Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Hybrid View

Sheriff Misafir

Milli takıma katkı açısından düşünürsek, Nuri şu ana kadar milli takıma katkı yapmadı. Bu nedenle Emre milli takımımızın bence halen en iyi oyuncusudur. Ekşi sözlükte yorum yapan arkadaşa kısım kısım katılsamda Emre'nin ne olursa olsun daha sakin davranması gerekirdi. Tekrar milli takıma çağrılcağını düşünüyorum, kırmızı kart gördü diye alınmaması skandal olur.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Milli takıma katkı açısından düşünürsek, Nuri şu ana kadar milli takıma katkı yapmadı. Bu nedenle Emre milli takımımızın bence halen en iyi oyuncusudur. Ekşi sözlükte yorum yapan arkadaşa kısım kısım katılsamda Emre'nin ne olursa olsun daha sakin davranması gerekirdi.
    Oynatılmadı ki. En iyi oynadığı zamanlarda bile oynatılmadı. Emre en kötü dönemlerinde bile bu "en iyi oyuncu" kontenjanından hep ilk 11deydi. Katkı verdiği maçlar da çok oldu ama kendini dizginlemesi lazım dediğiniz gibi. Onu da öyle kabul edelim tarzındaki yaklaşımlar çok saçma geliyor.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Oynatılmadı ki. En iyi oynadığı zamanlarda bile oynatılmadı. Emre en kötü dönemlerinde bile bu "en iyi oyuncu" kontenjanından hep ilk 11deydi. Katkı verdiği maçlar da çok oldu ama kendini dizginlemesi lazım dediğiniz gibi. Onu da öyle kabul edelim tarzındaki yaklaşımlar çok saçma geliyor.
    Nuri'nin en iyi oynadığı bir tek bu sezonu biliyorum ben, bu sezon dışında milli takımı geçtim kendi takımında da devamlı oynatılmadı, birde geçen sezon oynadı biraz işte ama takımına gözle görülür katkı yaptığını geçen sezon için yine söyleyemeyiz ve milli takımda oynadığı hiçbir maçta da gözle görülür bir katkı yapmadı. Oyunculuğunu, tekniğini, kalitesini vs. vs. tartışmam Nuri'nin, ama bu sezona kadar milli takımda devamlı oynayacak bir oyun ortaya koyamamıştı..

Mesaj Yetkileri