Sayfa 207 / 480 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
6,181 ile 6,210 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Hayırlı olsun 2. portekizlimiz. 2 tane daha bu seviyede oyuncu alınırsa kadromuz uefa için çok iddalı hale gelir.
    Yok fazla iddiali yorum yapiyorsun, yapma. Sezon basinda da 2 adam geldi diye eylulde sampiyonuz falan demistin, durumumuz malum. UEFA Kupasi oyle Turkiye kupasina benzemez, istersen 5 saglam transfer yap karsina iyi bir takim cikti mi eleme sansin cok dusuk. Herseyi transfere endeksliyoruz maalesef....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Harbiden Ahmet'in ben "şampiyonluk hayırlı olsun" tarzı yazılarını anımsıyorum

UEFA ya da Avrupada herhangi bir kupa için 3-4 tane avrupa artığı oyuncu iş görmez.... GS'nin kupayı kaldırdığı sezonu hatırlarsanız kadroda Türkiye'nin tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi santaforu Hakan Şükür ve yanında da Akdeniz Olimpiyatlarını kazanan ve yıllar sonra Dünya 3. olan takımın iskeleti olan Okan Buruk, Ümit Davala, Bülent Korkmaz,Ergün Pembe,Hakan Ünsal,Suat ,Hasan Şaş gibi isimler vardı türk olarak... Bunlara Brezilya milli takım kalecisi Taffarel, Barcelona da kaptanlık yapmış Rumen yıldız Popescu ve Karpatların maradonası Hagi'yi de ekleyince zaten otomatik olarak elinizde 10-12 oyuncu oluyor. Emre Belözoğlu da var tabiki. Yani şu anda üzülerek söylüyorum ama o kalitede isimleri büyük takımlarda saymaya kalksak 3 büyükte ancak yarısı çıkar.

Şahsi yorumumdur, mesela şöyle bir sayalım kalite türkleri büyüklerde. Gelecek vaad eden demiyorum! Sonra neden Necip, Emre çolak yok falan demeyin

1-Arda Turan
    2- Emre Belözoğlu
    3- Gökhan Gönül
    4- ????

bitti , yarısı bile çıkmadı

Ama kalbur üstü yani lig için iyi oyuncular derseniz Ersan,Ceyhun Gürselam,Selçuk İnan,belki İbrahim Toraman falan sayılabilir.Ancak avrupa standartlarında maalesef yok denecek kadar az türk yıldızımız var

Tabiki de Suat ya da Hakan Ünsal UEFA'yı alana kadar "yıldız" statüsünde değildi ancak ligdeki o mevkide oynayan tüm oyuncuları düşündüğünüzde tartışmasız en iyisi bu oyuncu diyebiliyorduk. Şimdi Galatasaray savunmasında Servet için ,sağ bekte Sabri için , Beşiktaşta orta sahada Necip için,sol bekte ibo ya da ismail için, Fenerbahçe de forvette Semih için falan bu şekilde cümleler kuramıyorsak demekki bu oyuncular fark yaratacak tarzda değiller

Ama bir anket açılsa cevaplayanlardan % 90'ı türk oyuncular arasında Gökhan Gönül en iyi sağ bektir,Arda Turan en iyi Sol açıktır, Emre Belözoğlu en iyi ortasahadır diyebilir... hayal kurmayalım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyi bir transfer. Orta sahada Guti nin ve Ernst in sorumLuLukLarını üstLenebiLecek kapasitede bir isim.

Bazı arkadaşLar sürekLi kiraLanması soru işareti demiş. SürekLi kiraLanmasının sebebi her seferinde Benfica takımının yüksek bonservis bedeLLeri istemiş oLmasıdır. Everton bonservisini aLmak için çok uğraştı ama çok yüsek rakamLar istendi. Sonunda VaLencia Benfica nın istediği paranın fazLasını verip aLdı.

Eğer üLkeye ve sistemimize aLışırsa çok başarıLı oLacaktır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Yok fazla iddiali yorum yapiyorsun, yapma. Sezon basinda da 2 adam geldi diye eylulde sampiyonuz falan demistin, durumumuz malum. UEFA Kupasi oyle Turkiye kupasina benzemez, istersen 5 saglam transfer yap karsina iyi bir takim cikti mi eleme sansin cok dusuk. Herseyi transfere endeksliyoruz maalesef....
    O sözün taraftarlar arasında yapılmış bi makara oldugunu herkes biliyor , sen hariç sanırım

@nannar

Lig 34 hafta . Ayrıca her UEfa kupası lafı geçtiğinde hemen bi 2000 uefa analizi yapmak refleks olmuş sanırım Hayal kurmayalım demişsin de , ben alırız mı demişim kupayı iyice okuyun bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Boyle guzide bir sitedeki ust yoneyici 3-5 dakikalik videolara bakarak oyuncu analiz ediyorsa harbiden Turk futbolunun isi zor....
    Hocam ben Beşiktaş futbol komitesinin başkanı falan ya da Beşiktaş yöneticisi değilim.Videoya bakıp oyuncu hakkında fikir edinmem Türk futbolu için hiçbir şey ifade etmez.Uzun süredir Avrupa futbolunu seyretme fırsatı bulamıyorum maalesef.Nasıl bir oyuncuymuş diye tabii ki videolara bakacağım,internette hakkında yapılan yorumları takip edeceğim.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Kasım.2010 at 23:32
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok çok faydali bir transfer bence. Belki oyuncu kalabalıklığı açısından gereksiz gözükebilir ancak Vego kardeşime katılıyorum yaptığı yorum konusunda. Zira benm de aklıma ilk o seçenek gelmişti.
    Ernst ve Aurelio'nun yaşları göz önüne alındığında , Fernandesi'in de satın alma opsiyonunu düşünürsek geleceğe yatırım olarak düşünebiliriz..

Haberi Birkaç Gündür Takip Ediyorumda İnşallah Gerçek Değildir Diye Çok Ümitlendim Ama Malesef Doğruymuş Sanırım Kiralık Olması Biraz Rahatlatıyor Sadece. Bu Adamı Çok Takip Ettim Fink'ten Hiçbir Farkı Yok Tamamen Gereksiz Bir Transfer. İnşallah Son Dakikada Bişey Falan Olurda Gelmez.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Forvet transferi için Hugo Almeida ismi güçlük kazandı.Quaresma ve Fernandes'in menajerliğini yapan şirketin futbolcusu Almeida'da.Sezon sonu sözleşmesi sona ereceği için devre arasında makul bir ücrete transfer edilmek isteniyor ve baya yol katedildi bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Forvet transferi için Hugo Almeida ismi güçlük kazandı.Quaresma ve Fernandes'in menajerliğini yapan şirketin futbolcusu Almeida'da.Sezon sonu sözleşmesi sona ereceği için devre arasında makul bir ücrete transfer edilmek isteniyor ve baya yol katedildi bu konuda.
    Anıl sence yeterli mi Hugo Almeida? Ben beğenirim esasında Almeida'yı ancak oda Holosko gibi. İnanılmaz goller kaçırabiliyor. Hatta bazen kaçırmaya başladı mı durmak bilmiyor. Daha bitirici bi forvet lazım bence. Mesela örnek Soldado olabilir. Esasında Semih Şentürk'te Beşiktaş'a çok uyan bi forvet diye düşünüyorum. Senin düşüncen nedir?
    I'm back...

Sheriff Misafir

Bu arada Fernandes transferi resmileşmedimi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Haberi Birkaç Gündür Takip Ediyorumda İnşallah Gerçek Değildir Diye Çok Ümitlendim Ama Malesef Doğruymuş Sanırım Kiralık Olması Biraz Rahatlatıyor Sadece. Bu Adamı Çok Takip Ettim Fink'ten Hiçbir Farkı Yok Tamamen Gereksiz Bir Transfer. İnşallah Son Dakikada Bişey Falan Olurda Gelmez.
    Fink'ten bir farkı yok he Fernandes'in ?? Abi sen doğru adamı kıyasladığına eminsin değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Anıl sence yeterli mi Hugo Almeida? Ben beğenirim esasında Almeida'yı ancak oda Holosko gibi. İnanılmaz goller kaçırabiliyor. Hatta bazen kaçırmaya başladı mı durmak bilmiyor. Daha bitirici bi forvet lazım bence. Mesela örnek Soldado olabilir. Esasında Semih Şentürk'te Beşiktaş'a çok uyan bi forvet diye düşünüyorum. Senin düşüncen nedir?
    Aslında sene başında Schuster çok boylu poslu olmayan,dripling yapabilen,savunma arkasına sarkabilen ve bitiriciliği iyi olan bir forvet istiyordu.Yani Tevez,Lisandro Lopez,Di Natale,Miccoli tipi vb.

Heralde Süper Lig'de ki rakiplerin savunma anlayışını görünce bundan vazgeçip güçlü,hava toplarında etkili ve aynı zamanda savunmayı açmak için uzun şutta atabilen bir isimde karar kılmış olacak ki Almeida ismi netlik kazandı.Çünkü diğer adaylarda Grafite ve Santa Cruz.Diğer adaylarında aynı tip olması Schuster'in fikir değiştirdiğinin bir kanıtı gibi.Bu fikir değişikliğine Bobo'nun sakatlığınıda eklersek bu yapıda bir oyuncunun transferi kesinlik kazandı gibi.Bobo ameliyat olursa en az 6 ay sahalardan uzak kalacak.İlaç ve fizik tedaviylede bir yere kadar.Hem tam kapasite randıman alınamaz,hemde sakatlığın nüksetme oranı yüksek olur.

Gelelim Hugo Almeida'ya.Almeida bitiriciğili kötü olan bir adam değil.Çok iyi bir sol ayağı var.Gol pozisyonuna girdiği zaman çok sert ve net vuruşlar yapabilen bir isim.Ancak soğukkanlılık konusunda sıkıntıları mevcut olduğu için gol kaçırabiliyor.Uzun şutlarıda çok başarılı.1.90'ın üzerinde boya ve 90'ın üzerinde kiloya sahip olmasına rağmen hareketli ve hızlı bir oyuncu.İnanılmaz güçlü ve hava toplarında da çok etkili.Sıçrama kabiliyetinin yanında "kafa şutları" konusunda da etkili bir isim.Ortalama bir tekniğe sahip olduğunu söyleyebiliriz

Özellikleri itibarıyla Adriano ve Hulk benzeri bir adam.Yetenek olarak onların bir boy küçüğü diyebiliriz.

Nispeten genç olması(26),Portekiz milli takımında oynuyor olması,bu sezon çok formda olması(8'i sonradan girmek üzere toplam 25 maçta 13 gol 2 asist),sezon sonu sözleşmesi biteceğinden devre arası makul bir fiyata alınabilecek olması,Quaresma ve hatta Fernandes'ten dolayı uyum sorununu en kısa sürede atlatabilecek olması dolayısıyla fena bir transfer olmaz diyorum.Ben Almeida'nın Süper Lig'de iş yapabilecek bir adam olduğuna inanıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hugo ALmeida bizim Ligimiz için biçiLmiş oyuncu. MakukuLa nın goL kraLLığı yaşadığı Ligimizde Quaresma ve Guti iLe iyi besLenecek bir ALmeida çok verimLi oLabiLir. Ayrıca son maçında hattrick yaptı. İspanya ya karşı goL attı vs. Çok formda. Tam aradığımız tip. HuLk oLmazsa, o oLsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayrettin abi Hulk olmazsa derken ? Olma ihtimali mi varmış ? =D
    Almeida bence de çok yerinde bir transfer olur. İşin bir de sempati yönü varki hırçınlığı , kazanmsa arzusu ve azmiyle taraftarımızla çok çok iyi anlaşır bence..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok ben HuLk`u istiyorum. HuLk oLmayacağına göre, ALmeida oLabiLir. YapıLarı benzer. HuLk sadece daha teknik ve daha süratLi. Ama ALmeida da her türLü iş yapar. BakaLım. Sanırım eğer anLaşıLırsa Bobo ameLiyat oLacak ve onun kontratı da donduruLacak gaLiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimal öyle olur abi. Ama O'nun da gelmesi halinde
    Ernst-Fernandes

Nihat Guti Q7

Almeida

Gibi bir yapı olacak ki bu lige bu sefer fazla gelir =)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada yeni kurallar gereği aynı kupada olmadığı sürece bir oyuncu farklı bir takımla Avrupa'da mücadele edebiliyor.

Yani Fernandes'in Valencia formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynaması Beşiktaş ile Uefa'da oynamasına engel teşkil etmiyor.Ancak bu kural 1 oyuncuyla sınırlandırılmış durumda.

Yani Fernandes ve Hugo Almeida alındığı taktirde sadece 1 tanesi Uefa listesine yazılabiliyor.

Bu durumda yönetim ve teknik kadro nasıl bir düşünce içerisinde merak konusu.Ya forveti bu sene Avrupa kupalarında mücadele etmemiş bir takımdan alacaklar(Grafite vb) ya da alacakları oyuncudan bir tanesini sadece Süper Lig için kullanacaklar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bize Avrupa'da öncelikli olarak forvet lazım. Bu yüzden de Almeida alınsa bile Avrupa'da oynatabileceğimiz bir başka forvet oyuncusu daha gelmeli mutlaka. Fernandes'i her halikarda ekleyebiliyoruz zaten listeye.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray maçını izledikten sonra, Nobre'nin daha iyi top tutabilen ve daha iyi pas atabilen bir versiyonunun Beşiktaş'a katkı yapacağını görmek daha da kolaylaştı.

Ancak Quaresma dışında da top sürebilecek oyuncu lazım Beşiktaş'a. UEFA'da oynatılabilecek olması lazım. Hurşut Meriç gibi bir adam olsa bile yeterli. Bizim takımımızda Quaresma dışında Hurşut kadar iyi adam geçebilen, top sürebilen bir oyuncumuz yok. En önemli eksiklerden biri de bu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Almeida cuk oturur bence. Ayrıca İlhan Abi'ye katılıyorum. Tekniği iyi olan birde kanat oyuncu almamız gerek...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta transfer harekatı başlıyor

30 Kasım 2010 11:55 | NTV Spor
    Galatasaray derbisinden aldığı 2-1'lik galibiyetle üstündeki kara bulutları dağıtan Beşiktaş'ta transfer komitesi, devre arasında takımı takviye etmek için kolları sıvadı.

HAKAN GÜNDOĞAR - Beşiktaş transfer komitesi, Bernd Schuster'in Bursaspor maçının ardından vereceği raporu bekliyor. Fınk ve Ferrarı'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada yönetici Serdar Adalı, Ersan Gülüm'ün bonservisi için Adanaspor ile her konuda anlaşmaya vardı.
    Pazar günü oynanacak Bursaspor maçının ardından Teknik Direktör Bernd Schuster, transfer komitesine detaylı raporunu sunacak ve rapor doğrultusunda takımdan gidecek oyuncular belirlenecek.
    Valencia'da forma giyen Manuel Fernandez'i kiralayan transfer komitesi başkanı Serdar Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu Alman teknik adamın isteği doğrultusunda önümüzdeki hafta yurt dışına giderek transfer çalışmalarına başlayacak.
    FİNK VE FERRARİ YOLCU
    Yabancı kontenjanın dolu olması nedeniyle 2 oyuncuyla yollar ayrılacak. Bernd Schuster'in gidecekler listesindeki ilk isim Michael Fink. Kadroya girmekte zorlanan ve ismi UEFA'ya bildirilmeyen Alman futbolcunun gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken, Matteo Ferrari'den de kendisine kulüp bulması istenecek.
    HOLOSKO YA DA TABATA DA GİDİCİ
    Bobo'nun sakatlığının uzun süreli olması siyah-beyazlılar'ı forvet transferi konusunda da harekete geçirdi. Fink ile Ferrari'nin gönderilmesi ve Sivok-Fernandes ikilisinin takıma katılmasıyla Beşiktaş'ta yabancı oyuncu sayısı 10 olacak. Yabancı forvet transferi için mevcut kadrodan bir oyuncu ile daha yollar ayrılacak. Schuster, yabancı oyuncu kontenjanı açabilmek için Holosko ya da Tabata'dan birinin gönderilmesini isteyecek.
    ERSAN'IN BONSERVİSİ TAMAM
    Sezon başında Adanaspor'dan kiralanan ve son haftalarda oynadığı futbolla göz dolduran Ersan Gülüm'ün durumu da netlik kazandı. Siyah-beyazlılar, Ersan'ın bonservisi konusunda Adanaspor ile her konuda anlaşmaya vardı. Yönetici Serdar Adalı, Adanaspor yönetimiyle masaya oturarak Ersan'ın bonservisini aldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

FİNK VE FERRARİ YOLCU

İşte bunlar çok güzel hareket. Hadi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yabancı forvet transferi için mevcut kadrodan bir oyuncu ile daha yollar ayrılacak. Schuster, yabancı oyuncu kontenjanı açabilmek için Holosko ya da Tabata'dan birinin gönderilmesini isteyecek.
    İkisi de gitsin.Bir forvet,bir kanat alınsın.Eğer Bobo'nun sakatlığı ciddiyse onun sözleşmesi de dondurulabilir kontenjan doldurmaması için.
    So what?
    Saike

FM11'de Ersan Adanaspor ile sözleşmesinin son senesinde. Beşiktaş sezon sonuna kadar kiraladı, satın alma opsiyonu elinde Bonservis bedeli ödemesine gerek kalmadan da katabilirler isteseler kadrolarına. Başka bir takımda dahil olamaz eğer Ersan istemezse yani FM'de böyle en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    FİNK VE FERRARİ YOLCU

İşte bunlar çok güzel hareket. Hadi hayırlısı.
    ferrari'nin gitmesi gerçekten güzel bir hareket mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Evet güzel bir hareket, çünkü Sivok geri gelecek devre arasında. Ayrıca Zapotocny-İ.Toraman ve Ersan da varken Schuster Ferrari'yi düşünmüyor, Sivok sakatlanmasaydı da gidecekti zaten. Bununla birlikte Schuster'in sistemine uymuyor, Mustafa Denizli gibi defansif oynatmıyor çünkü takımı. Geçen sezon bu yüzden başarılıydı, tipik İtalyan defans adamı yani. Hem bu sene sakatlıklardan başını kaldıramıyor. Yani gitmesi için bir değil, birçok neden var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zapo'nun kalıp Ferrari'nin gitmesi bence hiçbir açıdan mantıklı değil. Zapo da ağır ve ayrıca konsantrasyon sorunu da yaşayan bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Zapo & Ferrari; kim giderse gitsin farketmez, ama Schuster'in tercihi Zapo'nun kalıp Ferrari'nin gitmesi. Bence Ferrari de gitmek istiyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetime nazar değmesin akıllandılar vallahi bu sene. Gereksiz ne kadar adam varsa yollayacaksın yerine cuk oturacak transfer yapacaksın arkadaş. Fernandes'e kesinlikle gereksiz, zaten o bölge kalabalık gözüyle bakılmasın. Bence sezon sonu Aurelio gönderilir yaşı itibariyle ve Fernandes'in bonservisi alınır. Ayrıca İlhan abinin dediği çok doğru. Futbolun iki kanatlı bi oyun olduğu göz önüne alınırsa Q7 dışında bir oyuncu daha gerektiği açıkça görülüyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir ara ALBİN ismi geçiyordu kanat transferi için ama ses yok o konuda heralde.

Fernandes'de artık kesin gözüyle bakılıyor. İzlediğim 1-2 maçında gayet başarılıydı hele hele internetten videolarını araştırıp baktım Quaresma'dan daha iyi geldi bana

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri