Originally Posted by
Bursaspor
Bizden ne yapmamız bekleniyor anlamıyorum, bu takım altı sene içerisinde ligden düştü, Lig A'da iki sezon geçirdi, Süper Lig'e çıktı, şampiyon oldu, buralara kadar geldi.
Bu takıma takviye olarak kim yapılırsa yapılsın, oyuncuların Şampiyonlar Ligi tecrübesi yok, böyle şeylerin yaşanmış olması çok normal, yaşanmasaydı abes olurdu. ŞL'de ilk kez mücadele edecek bu kadar tecrübesiz bir takımınız olacak sonrada vay efendim ManU'dan niye 3 yemişmiş. ManU'nun Bursaspor'un yaşının en az 3 katı kadar Avrupa tecrübesi var.
Bursaspor'da bir şöyle 3-5 sene sürekli Avrupa'da boy göstersin o da tecrübe kazanacaktır. Şimdi kalkıp ama Twente'de yeni diyenler olacaktır, Twente yeni ama Twente'nin elindeki kadroyla bu kadro bir değil ayrıca ona bakarsak Zilina'da yeni (Gruplarda). Bu takım Avrupa'yı 15 sene önce gördü, aceleci ya da hayalperest davranan biz değiliz, bu gerçekleri göremeyenler böyle davranıyor, süreklilik yakalarsak Avrupa'da elbet başarı kazanırız, ancak görüyorum ki geçmişlerini unutanlar var.
Partizan, Auxerre, Zilina'da 0 puanda, sadece 1 gol atmışlar.