Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

28 100.00%
  • Berabere

0 0%
  • Bucaspor

0 0%
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bucaspor [13.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben tüm oyuncular topu Alex'e atsın, Alex iyi oynamadığında takım ne yaparsa yapsın tarzı bir düşünceyi savunmuyorum. Tabi ki Alex iyi gününde değilse soldan devreye Stoch girecek, geriden Emre girecek, sağdan Mehmet girecek; en azından girmeleri gerekecek. Ama tek adam sistemi Alex üzerinden çözülemez. Tek adamı sistemi Alex'e ait bir problem değil zaten. Alex'in çevresindekilere ve teknik direktörlere ait bir problem. Benim karşı olduğum şey, Alex yoksa rahatça çok adamla hücum edebiliriz fikridir. Aykut Kocaman'ın Alex'in üstüne binen yükü Alex'li şekilde diğer oyunculara dağıtması hem Alex'in hem Fenerbahçe'nin işine gelecektir. Ancak sezon başındaki durum öyle değildi. Alex'siz Fenerbahçe şeklinde duruyordu fakat tutmayınca yeniden Alex'in banko 11'de olduğu sağındaki, solundaki isimlerin değiştiği kadroya döndük.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ben tüm oyuncular topu Alex'e atsın, Alex iyi oynamadığında takım ne yaparsa yapsın tarzı bir düşünceyi savunmuyorum. Tabi ki Alex iyi gününde değilse soldan devreye Stoch girecek, geriden Emre girecek, sağdan Mehmet girecek; en azından girmeleri gerekecek. Ama tek adam sistemi Alex üzerinden çözülemez. Tek adamı sistemi Alex'e ait bir problem değil zaten. Alex'in çevresindekilere ve teknik direktörlere ait bir problem. Benim karşı olduğum şey, Alex yoksa rahatça çok adamla hücum edebiliriz fikridir. Aykut Kocaman'ın Alex'in üstüne binen yükü Alex'li şekilde diğer oyunculara dağıtması hem Alex'in hem Fenerbahçe'nin işine gelecektir. Ancak sezon başındaki durum öyle değildi. Alex'siz Fenerbahçe şeklinde duruyordu fakat tutmayınca yeniden Alex'in banko 11'de olduğu sağındaki, solundaki isimlerin değiştiği kadroya döndük.
    Bence bu takim Semih-Niang ikilisi ilede oynar Emre biraz daha hücuma yardim ederse Alex'e gerek kalmaz Alex Buca'ya Antep'e gol atti iyi güzelde sezon basinda neredeydi sistemin degisecegini anlayinca hocaya zit gitti ön eleme maclarinda ölü gibi sahada yürüdü cok cabuk unutuldu bunlar Alex isine geldimi oynayan bir oyuncu Buca'ya 3 gol atmasi kimseyi sasirtmasin bence Buca takim degil birazda Niang'a dua etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Bence bu takim Semih-Niang ikilisi ilede oynar Emre biraz daha hücuma yardim ederse Alex'e gerek kalmaz Alex Buca'ya Antep'e gol atti iyi güzelde sezon basinda neredeydi sistemin degisecegini anlayinca hocaya zit gitti ön eleme maclarinda ölü gibi sahada yürüdü cok cabuk unutuldu bunlar Alex isine geldimi oynayan bir oyuncu Buca'ya 3 gol atmasi kimseyi sasirtmasin bence Buca takim degil birazda Niang'a dua etsin.
    103 golün hepsini Buca'ya attı zaten. :}

Sarı Lacivert renklerimizle 7.sezonunu yaşayan Kaptanımız Alex de Souza, Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında, Fenerbahçemizin 3000. golüne imzasını atarak, başarılarla dolu kariyerini bu tarihi golle perçinlemiştir.

Fenerbahçemiz, Alex’in golüyle lig tarihinde 3000; Alex de kariyerinde 103 gole ulaşmıştır.

Kaptanımız, tarihe geçen gole imzasını attığı formasını ve kramponlarını, 24 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 14.00’te basına açık bir törenle Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi’ne armağan edecektir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

103 golün hepsini Buca'ya attı zaten. :}

Sarı Lacivert renklerimizle 7.sezonunu yaşayan Kaptanımız Alex de Souza, Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında, Fenerbahçemizin 3000. golüne imzasını atarak, başarılarla dolu kariyerini bu tarihi golle perçinlemiştir.

Fenerbahçemiz, Alex’in golüyle lig tarihinde 3000; Alex de kariyerinde 103 gole ulaşmıştır.

Kaptanımız, tarihe geçen gole imzasını attığı formasını ve kramponlarını, 24 Kasım 2010 Çarşamba günü saat 14.00’te basına açık bir törenle Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi’ne armağan edecektir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    ben bu sezondan söz ediyorum alexin futbolculuguna kesinlikle lafim yok fakat bu sezon cok vurdumduymaz oynadi son dönemde hoca oynatinca birden bire cosmaya basladi sezon basinda takim ön eleme oynarken nerdeydi diyorum bunlar unutulmasin bucaya 3 gol atti diye hemen alex ile sözlesme yenilenmeli demesin kimse sezon daha cok uzun sezon sonuna kadar ki performansi degerlendirilip öyle sözlesme yenilenmesi lazim devre arasi sözlesme yenilemeye kalkmaz umarim yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben bu sezondan söz ediyorum alexin futbolculuguna kesinlikle lafim yok fakat bu sezon cok vurdumduymaz oynadi son dönemde hoca oynatinca birden bire cosmaya basladi sezon basinda takim ön eleme oynarken nerdeydi diyorum bunlar unutulmasin bucaya 3 gol atti diye hemen alex ile sözlesme yenilenmeli demesin kimse sezon daha cok uzun sezon sonuna kadar ki performansi degerlendirilip öyle sözlesme yenilenmesi lazim devre arasi sözlesme yenilemeye kalkmaz umarim yönetim
    Bu sezonda da değişen bir şey yok. Alex yine futbolunu oynuyor. Ben vurdumduymaz oynadığına katılmıyorum. Sabahtan beri tartıştığımız şey de aynı konu zaten. Sezon başında hoca - Alex arasında yaşanan sorunlar ve nelere sebep olduğu. Öneleme maçlarında takım olarak kötüydük, sadece Emre sivrilmişti. Alex'in performansı üst düzeydedir ve dünkü maçtan önce olduğu gibi hala Alex'le sözleşme yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum; en kısa sürede.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Alex'in atması iki taraf adına da çok iyi olmuş.Alex değil de Baroni falan atsaydı yazık olurdu 3000. gole

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Alex son iki seneye oranla bu sene daha hırslı daha aktif durumda ama isterse bu sezon 30 gol atsın ben Alex'in sene sonu gönderilmesinden yanayım tabi yerine aynı tip oyuncu alıp 4-4-1-1 sistemini devam ettirmemek koşuluyla yoksa şuanki sistemde Alex o mevkinin en iyi oyuncularından biridir.

Santos ilk yarı fena değil gibiydi 2.yarı sanırım milli maçın etkisiyle kondisyon sorunu yaşadı devre arasında kendisiyle konuşulmalı yerine çok iyi bir sol bek alınması koşuluyla gönderilebilir tabi o mevki Caner'e kalcaksa bu haliyle kalsın daha iyi.

Cristian'a olan nefretim her maçtan sonra artıyor bu nasıl bi rahatlıktır hayatımda ikili mücadeleden bu kadar kaçınan bir ön libero görmedim devre arasında yollanmazsa büyük ayıp olur.

Gökay istekliydi yeni bi Emre olabilir ama savunma yönünü ve fiziğini çok geliştirmesi lazım.

Dia'yı her maç 11'de görmek istiyorum ama sanırım Kocaman aynı anda hem Alex'i hem Stoch'u hemde Dia'yı oynatmayı tercih etmiyor malum takım ön liberosuz oynuyorken hemde Emre yokken büyük bi riske girmek istemiyor olabilir o yüzden sağ kanatta mücadele gücü yüksek Topuz'u kullandı , devre arasında Sissoko tarzı bi ön liberoyla birçok sorun aşılabilir tabi o bile yetmeyebilir Emre'nin yokluğunda oynayabilecek çift yönlü bi orta sahayada ihtiyacımız var.

Mesaj Yetkileri