Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

3 11.54%
  • Manchester United

21 80.77%
  • Berabere

2 7.69%
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Bursaspor - Manchester United [Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bizim beklentilerimiz sizinkiyle farkli degil. Kuralardan sonra Bursa'lilar 2.lik mumkun, 3. kesin oluruz, iyi kura cektik vs. diyordu, oyle degil mi? Simdi orada yazilanlari kopyalayip tek tek isim isim de yazabilirim, ama gerginlik olmasin diye yazmiyorum.
    Güzel kura çektik, 2. lik mümkündü, 3. olacağız. İsimleri yazmanızı bekliyorum, ortada gerginlik oluşturacak bir şey yok ancak sanırım kendinizce bir gerilmişliğiniz var.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Baska konu olunca Bursa 5. buyuk, Istanbul hegemonyasi yikildi, sampiyonuz vs diyip duruyorsunuz, ama soz konusu Avrupa olunca kuculuyorsunuz, neredeyse cebimize gireceksiniz. Ya 5. buyuguz, sampiyonuz, gidip Avrupa'da basarili olacagiz diyip beklentileri yuksek tutacaksiniz, Avrupa'daki durumu da o cercevede degerlendireceksin (buna tamamen saygi duyarim). Eger beklentileriniz senin dedigin gibi ise o zaman 5. buyuk laflarini etmeyeceksin, sampiyonlugun da diger uc buyuklerin kotu performansindan dolayi sansa alindigini soyleyeceksin, buyuklugunu ve haddini bileceksin.
    Burada hiçbir Bursaspor'lu çıkıp biz 5. büyüğüz demedi, zaten bu büyüklük safsatasına son vermekti amacımız verdikte, varsın bundan sonrası tufan. İstanbul'un hegomonyası son buldu mu bulmadı mı ? Şampiyon muyuz değil miyiz, o takımları yenmedik mi, onlar mı kötülerdi biz mi iyiydik, eğer şanslıysak neden hâlâ bulunduğumuz yerdeyiz ?

Körlük insanın gözünden çok kalbine işleyen bir şey sanırım.

Haddimizi de biliriz, bilmeyene haddini de bildiririz. Had konusunda birine had bildirmek için önce kendine bakmak gerekir, sen bu dediklerinle haddini biliyor musun ki de başkasına haddini bildirmeye kalkıyorsun. Dev aynasında kendini gören pire gibi niye her Bursaspor maçına itici olmak adına garip şeyler yazıyorsun.

Madem biz bu kadar küçüğüz, neden bizi kaale alıyorsun, neden maçlarımıza yazıyorsun, git madem diğer büyüklerin maçlarına yorum yap, biz Bursaspor'lular olarak küçüklüğümüzle seni yormak istemiyoruz.

Sizler zaten büyüklüklerinizin altında kalakala küçülmüşsünüz.

Kopenhag mı tecrübesiz ?

Kopehag'ın Avrupa Maçları

Cluj'un sürekliliği, yukarıdaki mesajımda bahsettiğim süreklilik bu işte, bunu görememek büyük hata.

Cluj'un Avrupa Maçları

Unirea'da aynı süreklilikte

Unirea'nın Avrupa maçları

Kısaca Bursaspor'a laf söylemek için uğraşma, Bursaspor ne zaman ki Cluj gibi sürekliliğe geçer bu ligde ve o zaman bu oyununu oynar o zaman sana laf söyleme hakkı doğar.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Güzel kura çektik, 2. lik mümkündü, 3. olacağız. İsimleri yazmanızı bekliyorum, ortada gerginlik oluşturacak bir şey yok ancak sanırım kendinizce bir gerilmişliğiniz var.

Burada hiçbir Bursaspor'lu çıkıp biz 5. büyüğüz demedi, zaten bu büyüklük safsatasına son vermekti amacımız verdikte, varsın bundan sonrası tufan. İstanbul'un hegomonyası son buldu mu bulmadı mı ? Şampiyon muyuz değil miyiz, o takımları yenmedik mi, onlar mı kötülerdi biz mi iyiydik, eğer şanslıysak neden hâlâ bulunduğumuz yerdeyiz ?

Körlük insanın gözünden çok kalbine işleyen bir şey sanırım.

Haddimizi de biliriz, bilmeyene haddini de bildiririz. Had konusunda birine had bildirmek için önce kendine bakmak gerekir, sen bu dediklerinle haddini biliyor musun ki de başkasına haddini bildirmeye kalkıyorsun. Dev aynasında kendini gören pire gibi niye her Bursaspor maçına itici olmak adına garip şeyler yazıyorsun.

Madem biz bu kadar küçüğüz, neden bizi kaale alıyorsun, neden maçlarımıza yazıyorsun, git madem diğer büyüklerin maçlarına yorum yap, biz Bursaspor'lular olarak küçüklüğümüzle seni yormak istemiyoruz.

Sizler zaten büyüklüklerinizin altında kalakala küçülmüşsünüz.

Kopenhag mı tecrübesiz ?

Kopehag'ın Avrupa Maçları

Cluj'un sürekliliği, yukarıdaki mesajımda bahsettiğim süreklilik bu işte, bunu görememek büyük hata.

Cluj'un Avrupa Maçları

Kısaca Bursaspor'a laf söylemek için uğraşma, Bursaspor ne zaman ki Cluj gibi sürekliliğe geçer bu ligde ve o zaman bu oyununu oynar o zaman sana laf söyleme hakkı doğar.

Burada kimse 5. buyuk falan demedi mi? Tamam, neyse, herkes soylenenleri biliyor, ben uzatmayacagim bu konuyu. Herkes kimlerin ne dedigini ve simdi nasil konustugunu biliyor.

Had bildirme konusuna gelince, ben Bursaspor'a kucuk takim dedim mi? Hayir. Peki dev aynasinda gorme konusuna gelince, BJK'nin buyuklugu ile ilgili birsey soyledim mi? Soylediysem, kendimi dev aynasinda gorduysem goster ben haklisin diyim, haddimi bildir, eger gosteremezsen ozur bekliyorum. Ayrica dedigim tek sey 2 yonlu konusmalardir. Isine gelince Bursaspor 5. buyuk vs oluyor, isine gelince ise tecrubesiz, ufak takim oluyor, vurgulamak istedigim nokta oydu. Yoksa sen Bursa'ya buyuk dersin kucuk dersin o senin bilecegin is, dusuncene de saygi duyarim, Bursa sonucta random bir Anadolu takimi degil, bunun cok iyi farkindayim ben zaten. Ki zaten ben Bursa'nin kucuk dandik bir kulup oldugunu dusunsem bunlari yazmam bile. Allah'in Bursa'si, anca bu kadar beklenir onlardan diye yazarim. Ama oyle demiyorum, nasil Bursa gibi bir kulup bu sartlarda boyle hareket ediyor onu merak ediyorum, saskinligim Bursa'nin kucuklugunu degil, buyuklugunu ve ozellikle potansiyelini gosteriyor.

Ayrica verdigin ornekler zaten benim dedigimi destekliyor. Kopenhag'i kenara koyayim, cunku tecrubesi olan bir takim basarisi olmamasina ragmen, ama Cluj ve Unirea tabiri caizse 2 senelik takim ve bunlar CL'de gayet basarili oldu, demek ki tecrube sart degilmis. Kaldi ki basarili olmayin falan gectim, ki konu zaten o degil, en azindan bir vizyon ortaya konabilir, belirli bir standart yakalanabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post

Cluj'un Avrupa Maçları

Peki gördün mü o verdiğin maçlarda Cluj'in ŞL'deki ilk senesinde Roma'yı yenip Chelsea ile berabere kaldığını,Unirea'nın da ilk şl tecrübesinde Rangers'ı 4-1 yendiğini,Sevilla'yı yendiğini, aynı yıl Stutgart ile berabere kaldığını ....

Bursa ise ilk yılında ne yaptı 0 gol, 0 puan

Bursaspor'un Avrupa'da ve ligte şuanki hali, ligimizin anadolu takımlarının güçlendiğinin değil,3 büyükler diye nitelendirilen takımların zayıfladığının göstergesi. Yoksa anadolu takımlarında öyle büyük gelişmeler yok.Aynı bam-güm futbol..

Mesaj Yetkileri