-
aurelio milli takıma başladıgında şu an bobonun durumu gibi 5. senesini tamamlamasına az kalmıştı, yani şimdi bobo alınmak istense aurelio ile aynı durumda oluyor.. yani 1-2 sene türkiyede kalan bir isimle o konuda kıyaslanamaz.
fakat aurelio milli takıma alındığında 2006 yılıydı. tam bilmiyorum ama 28-29 yaşlarındaydı. zira emenike 23 yaşında 4 yıl daha kalmasını beklersek 27-28 yaşında vatandaşlık alabilecek.. ee nolucak eğer ihtiyac varsa 4 yıl daha beklenecek, ayrıca 28 yaşından sonra alınsa bile aurelio gibi en fazla 2-3 sene oynayabilecek..
ee şimdi ihtiyaç varsa 23 yaşındaki bir ismi 4-5 sene bekletmenin anlamı yok.. haa devşirme oyuncuya ben de sıcak bakmıyorum ama bu konu bizim dışımızda hiç bir ülkede tartışılmıyor oyuncu oynamak istiyorsa kesinlikle prosedür aşılıp denenmesi lazım hücum hattının durumu ortada, ben sürekli oynasın demiyorum denensin eğer tutarsa ne ala..
madalyonun öbür yanı bu konularda kuluplerin samimi olmadığını düşünüyorum mesela aurelio ve nobre meselelerinde fb ve bjk büyük rant sağladı; şimdi aynısını karabük de istiyor eğer gerçekleşirse 1-2 sene sonra türkiyenin büyük takımlarından aldıgı teklifler katlanacak.
ayrıca mevlüt ile emenikenin aynı tip oyuncu olduguna katılmıyorum, emenike fiziksel olarak daha güçlü ve yırtıcı bi oyuncu.
Mesaj Yetkileri