Originally Posted by
Chinatown
evet aynen öyle diyorum, sadece güçlendirebilir o kadar, o da nedir, ayağını raket gibi kullanırsın, ama baldırlarını kuvvetlendirmişsindir, belden bir düzgün vuruş yaparsın gol olur. bu güçlendirmedir, misal oyuncular da daha güçlü olmak için göbek kası çalışırlar.
ama gidipde sağak bir oyuncu sol ayağının içiyle, dışıyla, burnuyla, toğuğuyla tam anlamıyla kullanarak vuruş yapamaz.
gayet net örnekler verdim, ben senin durumunu bilemem, görmeden yorum yapamam. ben şimdi gidip dayımın halamın oğlundan örnek versem bu da alakasız olur. görünür örnekler ortada. ha sol elinle ne yapıyorsun. poşet taşımak sol elin sağ elin kadar iyi demek değildir. sol elinle sağ elin kadar güzel yazı yazabilirmisin? sol elinle basket atabilirmisin? bunlar önemli.
bir badıl inanç vardır, sol elle yazanlara zorla sağ elle yaz derler, zorlarlar, eskiden sol ellerini vuruda bağlar öyle gezdirirlermiş, ama değişen birşey olmamış. bu gelişebilen birşey değil. sadece güçlendirilebilen birşeydir.
konuyla çok alakasız ilerliyoruz, görünüyor ki birbirimizi de ikna edemeyeceğiz. neyse kendilerimize göre doğrularımız var burada konuşmanın anlamı yok.
saygılar.