Quote Originally Posted by di canio View Post
Nobre, Wederson, Bebbe'nin vatandaşlığa geçiş şekli de yanlış bence. Ben olaya sadece sportif açıdan bakmıyorum. Mesleği ne olursa olsun, bir yabancının vatandaşlığa geçme şartı bellidir. Emenike, Nobre, Wederson, Bebbe bu şartları yerine getirdiler mi? Nobre'nin vatandaşlığı skandaldı zaten. O ayrı bir konu, burası yeri değil. Önemli olan yabancı oyuncu devşirmek için fikir önerileri değil, altyapı sistemleri için fikir üretmek.
Iyi de guzel kardesim altyapi altyapi diye sayiklamak kolay, bu kolay mi uretiliyor? Bir defa bizde basariya ac ve cahil bir toplum var, 2. ligin basarisizlik oldugu bir ulkeyiz. Yine yasi veya maliyeti ne olursa olsun sozde yildizlarin her zaman revacta oldugu ulkedeyiz. Yine para harcamadigin zaman berbat bir yonetim ilan edildigin bir ulkedeyiz biz. Ilk once bizdeki zihniyet degismeli, bunlar degismeli, yoksa altyapiyi kullanalim vs demek kolay, lafla olmuyor hersey maalesef. Ve bu kafa yapisi degisimi kolay kolay olmayacagi icin baska seylere gecmek lazim. Ayrica Turk takimlari ekonomik olarak her gecen gun daha guclu oluyor, altyapiya verilen onem gittikce azaliyor, bu trend'in devam edecegini dusunuyorum.