1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Forvet transferi için Hugo Almeida ismi güçlük kazandı.Quaresma ve Fernandes'in menajerliğini yapan şirketin futbolcusu Almeida'da.Sezon sonu sözleşmesi sona ereceği için devre arasında makul bir ücrete transfer edilmek isteniyor ve baya yol katedildi bu konuda.
    Anıl sence yeterli mi Hugo Almeida? Ben beğenirim esasında Almeida'yı ancak oda Holosko gibi. İnanılmaz goller kaçırabiliyor. Hatta bazen kaçırmaya başladı mı durmak bilmiyor. Daha bitirici bi forvet lazım bence. Mesela örnek Soldado olabilir. Esasında Semih Şentürk'te Beşiktaş'a çok uyan bi forvet diye düşünüyorum. Senin düşüncen nedir?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Anıl sence yeterli mi Hugo Almeida? Ben beğenirim esasında Almeida'yı ancak oda Holosko gibi. İnanılmaz goller kaçırabiliyor. Hatta bazen kaçırmaya başladı mı durmak bilmiyor. Daha bitirici bi forvet lazım bence. Mesela örnek Soldado olabilir. Esasında Semih Şentürk'te Beşiktaş'a çok uyan bi forvet diye düşünüyorum. Senin düşüncen nedir?
    Aslında sene başında Schuster çok boylu poslu olmayan,dripling yapabilen,savunma arkasına sarkabilen ve bitiriciliği iyi olan bir forvet istiyordu.Yani Tevez,Lisandro Lopez,Di Natale,Miccoli tipi vb.

Heralde Süper Lig'de ki rakiplerin savunma anlayışını görünce bundan vazgeçip güçlü,hava toplarında etkili ve aynı zamanda savunmayı açmak için uzun şutta atabilen bir isimde karar kılmış olacak ki Almeida ismi netlik kazandı.Çünkü diğer adaylarda Grafite ve Santa Cruz.Diğer adaylarında aynı tip olması Schuster'in fikir değiştirdiğinin bir kanıtı gibi.Bu fikir değişikliğine Bobo'nun sakatlığınıda eklersek bu yapıda bir oyuncunun transferi kesinlik kazandı gibi.Bobo ameliyat olursa en az 6 ay sahalardan uzak kalacak.İlaç ve fizik tedaviylede bir yere kadar.Hem tam kapasite randıman alınamaz,hemde sakatlığın nüksetme oranı yüksek olur.

Gelelim Hugo Almeida'ya.Almeida bitiriciğili kötü olan bir adam değil.Çok iyi bir sol ayağı var.Gol pozisyonuna girdiği zaman çok sert ve net vuruşlar yapabilen bir isim.Ancak soğukkanlılık konusunda sıkıntıları mevcut olduğu için gol kaçırabiliyor.Uzun şutlarıda çok başarılı.1.90'ın üzerinde boya ve 90'ın üzerinde kiloya sahip olmasına rağmen hareketli ve hızlı bir oyuncu.İnanılmaz güçlü ve hava toplarında da çok etkili.Sıçrama kabiliyetinin yanında "kafa şutları" konusunda da etkili bir isim.Ortalama bir tekniğe sahip olduğunu söyleyebiliriz

Özellikleri itibarıyla Adriano ve Hulk benzeri bir adam.Yetenek olarak onların bir boy küçüğü diyebiliriz.

Nispeten genç olması(26),Portekiz milli takımında oynuyor olması,bu sezon çok formda olması(8'i sonradan girmek üzere toplam 25 maçta 13 gol 2 asist),sezon sonu sözleşmesi biteceğinden devre arası makul bir fiyata alınabilecek olması,Quaresma ve hatta Fernandes'ten dolayı uyum sorununu en kısa sürede atlatabilecek olması dolayısıyla fena bir transfer olmaz diyorum.Ben Almeida'nın Süper Lig'de iş yapabilecek bir adam olduğuna inanıyorum.

Mesaj Yetkileri