Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
1 ile 30 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex'in durumu nedir bilmiyorum ama Alex yoksa Özer'de olmadığına göre son maç Semih-Niang ikilisini izlediğimiz gibi çıkma ihtimali yüksek Aykut Hoca'nın ben olsam Kazım'ı monte ederdim bu maç Semih'i yine yanımda oturturdum ama fark etmez Galatasaray defansif zaafları olan bir takım ofansif çıkıp boğarsak maçın başlarında öne geçip maçı lehimize çevirebiliriz.Ayrıca umarım Hagi Elano-Cana-Misimovic üçlüsü yapar onlara karşı Mehmet-Emre ikilisi üstünlük sağlar zaten 3e 2 olmalarına rağmen çünkü çift yönlü 2 orta saha oyuncusu bizimkiler ve en az Cana kadar dirençliler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alex'in durumu nedir bilmiyorum ama Alex yoksa Özer'de olmadığına göre son maç Semih-Niang ikilisini izlediğimiz gibi çıkma ihtimali yüksek Aykut Hoca'nın ben olsam Kazım'ı monte ederdim bu maç Semih'i yine yanımda oturturdum ama fark etmez Galatasaray defansif zaafları olan bir takım ofansif çıkıp boğarsak maçın başlarında öne geçip maçı lehimize çevirebiliriz.Ayrıca umarım Hagi Elano-Cana-Misimovic üçlüsü yapar onlara karşı Mehmet-Emre ikilisi üstünlük sağlar zaten 3e 2 olmalarına rağmen çünkü çift yönlü 2 orta saha oyuncusu bizimkiler ve en az Cana kadar dirençliler.

GS Cana-Elano orta sahasi ile cikarsa ve forvette Kewell oynarsa GS bu mactan puan alir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    GS Cana-Elano orta sahasi ile cikarsa ve forvette Kewell oynarsa GS bu mactan puan alir.
    2li konuşmalara,tartışmalara girmemeye özen gösteriyorum ama buna cevap vericem yinede gs hiç bir dizilişle puan alamaz bu derbiden.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2li konuşmalara,tartışmalara girmemeye özen gösteriyorum ama buna cevap vericem yinede gs hiç bir dizilişle puan alamaz bu derbiden.
    Karşımızda Barcelona falan var da biz mi yanlış biliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Karşımızda Barcelona falan var da biz mi yanlış biliyoruz
    Daha da kötü Fener var , Barça olsa belki yenersiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Puan alırsak hatırlatıcam sana bu yorumunu.

Mesaj Yetkileri