Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 74. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Galatasaray kazanır
-
Berabere biter
-
Egri oturup dogru konusmak gerekli simdi , Hagi getirildiginde gunu kurtarma amacli bir hareket oldugunu soylemistim , ben romanya'da yasiyorum onun burdaki t. direktorluk deneyimlerinide iyi bilirim , sadece bir mac uzerinden yorum yaparsam Hagi cok degismis ! bugun Tugay'inda yardimi ile mukemmel bir ilk 11 cikartti ve gerek kenardaki durusu gerek yaptigi degisikliklerle oyuna mukemmel mudahele etti beni gercekten cok sasirtti
Maca gelicek olursak Galatasaray cok iyi basladi , ilk 15 - 20 dakka Galatasaray daha ustun olan tarafti bunun bence iki nedeni var hic kimse buna Adnan Polat'da dahil bu maca bu kadar etkili bu kadar istekli ve ofansif basliycagimizi dusunmemisdir , bu Fenerbahce'yi cok sasirtti , ustune Galatasaray Stoch ve Dia'yi da iyi savunununca oyunun ilk yarisi Galatasaray'in oyun ustunlugu ile tamamlandi tek eksik olan goldu
Macin ikinci yarisinda Fenerbahce silkelendi ve ilk 10 dakka etkili ve atak oynamak istedigini gosterdi ve 1-2 pozisyonada girdi , mucadele gucu dusen Galatasarayda Hagi'nin yaptigi cok iyi 2 degisiklikle yorgun Elano ve pek mucadele etmiyen Misimovic degisitirlince oyun ortada gitmeye devam etti ve hatta son 5 dakikada Emre Colak ve Pino ile galibiyet golunu atmaya bile cok yaklastik
Cok bunaltmiyan izleme zevki olan 0-0 bir derbi idi , onemli bir yanida kirmizi kartin cikmamis hatta bir iki itismenin disinda cirkeflik yasanmamis olmasi , artik bu macdan sonra Galatasaray'in onumuzdeki hafta alicagi bir galibiyet bizi cikisa gecirir diye dusunuyorum devre arasina kadar Galatasaray boyle mucadele ederek goturur bu isi ve Hagi'nin alicagi 2 oyuncu ile ve bana bu gece gostermis oldugu Teknik direktorlukdeki potansiyelinide goz onune alirsak Galatasaray'i iyi gunler bekliyor diyebiliriz ama tabi burasi Galatasaray burda her an her sey olabilir benim butun bu soylediklerim bir temenniden oteyede gitmeyebilir , ama umarim hersey cok daha iyi olucak cunku kendisinden tirnak icinde korkulucak ve saygi duyulucak bir teknik direktor var en azindan takimin basinda su anda
Mesaj Yetkileri