Originally Posted by
serkan1520
Sadece 2 dakikanı ayırıp googla girersen söylediğinin tersi binlerce örnekle karşılaşırsın doğuştan gelen hiç bir şey yoktur kazanılan yetenekler vardır hayatında hiç futbol oynamamış biri sadece doğuştan gelen yeteneği ile top oynayabilir mi tabii ki hayır ben bu felsefeye karşıym hayatta her yönünüzü geliştirebilirsiniz ve doğuştan gelen hiçbir şey yoktur.Dedğinin aksi binlerce örnek var ama sadece aklıma gelenlerlenden bir kaçını sayayım C.Ronaldo 18 yaşındaykende sol ayağını o kadar kuvvetli kullanabiliyormuymuş bir araştır alex 10 sene önce sağ ayağını bu kadar iyi kulklanabiliyor muydu ? binlerce örnek verebilirim uzarrr gider örneğin kendimden vereyim sol elimle makas tutmayı bile beceremeyen ben 2-3 senedir sol elimide kullanmaya başladım ve orta seviye hızla yazı bile yazabiiyorum ee bunları nasıl açıklayacağız peki ? hadi briazda çocukluğuma döneyim 7 8 yaşlarındayken topla 5 10 bile sektiremeyen ben 10 küsür yaşlarından sonra 1000-2000 yorulanna kadar devam ediyordum demekki neymiş doğuştan gelen hiç bir şey yokmuş demekki neymiş yetenek kazanılırmış he şunu dersen alarım yetenek belirli bir yaştan sorna daha zor kazanılır bununda genetik nedenleri vardır istersen onlarıda araştırabilirsin...
Aslında bu yazdıklarım sana değil yanlış anlama sadece “Yetenek doğuştan gelir“ felsefesini savunan düşünceden yoksun insanlara...