Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Huseyin, Selcuk vs de oynayabilirdi. Saydigin oyuncularin Semih disinda milli takim performansi oldukca kotu, Tuncay zaten santrfor degil. Bence yabanci konusu prensiptir ve ona uymaliyiz. Ya bu ulkenin genclerine guvenecegiz, ya da isimize gelenleri (Bobo, Emenike vs.) alip oynatacagiz. Benim icin 1 yabanci veya 8 yabanci arasinda fark yok....
Selçuk, Hüseyin kendi takımlarında bile en beğenilmeyen oyunculardandı. Aurelio-Hüseyin/Selçuk arasında uçurum vardı. Oysaki şuan Emenike-Semih/Mevlüt/Halil/Sercan arasında uçurum yok. Hatta bu saydığım oyuncular daha ağır basar. Bu konuda radikal olmanın lüzumu yok. Birgün yine bir mevkide 70 milyondan 1 tane X gibi oyuncu çıkaramıyoruz durumuna gelirsek; devşirme oyuncu güzel olur derim. Ancak bunun haricinde elimizde zaten o mevkide oynatabileceğimiz adamlar varken bir de Emenike'yi almak pek mantıklı gelmiyor. Bana göre 1 yabancı ile 8 yabancı arasında fark var. Milli takımımızda sadece Aurelio'nun oynaması bana hiç rahatsızlık vermez ancak Fransa gibi olsak aşırı rahatsız olurum.