Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

emrenin eski sıfatlarını ne çabuk unuttunuz ? (katil, p..) ?

(şimdi kaza kurşununa kurban gitmemek için açıklama yapayım, zira anlamak için sorgulamak sormak için kimse zahmet etmiyor bu forumda; o yazdığım sıfatları ben demiyorum, emre gs çıkışlı bir lejyonerken söyleniyordu bunlar ekseri karşı yaka taraftarı tarafından. )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kendi üstüne alman beni şaşırttı. Herkes fikirlerini belirtmiş bende kendi fikrimi yazdım. Belki senin mesajından sonra denk gelmesi veya arkadaşımızın benim mesajımı örnek olarak göstermesi seni böyle düşündürmüş olabilir.

Dediğim gibi ben kendi fikrimi yazdım. Yine bence haklılık payım %100. Bugün Beşiktaş'a geçsin, Beşiktaş taraftarı Emre'yi savunmaya başlayacaktır. Buda taraftarlığın getirdiği birşeydir. Senin takımın en büyüktür, senin takımın hep doğru işleri yapar, senin formanı giyen her oyuncuyu savunman gerekir gibi.
    İyi de ben birşeyi üstüme almadım ki tartışıyorum,ben de fikirlerimi belirtiyorum.Ortada büyük bir yanlış anlaşılma var bence

@LucasNeill

O maç bambaşka bir olaydı zaten elenmiştik.Orda da Emre yanlış yaptı da burda yakınılan Emre milli takımı yaktı durumu yok benceç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.

Bugünde Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu ve roller değişti. Galatasaray'lıların başta olduğu kişiler Emre'yi eleştirirken zamanında Galatasaray'lıların savunduğu gibi Fenerbahçe'liler savunmaya geçtiler. Konuyu bu anlamda değerlendirirsek olaya sığ bakmış oluruz.

Emre oyunu ile şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından birisi. Futbol yönüyle eleştirilecek kısımları mutlaka vardır. Mesela bana göre hücuma o kadar katkı sunmuyor. Mevcut yeteneği ile ligi 10-15 gol arası kapatabilecek bir oyuncu iken bunu yapamıyor. Kişilik olarak baktığımızda ise kabadayılık tavrı var. Büyük takım oyuncularında bunu görmek şaşırtmamalıdır fakat ligde bazen yükselen bu kabadayılık tavrını Avrupa zemininde yaptığında atıldığını görebiliyoruz.

Aynen katılıyorum hatta bir kaç mesaj öncesinde aynı şeyi söylemeye çalışmıştım kendi arkadaşlarımdan Emre bizde değilken yapılan yorumları ve aynı şekilde beşiktaşlı bir arkadaşımın yaptığı yorumu da buna örnek göstermiştim.Bu işler böyle benim bu konuda takıldığımda zaten formaları çıkartmadan yorum yapılması.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kazım meselesini veya istediğim meseleyi atabilirim ortaya sonuçta orda da söyledim kimseyi tahrik etmeye çalışmıyorum diye kaç kere belirttim mesaj yazan arkadaşlara da cevap vermeye çalıştım sana da cevap yazdım karşılığında tekrar birşey yazmadın onun için ben birşey atıp çekilmiyorum , konuşuyorum , tartışıyorum bazen farklı bir şekilde yazıyorum çünkü karşımdaki insan bana üstü kapalı yalancı takımıma üstü kapalı şikeci diyor ... Son söylediğiniz cümle de bence biraz komik olmuş benim demek istediğimi anlamıyosanız evet gerçekten de karşımdakinin anladığı kadarmış
    Asıl biz size anlatamıyoruz. Sizin tahrik edip etmek istememeniz önemli değil, karşıdakinin tahrik olup olmaması önemli. Bu da karşıdakinin suçu olmuyor malesef ! Söyleyenin oluyor. Rastgele attığınız kurşun birisini vurduğunda suçsuz mu oluyorsunuz ? Özür dilerim yanlışlıkla attım, beni serbest bırakın mı diyorsunuz ? O da böyle bir şey.

Revolution ya da benim Kazım'ın milli takıma alınmasıyla ilgili bir sözü mü daha önceden ? Lakayıt mı demişiz ? Genel konuştum filan diyebilirsin ama, bir şeyin varlığını kanıtlamak için tüm ihtimallerin doğru olması, bir şeyin yanlışlığını kanıtlamak içinse bir tanenin yanlış olması yeterlidir. Bu da bilimsel ispat konusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Asıl biz size anlatamıyoruz. Sizin tahrik edip etmek istememeniz önemli değil, karşıdakinin tahrik olup olmaması önemli. Bu da karşıdakinin suçu olmuyor malesef ! Söyleyenin oluyor. Rastgele attığınız kurşun birisini vurduğunda suçsuz mu oluyorsunuz ? Özür dilerim yanlışlıkla attım, beni serbest bırakın mı diyorsunuz ? O da böyle bir şey.

Revolution ya da benim Kazım'ın milli takıma alınmasıyla ilgili bir sözü mü daha önceden ? Lakayıt mı demişiz ? Genel konuştum filan diyebilirsin ama, bir şeyin varlığını kanıtlamak için tüm ihtimallerin doğru olması, bir şeyin yanlışlığını kanıtlamak içinse bir tanenin yanlış olması yeterlidir. Bu da bilimsel ispat konusu.
    Tamam o zaman bu bilimsel ispat konusuysa başvur yöneticilere bundan sonra genel konuşmak tahrik unsuru sayılsın ve herkes birbirinin eski mesajlarını karıştırıp tek tek buraya kanıt olarak sunmadan kendi fikirlerini söyleyemesin sen de rahat et ben de ...

Bak söylüyorum : genel konuştum !

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.

Değerli arkadaşım. Çok doğru söylüyorsun. O zamanlar bu forumu bilmiyordum ama o kişilerden birisi de benim. Halen aynı şeyleri düşünmeye devam ediyorum. Kaya Peker için ne düşünüyorsam aynısı... Gelmesini istemezdim ama geldikten sonra hislerimizi içimize gömüp, katkı vermesini bekliyoruz. "Madem geldi, aldığı paranın hakkını versin" hesabı... Allah'ı var, Emre elinden geleni yapıyor. Takımın en kilit oyuncusu. Mücadelesini ettiği müddetçe sorun yok. O en çok mücadele eden birkaç isimden birisi. Emre takır takır parasını alıyor ve aldığı paranın hakkını son kuruşuna kadar helal ettiriyor. Bu sebeple Emre'yi bitim kadar sevmediğim halde ve Fenerbahçe'ye karşı zamanında ayyuka çıkan terbiyesizliklerini asla unutmadığım ve asla unutmayacağım halde "kan kusup, kızılcık şerbeti içtik" hesabı katlanıyorum, sineye çekiyorum. Önemli bir oyuncu, malesef elimiz mahkum. Aldığı paranın hakkını versin yeter; formanın demiyorum, paranın... Çünkü Emre asla ve asla o formanın adamı değil. Kabullenemiyorum, bazen kendime kızıyorum; "Emre'yi bile kabullendin ya, başarı beklentisi uğruna değer miydi" diye...

Malesef artık giydiği formaya ruhunu katacak ve her daim içinde bir amatörlük, "taraftarlık" saklayacak efsane sporcular günümüzün yağmacı kapitalist dünyasında ütopyadan ibaret. Bugün Emre'yi kovsan, dün Tümer vardı, yarın belki -Allah korusun- aynı durumda bir başkası gelecek. Bu yüzdendir ki, Metin Oktay'ların, Baba Hakkı'ların, Lefter'lerin, Dobi Hasan'ların adı her anıldığında ayağa kalkıp ceketimi iliklemek ve o güzel insanların ellerinden öpmek istiyorum. Vefat edenleri rahmetle anıyorum. O güzel insanlar için, o her daim içinde "taraftar" bir çocuk taşıyan gerçek efsaneler için Attila İlhan'dan ödünç almak istiyorum aşağıdaki dizeleri:

Bir yangın ormanından püskürmüş genç fidanlardı
    Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı
    Hoyrattı gülüşleri aydınlığı çalkalardı
    Gittiler akşam olmadan ortalık karardı
    O mahur beste çalar müjganla ben ağlaşırız

Sheriff Misafir

Arkadaşlar birebir tartışmalara girmeyelim, konunun dışına çıkmayalım.

Hiddink'ten Emre'ye af yok

Maçtan sonra kendisinden özür dileyen Emre'yi affetmeyen Hiddink, milli takımda kimsenin vazgeçilmez olmadığını vurguladı.

http://www.goal.com/tr/news/237/mill...-emreye-af-yok

Default Hiddink, Emre'yi affetmedi!

Milli Takım Teknik Direktörü, "Maçtan önce uyarmama rağmen beni dinlemedin. Bir kaptan bu kadar kolay kart görmemeli. Takımımda böyle oyuncular istemem" dedi.

A Milli Futbol Takımımız, önceki gün Trabzon'da karşılaştığı Güney Kore ile 0-0 berabere kalırken, maça damgasını vuran olay Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmesiydi. 59. dakikada kendisine sert giren Koo Ja Cheol ile tartışınca sarı kart gören Emre, sinirlerine hakim olamayıp 1 dakika sonra aynı futbolcuya tekme atınca ikinci sarıdan kırmızı kartı görüp oyundan atıldı.
    2002 Dünya Kupası'ndaki üçüncülük karşılaşması sonrası el ele verdikleri pozlarla tüm dünyanın alkışını alan iki takım arasındaki dostluğa yakışmayan bu hareketi nedeniyle eleştiri alan Emre Belözoğlu, asıl büyük tepkiyi ay yıldızlı ekibimizin teknik patronu Guus Hiddink'ten gördü.

Sert mesajlar
    Hollandalı çalıştırıcı, önce basın toplantısında milli takım kaptanına sert mesajlar gönderdi. "Bu olayı hiç doğru bulmadım. Hoşnut değilim. İtirazlar yapılabilir ama bunu kontrollü yapmamız gerekir. Emre Belözoğlu'nun olayından çok büyük ders aldık" diyen Hiddink, daha sonra yöneltilen, "Ceza verecek misiniz?" sorusuna, "Milli takım bir kişiye bağlı kalmamalı" diyerek, bu oyuncuyu milli takımdan çıkarabileceğinin sinyalini verdi.

Beni dinlemedin
    Guus Hiddink'in tepkisi bununla da bitmedi. Emre Belözoğlu, karşılaşma sonrası soyunma odasında, yaptığı hareket nedeniyle özür diledi. Ancak çok sinirli olan Hollandalı teknik adamın, "Sabah sizi kontrollü olmanız gerektiği konusunda uyarmama rağmen gereksiz yere kırmızı kart gördün. Sözümün dinlenmemesini affedemem. Bir milli takım kaptanı bu kadar kolay kart görmemeli. Özrünü kabul etmiyorum. Ben çalıştırdığım takımlarda böyle kolay kart gören oyuncular görmek istemiyorum" diyerek, tecrübeli futbolcuyu terslediği öğrenildi.

mynet

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ya tamam iyi bi orta saha oyuncusu ama gerçekten artık yeter yani bu kadar olmaz.Bende olsam bende takımdan keserdim bu ne ya her seferde böyle olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bakalım Hiddink beyefendiyi kim affedecek bi süre sonra.Ha bu tavrı doğrudur o ayrı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre her halükarda oynar bu takımda.

Yalnız Mehmet Topal'ı grup maçlarında da kadroya almazsa ben de Hiddink'i affetmem.
    Last edited by ForsakeN : 11.Şubat.2011 at 23:49

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

İyi olmuş. Emre gibi bir futbolcu Milli takıma yakışmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    İyi olmuş. Emre gibi bir futbolcu Milli takıma yakışmıyor.
    Bizim ortasahamızda Fabregas falanmı varda benimmi haberim yok. Emre en kaliteli türk ortasaha oyuncusu şu anki şartlarda. Affetmemek falan çok saçma bence kart görmüş olabilir fakat Avusturya maçının kadrosuna Emre'yi çağırmazsa ayıp eder. Zaten şu an bir geçiş dönemi içerisindeyiz ve Nuri Şahin - Emre Belozoğlu ortasahasıyla ancak başarıya ulaşabiliriz bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bazı değerler başarının üstündedir.Emre en kaliteli Türk orta saha oyuncusudur.Ama Hiddink'in tavrı sonuna kadar doğrudur.Emre giderse yerine mutlaka Mehmet Topal monte edilmelidir.Gerçi Oğuz Çetin olduğu sürece ne Emre gider ne Toapl gelir.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Çok süper bir karar Mehmet Topal doldurabilir emrenin yerini

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bizim ortasahamızda Fabregas falanmı varda benimmi haberim yok. Emre en kaliteli türk ortasaha oyuncusu şu anki şartlarda. Affetmemek falan çok saçma bence kart görmüş olabilir fakat Avusturya maçının kadrosuna Emre'yi çağırmazsa ayıp eder. Zaten şu an bir geçiş dönemi içerisindeyiz ve Nuri Şahin - Emre Belozoğlu ortasahasıyla ancak başarıya ulaşabiliriz bence.
    ne dersen de arkadaşım emre belözoğlu o tavırlarıyla yakışmıyor milli takıma biran önce ilişkisi kesilmesi lazım Hiddinkin arkasındayım. Mehmet Topal gelir. Mehmet ekici var nuri şahin var.

Sahada Agresif Olmak Her Zaman İyidir, Agresif Oynayan İnsan Ruhsuz Oynamaz Takımda. Aksine Emre Gibi Futbolculara İhtiyacımız Var. Ama Emre Bundan Bihaber, Futboldaki Agresifliğine Eyvallah Ama Kişilik Olarak Agresifliğine Kimse Katlanmaz, Katlanamaz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her şey yetenek,başarı ve iyi oyun değildir.Kaldı ki Emre'de milli takımımız için vazgeçilmez bir oyuncu değildir.Atamızında dediği gibi;

“Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Her şey yetenek,başarı ve iyi oyun değildir.Kaldı ki Emre'de milli takımımız için vazgeçilmez bir oyuncu değildir.Atamızında dediği gibi;

“Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"
    Bravo çok güzel yazmışsın gerçekten. Emreyi milli takımda gördükçe üzülüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun uzun yazmak isterdim ben de ama ekşi sözlükten alıntı yapacağım , Ayrıca bu hazırlık maçlarında emreyle beraber 5 oyuncunun da kırmızı kart gördüğünü hatırlatmak isterim

hazırlık maçında çift sarı kart görerek oyun dışı kalmış oyuncu.

şimdi gördüğü kartları biraz önce izledim. artık insaf diyorum, insanda peygamber sabrı olsa ortadan çatlar. abicim, bu nasıl faullerdir böyle ya? özel maçta da kırmızı kart görülür mü denmiş. yavrucum özel maçta rakibe de böyle tekme tokat girilir mi?

maçın görüntülerini izliyoruz,

emre'ye arkadan faul
    emre'ye yandan faul
    emre'ye önden faul
    emre'ye tepeden faul

1 değil 2 değil 3 değil. adam habire yere indiriliyor. sabır, sabır, sabır. en son pozisyonlardan birinde artık sinirden gülerek arkadan kendine çift dalmış koreliyi saçından okşayıp yerden kaldırıyor. yüzünden belli, bir daha olursa patlayacak emre.

ve ardından gelen ilk sarı karta sebep olan pozisyon. yine bir koreli arkadan çift dalmış. direk sakatlamaya yönelik hareket. bir de ayağıyla ittiriyor emre'yi, cesedini itekler gibi. hakemin derhal koşup iki oyuncuyu ayırması ve koreli'ye sarı kartı (kırmızı da pekala olabilir) vermesi gerekiyor. ama ne yapıyor, hakem etrafta dolanıyor, kart çıkarmamak için binbir dereden su getiriyor. koreli de özür dileme bir yana pişkin pişkin sırıtıyor. hakem de sırıtıyor ya, ben asıl ona takıldım. nasıl bir hakemsin ki bir oyuncunun futbol hayatını bitirecek derecede ciddi bir faul yapılmış, faulü yapan sırıtıyor marifet etmiş gibi, sen de onla beraber sırıtıyorsun. orada artık değil emre, dalai lama olsa sigortası atmaz mı? ondan sonra cezayı kesmek için emre'nin yaptığı hareket tabi ki ikinci sarı kartı ve kırmızıyı gerektirir, de o oyuncuyu gazozuna oynanan özel bir maçta bu hale getirenlerin hiç mi suçu yok?
    (so far so good so what, 11.02.2011 11:34 ~ 11:45)

ben bu adamı sevmiyorum, en başta gelen sebebi de galatasaraylı olmam ve malum galatasaray-fener mevzusu falan. açıklamama gerek yok heralde aşağı yukarı bütün galatasaraylılar görüşümü paylaşıyordur bu konuda.

maç içinde yaptığı hareketleri onaylamamamdan tutun da kolundaki kaptanlık bandında kadar bi milyon tane eleştiri yazabilirim buraya. ama bunların hepsi zaten çoktan yazılmış son bi kaç yılda.

benim değinmek istediğim nokta, ben bu adamı televizyondan izlerken kendimden bişeyler buluyorum onda, yaptığı hareketi halı saha maçında olsam ben de yaparım; ki ben de saha dışında efendiyimdir. tamam profesyonel bi futbolcu bunları yapmaması lazım falan filan ama adam doğal. diyor ki ben bu hareketlerimden besleniyorum, tam bir türk insanı. dediğim gibi onu burda eleştiren insanlar olarak biz de orda olsak belki aynı şeyi yaparız.
    (karsten, 11.02.2011 11:37)

En kaliteli Türk ortasaha oyuncusu Nuri Şahin'dir. Onu bir ayıralım.

Sheriff Misafir

Milli takıma katkı açısından düşünürsek, Nuri şu ana kadar milli takıma katkı yapmadı. Bu nedenle Emre milli takımımızın bence halen en iyi oyuncusudur. Ekşi sözlükte yorum yapan arkadaşa kısım kısım katılsamda Emre'nin ne olursa olsun daha sakin davranması gerekirdi. Tekrar milli takıma çağrılcağını düşünüyorum, kırmızı kart gördü diye alınmaması skandal olur.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Milli takıma katkı açısından düşünürsek, Nuri şu ana kadar milli takıma katkı yapmadı. Bu nedenle Emre milli takımımızın bence halen en iyi oyuncusudur. Ekşi sözlükte yorum yapan arkadaşa kısım kısım katılsamda Emre'nin ne olursa olsun daha sakin davranması gerekirdi.
    Oynatılmadı ki. En iyi oynadığı zamanlarda bile oynatılmadı. Emre en kötü dönemlerinde bile bu "en iyi oyuncu" kontenjanından hep ilk 11deydi. Katkı verdiği maçlar da çok oldu ama kendini dizginlemesi lazım dediğiniz gibi. Onu da öyle kabul edelim tarzındaki yaklaşımlar çok saçma geliyor.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Oynatılmadı ki. En iyi oynadığı zamanlarda bile oynatılmadı. Emre en kötü dönemlerinde bile bu "en iyi oyuncu" kontenjanından hep ilk 11deydi. Katkı verdiği maçlar da çok oldu ama kendini dizginlemesi lazım dediğiniz gibi. Onu da öyle kabul edelim tarzındaki yaklaşımlar çok saçma geliyor.
    Nuri'nin en iyi oynadığı bir tek bu sezonu biliyorum ben, bu sezon dışında milli takımı geçtim kendi takımında da devamlı oynatılmadı, birde geçen sezon oynadı biraz işte ama takımına gözle görülür katkı yaptığını geçen sezon için yine söyleyemeyiz ve milli takımda oynadığı hiçbir maçta da gözle görülür bir katkı yapmadı. Oyunculuğunu, tekniğini, kalitesini vs. vs. tartışmam Nuri'nin, ama bu sezona kadar milli takımda devamlı oynayacak bir oyun ortaya koyamamıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin yeri ayrıdır. Ha ben Fenerliyim mesela bizde yaptığı sertlikleri yada gördüğü kartlarıda eleştiririm ama şu anda Milli takımda onun yerinde oynıyacak tam potansiyelli birisi yok. Ha oynar ama kaldıramaz o yükü şu anda en iyisi bu. Ne demişler "daha iyisi gelene kadar en iyisi bu" ben bu şekilde bakıyorum olaya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Maçta Emre olayından bir kaç dakika sonra servet ile koreli oyuncu itişti,atıştı vs.Spiker dediki dostluk tamam da bu nasıl dostluk.Emre'nin pozisyonlarında ise "tamam emre,ne gerek var emre,dostumuz,misafirimiz onlar bizim emre".Kısacası çok büyük bir çifte standart var konu emre olduğunda,yerel medyada bile.Türkiye'deki insanların büyük bir kısmı fenerbahçeli değil ise nefret ediyorlar neredeyse emreden.Hatta ben emre'ye bişey olsa sakatlık vs. sevineceklerini de düşünüyorum.Bu yüzdendirki bu olayda da hiddink'i desteklerler.Hiddink milli takımın içine ediyo kaba tabirle.Bi de emreyi almasın bakalım.Mevlüt'ü de almasın.Toraman'ı,mehmet topal'ıda.Alınmayan oyuncular çağırılanlardan daha iyi yahu.
    Ayrıca milli takımın 2 tane kilit oyuncu vardır.Arda ve Emre.O yüzden Hiddink vs. kim olursa olsun bu kadar formda bir emre'yi kadrodan uzaklaştıramaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ya madem emre alınmasın diyorsunuz, emre'siz bir ortasaha yapın koyun. bir bakalım nasıl olacak milli takımın ortasahası

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Emre en iyi Türk ortasaha oyuncusuysa yabancı kontenjanı serbest bırakılsın çünkü Türk futbolunun bir geleceği yok demektir,şimdisi de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal, Nuri , Selçuk orta sahasının iş yapabileceğini düşünüyorum.

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri