Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Genelde senaryo aynı yazacaktım orası biraz yanlış olmuş haklısın .Şanssızlıkdır bizim adımıza uzatmaya gerek yok bu konuyu .
    Ya Bu Konuyu Nasıl Sanssızlık Diyerek Hemen Gecistiriveriyorsun ? Ya 11 Senedir Sizi Yeniyoruz Ve Bunu Genelde Aynı Senerayo Ve Sanssızlık Diye Gecistiriyorsun. Gercekten İlginc.Bir Sey 1 kere Olursa Tesaduf 2 Kere Olursa Sans 3 kere Olursa Basarıdır 11 Kere Olursa NEdir Acaba

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ya Bu Konuyu Nasıl Sanssızlık Diyerek Hemen Gecistiriveriyorsun ? Ya 11 Senedir Sizi Yeniyoruz Ve Bunu Genelde Aynı Senerayo Ve Sanssızlık Diye Gecistiriyorsun. Gercekten İlginc.Bir Sey 1 kere Olursa Tesaduf 2 Kere Olursa Sans 3 kere Olursa Basarıdır 11 Kere Olursa NEdir Acaba
    O da şanssızlıktır.Tamamen şanssızlık denmez tabi ki ama şanssızlık da sebeplerden birisidir.Fenerbahçe 28 yıldır Türkiye Kupasını alamıyor şanssızlık deniliyor.Evet şanssızlık ama tamamen şanssızlık değil diğer sebepler de var.Bu iki olayda belirli tarihlerden beri gerçekleşiyor senaryo aynı oluyor oynayanlar farklı oluyor genelde.Bakalım ne zaman bozulacak bu durum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Galatasaray Hagiyle olumlu bi havaya girdi maça motive olarak çıkacaklar ama bu yetmez iki takım arasında maça çıkacak kadrolara baktığımızda ciddi bi kalite farkı var buda maça yansıyacaktır rahat yeneriz diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Galatasaray Hagiyle olumlu bi havaya girdi maça motive olarak çıkacaklar ama bu yetmez iki takım arasında maça çıkacak kadrolara baktığımızda ciddi bi kalite farkı var buda maça yansıyacaktır rahat yeneriz diyorum.
    Fener'liler 10 senelik şanssızlığa alınırken buna alınmamak olmaz .. Sanırsın yıldızlar karması Fenerbahçe , biz de 2.ligden yeni çıktık .. Biraz objektif olursan pek fark olmadığını görürsün .. tabi sen mesela andre santos'u dünyanın en iyi sol beki sanıyosan o ayrı ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Fener'liler 10 senelik şanssızlığa alınırken buna alınmamak olmaz .. Sanırsın yıldızlar karması Fenerbahçe , biz de 2.ligden yeni çıktık .. Biraz objektif olursan pek fark olmadığını görürsün .. tabi sen mesela andre santos'u dünyanın en iyi sol beki sanıyosan o ayrı ..
    Dikkatli okumadın sanırım maça çıkacak kadrolara bakarsak dedim . Galatasaray'da Arda , Baros gibi adamlar yokken kadro kaliteleri yakın dersek objektif olmaz bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Geçen sene Galatasaray'ın Fenerbahçe'den daha iyi bir kadrosu vardı yenilmiştik.Artık derbi maçların kadro kalitesine göre sonuçlanmadığını düşünüyorum.Kim iyi oynarsa o kazanıcaktır.Tabi Galatasaray Hagi ile yeni bir havaya girerse ve o pisikolijik baskıyı üstünden atarsa yenebilir.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Yıllardır derbi maçlarında bi taraf kötü olsa; "sonuçta derbi yeaaa bu" ne olacağı belli olmaz gibi cümleler olur fakat bu maç öyle olmayacak. Görünen köy kılavuz istemez. Fenerbahçe her ne kadar istikrarsız olsa da Galatasaray kadar sistemsiz bir takım değil. Galatasaray'ın teknik direktörü değişmesi itibari ile de bir sarsılma olacaktır, çünkü adam gelir gelmez derbi maçına çıkacak, takımda moraller zaten rehavet. Fark olur mu orasını bilemem ama maçın galibi bence Fenerbahçe olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Önceden söylediğim gibi ciddi bir fark beklemiyorum. 3-0 3-1 bunun gibi skorlarla yenebiliriz eğerki yenersek. Onun dışında ciddi bir ezilme vs. olacağınıda sanmıyorum çünkü. Bunu yapabilmek için çok konsantre olmanız lazım. Bizim tesislerde de bu havanın olduğunu görmüyorum. Gazetede okudum sabah ne kadar doğru bilmiyorum ama 3 brezilyalı isteksiz davranışlar sergilemiş (Bilica, Baroni, Santos). Bunun nedeni takımdan kesik yemeleri olarak yazılmış. Bizim ülkemizde ne yazıkki basına güvenemezsiniz ama eğer bu durumdaysa bizim takımımız fark atmasını bekleyemezsiniz. Böyle adamlar takımında huzurunu bozarlar.

10 yıldır yenmemiz tamamen şansa bağlanmamalı. Türkiye Kupasını alamayışımızda tamamiyle beceriksizlikte var. Hele G.Saray'a 5-1 verdiğimiz kupanın hiç bir şekilde şansla açıklanabilecek tarafı yok. Aynı şekilde Bjkye felan verilen kupadada.

Örnek olarak vereceksek;

Kaç yıldır finallerde kaybettik. Finale kadar gelebilmemiz başarı, son maçta kupayı alacakken kaybetmek beceriksizliktir. Ama bakınca 3-5 yıldır finalde kupayı birkez olsun alamayışımıza şanssızlıkta var diyebilirsiniz fakat tamamiyle (Bana göre beceriksizlik). Çünkü şansa inanmıyorum. Bir takım son yıllarda bu kadar çok final oynayıp bir kere kupayı kaldıramamışsa şansla uzaktan yakından alakası yoktur. Final beceriksizliğimi denir, son maç sendromumu denir artık ne isim verilirse verilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bende aksine fark falan beklemiyorum. Galatasaray da sıradan bir köy takımı değil ya. Yenilirsek adam gibi yenilelim bari. 6-0 da yenilsek mücadele edelim koşun oynayın arkadaş ya. Arda olsa daha iyi bir oyun beklerdik ama sakatlar falan olunca doğru dürüst bir 11 bile çıkmıyor ki en kötüsüde Baros'un oynayıp oynamayacağı belli değil. İnşl. oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Dikkatli okumadın sanırım maça çıkacak kadrolara bakarsak dedim . Galatasaray'da Arda , Baros gibi adamlar yokken kadro kaliteleri yakın dersek objektif olmaz bence.
    Arda ve Baros'un olmaması farketmez .. ben hala ciddi bi fark göremiyorum .. fenerin kadro daha iyidir , o da orta sahanın ortasındaki adamlar yüzünden ve biz 4-3-3 oynamaya çalıştığımız içindir . gerisinde fazla fark yok . belki ben çok fanatiğim bilemiycem ..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Adam haklı. Kadro kaliteleri arasında Arda, Baros olmasa da pek fark yok. Sadece sistem farkı var, rehavet farkı var. Fenerbahçe'nin kadrosu o kadar aman aman değil yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Tarihi fark falan beklemesin kimse. Hagi Cana, Elano, Misimovic gibi oyunculari dengeli sekilde oynatip verim alirsa GS surpriz yapar, en azindan beraberlik koparir, hele FB tekrar Emre-Topuz gibi bir orta alanla cikarsa.
    Aksi takdirde klasik bir 1 veya 2 farkli FB galibiyeti olur. GS'deki en buyuk sorun kale ve forvet, Aykut'un hatalarini bu mac kaldirmaz, hatalarini gectim normal oynamasini bile kaldirmaz, Aykut iyi oynamali. Forvette de Battal bana gore gayet vasat ve yeteneksiz bir oyuncu, en mantiklisi Kewell'in forvette oynamasi olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Derbi günü yaklaştıkça umudum artıyor. Tugay ve Hagi ile birlikte kazanabiliriz. Çünkü onlar derbinin ne olduğunu bilen adamlar.
    Onlar mi cikip oynayacak ne alakasi var? Aykut Kocaman ve Rijkaard hic mi derbi oynamadi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex'in durumu nedir bilmiyorum ama Alex yoksa Özer'de olmadığına göre son maç Semih-Niang ikilisini izlediğimiz gibi çıkma ihtimali yüksek Aykut Hoca'nın ben olsam Kazım'ı monte ederdim bu maç Semih'i yine yanımda oturturdum ama fark etmez Galatasaray defansif zaafları olan bir takım ofansif çıkıp boğarsak maçın başlarında öne geçip maçı lehimize çevirebiliriz.Ayrıca umarım Hagi Elano-Cana-Misimovic üçlüsü yapar onlara karşı Mehmet-Emre ikilisi üstünlük sağlar zaten 3e 2 olmalarına rağmen çünkü çift yönlü 2 orta saha oyuncusu bizimkiler ve en az Cana kadar dirençliler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tarihi fark beklemek aşırı hayalciliktir, fakat GS daha da kötüye gidemeyeceği için büyük ihtimalle yönetimin de bunu düşünerek başlangıcı FB maçıyla yapma isteğini futbolcular da benimserlerse bu sefer ilginç bir şekilde en kötü ruh halimizle burdan 3 puan çıkarabiliriz.

ayrıca bazı FBli arkadaşların ''kadro kalitesi farkı çok fazla'' söylemlerini anlayabilmiş değilim

özetle yeni hoca ve ekibinin kaybedeceği hiçbir şey yok zaten 10 yıldır burda sonuç alamıyorken bunun yeni bir başlangıç yapmak için dört elle sarılan isimlerle bu maçta değişebilceğini düşünüyorum.. haa yenilirsek zaten normalleşen bir durum olduğu için problem olmaz, zaten kötü durumdayız.. yeni hocanın ilk maçı için olumsuzluk FBye yenilse de gidip karabüke yenilse de aynı olur.. ama yenerse olumlu tepkiler ve motivasyon diğer takımlara oranla FBye göre çok daha yüksek olur bu da mükemmel bir başlangıç yaratacaktır.. yönetiminde de yeni hocanın da kafasındakiler bunlar ama futbolcuların da bu tutumu benimsemesi gerek..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Onlar mi cikip oynayacak ne alakasi var? Aykut Kocaman ve Rijkaard hic mi derbi oynamadi?
    Sakin ol biraz. Hagi ve Tugay derbi nedir bilen adamlar. Soyunma odasında takımı çok güzel gaza getirirler. Takımda Gs-Fb derbisininne olduğunu bilmeyenler var. Onlara bu derbinin önemini en iyi onlar anlatır. Frank bey anlatamazdı. Ki bu güne kadar hiç gaza getirici konuşma yapmadı. Bunu futbolcular söylüyor. Fatih Terimin tam zıttı olan bi adamdı Frank. Ama Hagi ve Tugay'ın Fatih Terime daha yakın özellikleri var.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alex'in durumu nedir bilmiyorum ama Alex yoksa Özer'de olmadığına göre son maç Semih-Niang ikilisini izlediğimiz gibi çıkma ihtimali yüksek Aykut Hoca'nın ben olsam Kazım'ı monte ederdim bu maç Semih'i yine yanımda oturturdum ama fark etmez Galatasaray defansif zaafları olan bir takım ofansif çıkıp boğarsak maçın başlarında öne geçip maçı lehimize çevirebiliriz.Ayrıca umarım Hagi Elano-Cana-Misimovic üçlüsü yapar onlara karşı Mehmet-Emre ikilisi üstünlük sağlar zaten 3e 2 olmalarına rağmen çünkü çift yönlü 2 orta saha oyuncusu bizimkiler ve en az Cana kadar dirençliler.

GS Cana-Elano orta sahasi ile cikarsa ve forvette Kewell oynarsa GS bu mactan puan alir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sakin ol biraz. Hagi ve Tugay derbi nedir bilen adamlar. Soyunma odasında takımı çok güzel gaza getirirler. Takımda Gs-Fb derbisininne olduğunu bilmeyenler var. Onlara bu derbinin önemini en iyi onlar anlatır. Frank bey anlatamazdı. Ki bu güne kadar hiç gaza getirici konuşma yapmadı. Bunu futbolcular söylüyor. Fatih Terimin tam zıttı olan bi adamdı Frank. Ama Hagi ve Tugay'ın Fatih Terime daha yakın özellikleri var.
    GS 6-0 yenilirken kim vardi takimin basinda? B.Korkmaz herhalde hepsinden cok hirsli, onun onderliginde ne oldu derbi maclari? Motvasyon falan hikaye, zaten Turk futbolundaki en buyuk yanilgilardan biri bu. Bir takim kotu gitti mi hemen durumu mucadele ve ruh eksikligine bagliyoruz, tek bildigimiz sey motivasyon ve ruh. Lucescu dunyanin en sakin adamiydi, ama taktisel bilgisiyle buyuk maclari ve derbileri muthis yonetiyordu. Hadi kocum cikin oynayin aslanlarimla olsaydi Yilmaz Vural'in takimi ligde 2 puanla sonuncu olmazdi.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

GS 6-0 yenilirken kim vardi takimin basinda? B.Korkmaz herhalde hepsinden cok hirsli, onun onderliginde ne oldu derbi maclari? Motvasyon falan hikaye, zaten Turk futbolundaki en buyuk yanilgilardan biri bu. Bir takim kotu gitti mi hemen durumu mucadele ve ruh eksikligine bagliyoruz, tek bildigimiz sey motivasyon ve ruh. Lucescu dunyanin en sakin adamiydi, ama taktisel bilgisiyle buyuk maclari ve derbileri muthis yonetiyordu. Hadi kocum cikin oynayin aslanlarimla olsaydi Yilmaz Vural'in takimi ligde 2 puanla sonuncu olmazdi.....
    O zaman sen UEFA daki Fatih Terim etkisini yok sayıyorsun. Eski Açık Sarı Desene filmini izlemeni öneririm.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

O zaman sen UEFA daki Fatih Terim etkisini yok sayıyorsun. Eski Açık Sarı Desene filmini izlemeni öneririm.
    Ayni jenerasyonla Lucescu bana gore daha basarili oldu, o cok mi bagirip esip gurluyordu? Ayrica F.Terim 2. defa geldiginde ne yapti?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

GS Cana-Elano orta sahasi ile cikarsa ve forvette Kewell oynarsa GS bu mactan puan alir.
    2li konuşmalara,tartışmalara girmemeye özen gösteriyorum ama buna cevap vericem yinede gs hiç bir dizilişle puan alamaz bu derbiden.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2li konuşmalara,tartışmalara girmemeye özen gösteriyorum ama buna cevap vericem yinede gs hiç bir dizilişle puan alamaz bu derbiden.
    Karşımızda Barcelona falan var da biz mi yanlış biliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

dediğim gibi ikili tartışmalara girmeyi sevmiyorum durduk yere ortamın gerilmesine gerek yok nasıl gs kazanır diyenler varsa bende fb kazanır diyorum güzel futbol ve net bir skorla

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Karşımızda Barcelona falan var da biz mi yanlış biliyoruz
    Daha da kötü Fener var , Barça olsa belki yenersiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Puan alırsak hatırlatıcam sana bu yorumunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada iddaa oranları baya bi şaşırtıcı. Fenerbahçe galibiyetine 1.50, beraberliğe 3.40, Galatasaray galibiyetine 4.20 verilmiş. Betsson'da Galatasaray galibiyetinin oranı 5.00

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rijkaard gitmeseydi Fener galibiyetine 200 basıcaktım. Şimdi Hagi geldi tırstım belki kazara puan falan alırız.

Nesil
    2006

Bu yıl bu maçta herhangibi bi görsel şov olmayacak, 1907unifeb çekildiği için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarihi fark falan beklemesin kimse. Hagi Cana, Elano, Misimovic gibi oyunculari dengeli sekilde oynatip verim alirsa GS surpriz yapar, en azindan beraberlik koparir, hele FB tekrar Emre-Topuz gibi bir orta alanla cikarsa.
    Aksi takdirde klasik bir 1 veya 2 farkli FB galibiyeti olur. GS'deki en buyuk sorun kale ve forvet, Aykut'un hatalarini bu mac kaldirmaz, hatalarini gectim normal oynamasini bile kaldirmaz, Aykut iyi oynamali. Forvette de Battal bana gore gayet vasat ve yeteneksiz bir oyuncu, en mantiklisi Kewell'in forvette oynamasi olacak.
    Güzel maç olur mu Emre-Topuz oynarsa ?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Güzel maç olur mu Emre-Topuz oynarsa ?
    Bence bu derbi hicbir sekilde guzel mac olmaz zaten gerginlikten dolayi, son yillarda olmuyor zaten. Emre-Topuz orta sahasinin hala iyi modern bir orta saha olmadigini dusunuyorum, defalarca acikladim neden oldugunu zaten, bir daha aciklamayacagim. Ama bu sartlarda (Selcuk, Baroni) cikabilecek en dogru orta saha da olabilir aslinda.

Sayfa 3 / 18 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri