Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.

Bugünde Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu ve roller değişti. Galatasaray'lıların başta olduğu kişiler Emre'yi eleştirirken zamanında Galatasaray'lıların savunduğu gibi Fenerbahçe'liler savunmaya geçtiler. Konuyu bu anlamda değerlendirirsek olaya sığ bakmış oluruz.

Emre oyunu ile şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından birisi. Futbol yönüyle eleştirilecek kısımları mutlaka vardır. Mesela bana göre hücuma o kadar katkı sunmuyor. Mevcut yeteneği ile ligi 10-15 gol arası kapatabilecek bir oyuncu iken bunu yapamıyor. Kişilik olarak baktığımızda ise kabadayılık tavrı var. Büyük takım oyuncularında bunu görmek şaşırtmamalıdır fakat ligde bazen yükselen bu kabadayılık tavrını Avrupa zemininde yaptığında atıldığını görebiliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.

Bugünde Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu ve roller değişti. Galatasaray'lıların başta olduğu kişiler Emre'yi eleştirirken zamanında Galatasaray'lıların savunduğu gibi Fenerbahçe'liler savunmaya geçtiler. Konuyu bu anlamda değerlendirirsek olaya sığ bakmış oluruz.

Emre oyunu ile şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından birisi. Futbol yönüyle eleştirilecek kısımları mutlaka vardır. Mesela bana göre hücuma o kadar katkı sunmuyor. Mevcut yeteneği ile ligi 10-15 gol arası kapatabilecek bir oyuncu iken bunu yapamıyor. Kişilik olarak baktığımızda ise kabadayılık tavrı var. Büyük takım oyuncularında bunu görmek şaşırtmamalıdır fakat ligde bazen yükselen bu kabadayılık tavrını Avrupa zemininde yaptığında atıldığını görebiliyoruz.
    Avrupa'da oynuyordu da bu performansı mı vardı ? Ben de demiş olabilirim o zaman ama sırf performans için diyorduk,Norveç maçında da bizi yanılttı zaten.Şimdi Emre neredeyse her maç oynuyor,üst düzey performans sergiliyor.Ortada bir iki yüzlülük varmış gibi yazman çok saçma.

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    DisCo örnek göstermiş. O yazıyı okuyabilirsin.
    Ben göremedim.Yanlış anladın sanırım ben Emre'nin başka verdiği zarar örnek istemiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kendi üstüne alman beni şaşırttı. Herkes fikirlerini belirtmiş bende kendi fikrimi yazdım. Belki senin mesajından sonra denk gelmesi veya arkadaşımızın benim mesajımı örnek olarak göstermesi seni böyle düşündürmüş olabilir. Ben örnek istedin diye örnekleme yapma veya sana cevap olması anlamında yazmadım.

Dediğim gibi ben kendi fikrimi yazdım. Yine bence haklılık payım %100. Bugün Beşiktaş'a geçsin, Beşiktaş taraftarı Emre'yi savunmaya başlayacaktır. Buda taraftarlığın getirdiği birşeydir. Senin takımın en büyüktür, senin takımın hep doğru işleri yapar, senin formanı giyen her oyuncuyu savunman gerekir gibi.

Şuan Emre'nin yaptığı en ufak hatanın destanlaşması veya en büyük hatalarının bile savunulması gayet normaldir. Savunanlar Fenerbahçe'liler, en ufak hatayı bulanlar diğer takımlılardır. Bende olaya böyle bakmamak lazım diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi üstüne alman beni şaşırttı. Herkes fikirlerini belirtmiş bende kendi fikrimi yazdım. Belki senin mesajından sonra denk gelmesi veya arkadaşımızın benim mesajımı örnek olarak göstermesi seni böyle düşündürmüş olabilir.

Dediğim gibi ben kendi fikrimi yazdım. Yine bence haklılık payım %100. Bugün Beşiktaş'a geçsin, Beşiktaş taraftarı Emre'yi savunmaya başlayacaktır. Buda taraftarlığın getirdiği birşeydir. Senin takımın en büyüktür, senin takımın hep doğru işleri yapar, senin formanı giyen her oyuncuyu savunman gerekir gibi.
    İyi de ben birşeyi üstüme almadım ki tartışıyorum,ben de fikirlerimi belirtiyorum.Ortada büyük bir yanlış anlaşılma var bence

@LucasNeill

O maç bambaşka bir olaydı zaten elenmiştik.Orda da Emre yanlış yaptı da burda yakınılan Emre milli takımı yaktı durumu yok benceç

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Avrupa'da oynuyordu da bu performansı mı vardı ? Ben de demiş olabilirim o zaman ama sırf performans için diyorduk,Norveç maçında da bizi yanılttı zaten.Şimdi Emre neredeyse her maç oynuyor,üst düzey performans sergiliyor.Ortada bir iki yüzlülük varmış gibi yazman çok saçma.

Ben göremedim.Yanlış anladın sanırım ben Emre'nin başka verdiği zarar örnek istemiştim.
    Isvicre'yle Istanbul'daki macta tekme falan savurmustu rakip oyunculara mac sonunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen katılıyorum hatta bir kaç mesaj öncesinde aynı şeyi söylemeye çalışmıştım kendi arkadaşlarımdan Emre bizde değilken yapılan yorumları ve aynı şekilde beşiktaşlı bir arkadaşımın yaptığı yorumu da buna örnek göstermiştim.Bu işler böyle benim bu konuda takıldığımda zaten formaları çıkartmadan yorum yapılması.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Değerli arkadaşım. Çok doğru söylüyorsun. O zamanlar bu forumu bilmiyordum ama o kişilerden birisi de benim. Halen aynı şeyleri düşünmeye devam ediyorum. Kaya Peker için ne düşünüyorsam aynısı... Gelmesini istemezdim ama geldikten sonra hislerimizi içimize gömüp, katkı vermesini bekliyoruz. "Madem geldi, aldığı paranın hakkını versin" hesabı... Allah'ı var, Emre elinden geleni yapıyor. Takımın en kilit oyuncusu. Mücadelesini ettiği müddetçe sorun yok. O en çok mücadele eden birkaç isimden birisi. Emre takır takır parasını alıyor ve aldığı paranın hakkını son kuruşuna kadar helal ettiriyor. Bu sebeple Emre'yi bitim kadar sevmediğim halde ve Fenerbahçe'ye karşı zamanında ayyuka çıkan terbiyesizliklerini asla unutmadığım ve asla unutmayacağım halde "kan kusup, kızılcık şerbeti içtik" hesabı katlanıyorum, sineye çekiyorum. Önemli bir oyuncu, malesef elimiz mahkum. Aldığı paranın hakkını versin yeter; formanın demiyorum, paranın... Çünkü Emre asla ve asla o formanın adamı değil. Kabullenemiyorum, bazen kendime kızıyorum; "Emre'yi bile kabullendin ya, başarı beklentisi uğruna değer miydi" diye...

Malesef artık giydiği formaya ruhunu katacak ve her daim içinde bir amatörlük, "taraftarlık" saklayacak efsane sporcular günümüzün yağmacı kapitalist dünyasında ütopyadan ibaret. Bugün Emre'yi kovsan, dün Tümer vardı, yarın belki -Allah korusun- aynı durumda bir başkası gelecek. Bu yüzdendir ki, Metin Oktay'ların, Baba Hakkı'ların, Lefter'lerin, Dobi Hasan'ların adı her anıldığında ayağa kalkıp ceketimi iliklemek ve o güzel insanların ellerinden öpmek istiyorum. Vefat edenleri rahmetle anıyorum. O güzel insanlar için, o her daim içinde "taraftar" bir çocuk taşıyan gerçek efsaneler için Attila İlhan'dan ödünç almak istiyorum aşağıdaki dizeleri:

Bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardı
    Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı
    Hoyrattı gülüşleri aydınlığı çalkalardı
    Gittiler akşam olmadan ortalık karardı
    O mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız

Mesaj Yetkileri