaş'a gelen oyuncuların yarısı.Bu seneye kadar düzgün transfer yapamadı ki Beşiktaş.
Yarım dönem katkı yapan YUSUF'un yaptığına katkı diyorsanız diyecek birşey yok.Adam 2 senedir yokları oynuyor.Diğerlerine de pek girmiyorum çünkü pek birşey vermediler.Haa size göre başarılılarsa o sizin kendi kişisel düşüncenizdir.Aynı benim Güiza'nın fiyasko olmadığını düşündüğüm gibi![]()
Yusuf Şimşek fiyasko sayılıyorsa orada bir hata vardır. Transfer edildiği gün yönetim demediğim kalmamıştı ama hepimize yedirdi yutturdu o lafları. Ligde Ernstle birlikte yaptıkları katkı çok önemliydi. Kupa finalinde 4lerken 1 golü 1 asisti vardı. Daha yazmama gerek yok heralde. He bu arada devre arasında gelen bir oyuncunun 'yarım' dönem katkı yapması bence mantıken de normal bir şey. Niye bu kadar takıldınız anlamadım.