Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
1 ile 30 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Galatasaray Hagiyle olumlu bi havaya girdi maça motive olarak çıkacaklar ama bu yetmez iki takım arasında maça çıkacak kadrolara baktığımızda ciddi bi kalite farkı var buda maça yansıyacaktır rahat yeneriz diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Galatasaray Hagiyle olumlu bi havaya girdi maça motive olarak çıkacaklar ama bu yetmez iki takım arasında maça çıkacak kadrolara baktığımızda ciddi bi kalite farkı var buda maça yansıyacaktır rahat yeneriz diyorum.
    Fener'liler 10 senelik şanssızlığa alınırken buna alınmamak olmaz .. Sanırsın yıldızlar karması Fenerbahçe , biz de 2.ligden yeni çıktık .. Biraz objektif olursan pek fark olmadığını görürsün .. tabi sen mesela andre santos'u dünyanın en iyi sol beki sanıyosan o ayrı ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Fener'liler 10 senelik şanssızlığa alınırken buna alınmamak olmaz .. Sanırsın yıldızlar karması Fenerbahçe , biz de 2.ligden yeni çıktık .. Biraz objektif olursan pek fark olmadığını görürsün .. tabi sen mesela andre santos'u dünyanın en iyi sol beki sanıyosan o ayrı ..
    Dikkatli okumadın sanırım maça çıkacak kadrolara bakarsak dedim . Galatasaray'da Arda , Baros gibi adamlar yokken kadro kaliteleri yakın dersek objektif olmaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Dikkatli okumadın sanırım maça çıkacak kadrolara bakarsak dedim . Galatasaray'da Arda , Baros gibi adamlar yokken kadro kaliteleri yakın dersek objektif olmaz bence.
    Arda ve Baros'un olmaması farketmez .. ben hala ciddi bi fark göremiyorum .. fenerin kadro daha iyidir , o da orta sahanın ortasındaki adamlar yüzünden ve biz 4-3-3 oynamaya çalıştığımız içindir . gerisinde fazla fark yok . belki ben çok fanatiğim bilemiycem ..

Mesaj Yetkileri