1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Gelmiş - Geçmiş En Kötü Ya da Hayal Kırıklığı Yaratan Transferler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Schildenfeld, Tabata, Ricardinho..
    Ailton,Nihat,Nobre,Ali Güneş, Mustafa Doğan,, Emre Aşık, Yusuf Şimşek, Mehmet Yozgatlı, Murat Şahin,Anthony Seriç,Sixten Veit,Marius Maldarasanu,Berkant Göktan,Zübeyir Baya,Arild Stavrum,Tomas Jun,Veysel Cihan,Ohen,Hengen, vs vs...
    Kısacası son yıllarda Beşiktaş'a gelen oyuncuların yarısı.Bu seneye kadar düzgün transfer yapamadı ki Beşiktaş.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Ailton,Nihat,Nobre,Ali Güneş, Mustafa Doğan,, Emre Aşık, Yusuf Şimşek, Mehmet Yozgatlı, Murat Şahin,Anthony Seriç,Sixten Veit,Marius Maldarasanu,Berkant Göktan,Zübeyir Baya,Arild Stavrum,Tomas Jun,Veysel Cihan,Ohen,Hengen, vs vs...
    Kısacası son yıllarda Beşiktaş'a gelen oyuncuların yarısı.Bu seneye kadar düzgün transfer yapamadı ki Beşiktaş.
    Emre Asik, M.Sahin, M.Dogan, YUSUF baya katki yapti, hatta Baya'yi da sayabiliriz. Nasil fiyasko bunlar anlamis degilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Emre Asik, M.Sahin, M.Dogan, YUSUF baya katki yapti, hatta Baya'yi da sayabiliriz. Nasil fiyasko bunlar anlamis degilim.
    Yarım dönem katkı yapan YUSUF'un yaptığına katkı diyorsanız diyecek birşey yok.Adam 2 senedir yokları oynuyor.Diğerlerine de pek girmiyorum çünkü pek birşey vermediler.Haa size göre başarılılarsa o sizin kendi kişisel düşüncenizdir.Aynı benim Güiza'nın fiyasko olmadığını düşündüğüm gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Yarım dönem katkı yapan YUSUF'un yaptığına katkı diyorsanız diyecek birşey yok.Adam 2 senedir yokları oynuyor.Diğerlerine de pek girmiyorum çünkü pek birşey vermediler.Haa size göre başarılılarsa o sizin kendi kişisel düşüncenizdir.Aynı benim Güiza'nın fiyasko olmadığını düşündüğüm gibi
    Yusuf Şimşek fiyasko sayılıyorsa orada bir hata vardır. Transfer edildiği gün yönetim demediğim kalmamıştı ama hepimize yedirdi yutturdu o lafları. Ligde Ernstle birlikte yaptıkları katkı çok önemliydi. Kupa finalinde 4lerken 1 golü 1 asisti vardı. Daha yazmama gerek yok heralde. He bu arada devre arasında gelen bir oyuncunun 'yarım' dönem katkı yapması bence mantıken de normal bir şey. Niye bu kadar takıldınız anlamadım.

Mesaj Yetkileri