Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

3 11.54%
  • Manchester United

21 80.77%
  • Berabere

2 7.69%
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Bursaspor - Manchester United [Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Danimarka takımı Kopenhag kendi sahasında as kadrolu Barcelona'ya mağlup olmuyorsa, son Türkiye şampiyonu Bursa'nın da bu yedek M.United'tan en azından beraberlik koparması lazımdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Danimarka takımı Kopenhag kendi sahasında as kadrolu Barcelona'ya mağlup olmuyorsa, son Türkiye şampiyonu Bursa'nın da bu yedek M.United'tan en azından beraberlik koparması lazımdı.
    Olayın bir bu yönü var.

Olayın ikinci yönü ise Bursaspor taraftarının "Şampiyon şampiyon Bursa şampiyon alkışlayın i...ler Bursa şampiyon." diye bağırması. Ben Bursa taraftarından 90 dakika destek vermesini beklerdim. Skor 3-0 olduktan sonra bağırmanın bir manası yok. He maçın tamamında bağırmışsındır 3-0'dan sonrada bağırırsın. Ama ilk 25-30 dakika çok net bir destek vardı sonra 77. dakikaya kadar çok büyük bir durgunluk oldu. Bu arada bağırmamışsın 3-0 olunca alkışlayın i...ler diyosun. Bana biraz şov amaçlı geldi.

Olayın üçüncü yönü çok daha acı geldi bana. Bursaspor'lu futbolcuların "Futbol Zekalarının Eksikliği". İçim acıdı şahsen. Bir kaç örnek; Volkan Şen Vidic'in markajında olan Sercan'a hava topu atar Vidic topu keser. 2 dakika sonra Volkan Şen Vidic'in markajında olan Sercan'a yine hava topu atar. Vidic atağı yine keser. Bundan 5-10 dakika sonra Turgay Bahadır Vidic'in markajında olan Sercan'a hava topu atar. Vidic atağı keser. Turgay Bahadır girdiği %100'lük gol pozisyonunda daha net vurma şansı varken açısını kapatır ve takımını %100'lük golden eder. Vederson 46. dakikada sol kanattan atağa çıkar. Ayağındaki topu kaptırır. Topu kaptırdıktan sonra yerine dönme tenezzülü göstermez. Bunu gören Michael Carrick atak yönüne göre sağ tarafa çok basit bir pas atar ve Fletcher'da Turgay Bahadır'ın yapamadığını yapar.

Bu hataları söylüyorum ama Bursaspor'un ve taraftarının yerinde olmak Manchester'a 3-0, Valencia'ya 4-0 yenilmek isterdim. Saygı duyuyorum Bursaspor'a ve mücadelesine. Eleştirme amacım belli ki Bursaspor seneye tekrar Avrupa'da olacak. Anadolu'dan bir takım gitsin Avrupa'da titretsin Avrupa kulüplerini. Sonra Avrupa'da gözünü dönsün Anadolu'ya. Burda potansiyel olabilir desin. Tek amacım budur. Ben Bursaspor'un Rangers'ı yenebileceğini düşünüyorum. Umarım yener. Ama Maccabi Haifa Schalke'ye zorluk çektiriyor mağlubiyeti kaçırıyorsa, Kopenhag dünyanın en iyi baskı kuran takımını ikinci yarı 35 metreye hapsedebiliyorsa Bursaspor'un yedek Manchester United'tan 1 puan almasını beklerdim Kaptan'ın dediği gibi...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri