Had bildirme konusuna gelince, ben Bursaspor'a kucuk takim dedim mi? Hayir. Peki dev aynasinda gorme konusuna gelince, BJK'nin buyuklugu ile ilgili birsey soyledim mi? Soylediysem, kendimi dev aynasinda gorduysem goster ben haklisin diyim, haddimi bildir, eger gosteremezsen ozur bekliyorum. Ayrica dedigim tek sey 2 yonlu konusmalardir. Isine gelince Bursaspor 5. buyuk vs oluyor, isine gelince ise tecrubesiz, ufak takim oluyor, vurgulamak istedigim nokta oydu. Yoksa sen Bursa'ya buyuk dersin kucuk dersin o senin bilecegin is, dusuncene de saygi duyarim, Bursa sonucta random bir Anadolu takimi degil, bunun cok iyi farkindayim ben zaten. Ki zaten ben Bursa'nin kucuk dandik bir kulup oldugunu dusunsem bunlari yazmam bile. Allah'in Bursa'si, anca bu kadar beklenir onlardan diye yazarim. Ama oyle demiyorum, nasil Bursa gibi bir kulup bu sartlarda boyle hareket ediyor onu merak ediyorum, saskinligim Bursa'nin kucuklugunu degil, buyuklugunu ve ozellikle potansiyelini gosteriyor.
Ben sana karşı bir şey söylemedim. Sen kendin dedin böyle böyle diyip haddini bileceksin diye, ben sadece kendi dediklerine bak dedim, haddini bilmiyorsun demedim, bunları bana diyebilmek için önce haddini bilmek gerekir dedim.

Ben transferlerimiz iyi demedim, yeterli değil ama olan bu, hoca bunları istedi bunlar alındı, paramız da yok değil var. Ancak kadro yeterli diye düşünülüyor ki transfer yapılmıyor. Ben eksiklerimizi yazayım, sol bek yok, sağ bek (Ali'nin yedeği olacak adam yok, rotasyon lazım Ali sakatlanınca.) orta saha da Ergic'in yanına olursa iyi bir Insua olmazsa bir takviye lazım. Sercan'ın yanına bitiren bir forvet lazım.

En az 3-4 transfere ihtiyacı var bu takımın, bu sene oldu ki UEFA, olmadı seneye bu takviyeler yapılmalı, en azından devre arasında bir sol bek alınmalı.

Neyse maç konusunu daha fazla karıştırmanın anlamı yok, bir dahaki sefere diyelim.