Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Emre'ye alternatif olarak 3 metre ilerisindeki adama pası zor atan Mehmet Topal'ı gösteriyorlar ya ona çok gülüyorum

Adamı küfür kıyamet sattınız. Adama kazmamı denmedi odun mu denmedi kalas mı denmedi daha neler neler. Şimdi görüyorum ki Emre'nin yerine geçmeli diyorlar.Hani atalarımızın bi sözü vardır bende çok severim hani ;

Kör öldü badem gözlü oldu.
    ya yapma allah aşkına mehmet topalada kazma dedin ya futboldan anlamıyorsun galiba. hiç maçlarını izlemedinmi madem kazma bu mehmet topal ispanyaya neden gitti o zmn valencia neden aldı bu adamı en çok pas yapılan teknik bir lig ispanya mehmet topalıda ona göre almıştır valencia. Mehmet topal ı Hüseyin Cimşir ile karıştırdın galiba .

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    ya yapma allah aşkına mehmet topalada kazma dedin ya futboldan anlamıyorsun galiba. hiç maçlarını izlemedinmi madem kazma bu mehmet topal ispanyaya neden gitti o zmn valencia neden aldı bu adamı en çok pas yapılan teknik bir lig ispanya mehmet topalıda ona göre almıştır valencia. Mehmet topal ı Hüseyin Cimşir ile karıştırdın galiba .
    Osman'ın futbol anladığı nettir.Son senesinde GS taraftarlarının eleştirdiği bir oyuncu bu.Valencia konusuna girersek daha kalitesiz ve ucuz bir dm istediler , Valencia'nın mali krizini bilmeyen yok hehalde.Mali krizde olmasalar Mehmet Topal'ı alacağına inanan var mı ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Osman'ın futbol anladığı nettir.Son senesinde GS taraftarlarının eleştirdiği bir oyuncu bu.Valencia konusuna girersek daha kalitesiz ve ucuz bir dm istediler , Valencia'nın mali krizini bilmeyen yok hehalde.Mali krizde olmasalar Mehmet Topal'ı alacağına inanan var mı ?
    Peki Evertondamı Mali krizdeydi onlarda çok istediler Mehmet Topalı o olmayınca gittiler. Fellainiyi aldılar. Gerçekten bazı şeyleri ya ben anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz. Bravo...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki Evertondamı Mali krizdeydi onlarda çok istediler Mehmet Topalı o olmayınca gittiler. Fellainiyi aldılar. Gerçekten bazı şeyleri ya ben anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz. Bravo...
    Haklısın suç Fenerli arkadaşlarda.Halbuki sen ne kadar iyi niyetli ve sadece tartışmak istiyorsun avatarından da anlaşılacağı üzere.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Haklısın suç Fenerli arkadaşlarda.Halbuki sen ne kadar iyi niyetli ve sadece tartışmak istiyorsun avatarından da anlaşılacağı üzere.
    ben tartışmak filan istemiyorum. Avatar içinde gerekli kişilere sordum herhangi bir sakıncası yok dediler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben tartışmak filan istemiyorum. Avatar içinde gerekli kişilere sordum herhangi bir sakıncası yok dediler.
    İyi etmişsin sormakla yoksa amacının tahrik olduğunu düşünürdüm.Hatta Emre sana naptı ki falan diye sorardım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu nasıl bi mantıktır yahu.Seninde avatarda Emre var onu ne yapacağız

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bu nasıl bi mantıktır yahu.Seninde avatarda Emre var onu ne yapacağız
    Ümit saçmalamışşsın .2 avatarı karşılaştır istersen .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Ümit saçmalamışşsın .2 avatarı karşılaştır istersen .
    Ne var Oğuzcum bana Emre'nin avatarı yaptığı kavgaları,agresif hareketlerini çağrıştırıyo.Ne farkı var.Adamın ettiği laf düzgün mü.Avatarda kavga varmış adamda kavgacı olacakmış.Ne saçma mantıktır yahu.

Mesaj Yetkileri