Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Mehmet Topal, Nuri , Selçuk orta sahasının iş yapabileceğini düşünüyorum.
    Kore maçında Selçuğu beğenmedim, son derece yetersiz. Mehmet Topal'da Valencia'da formasını kaptırdı, geri alır ve oynamaya devam ederse olabilir ama bize daha çift yönlü bir oyuncu lazım. Emre'nin yerini doldurabilecek bir oyuncu göremiyorum halen. Ama herkesin görüşüne saygı duymak lazım tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Umarım bi daha çağırılmaz. Milli takımdan ne köy olur ne kasaba boşuna Emre'yi yıpratmasınlar. Emre'ye başka konulardan kini olup hatasını arayanlar buldu işte. Umarım bi açıklama yapar da bırakır milli takımı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yiğidi öldür hakkını yeme. Şuan için Emre en iyi Türk ortasahadır. Bunu kabullenmek lazım öncelikle. Fakat sinirli tavırlarıyla hem kendine hem de takımına çok zarar veriyor. Bir İspanya olmadığımız için ondan faydalanmayı kesmememiz lazım. Çünkü kalitesi üst düzey.

Emre'nin ortasahada oynamasını istemeyen arkadaşlar yerine alternatif belirtirlerse iyi olur. Nuri Şahin demeyin oynadığında gördük ki pek faydalı olamıyor. Dortmund'daki oyununu sahaya yansıtamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre'ye alternatif olarak 3 metre ilerisindeki adama pası zor atan Mehmet Topal'ı gösteriyorlar ya ona çok gülüyorum

Adamı küfür kıyamet sattınız. Adama kazmamı denmedi odun mu denmedi kalas mı denmedi daha neler neler. Şimdi görüyorum ki Emre'nin yerine geçmeli diyorlar.Hani atalarımızın bi sözü vardır bende çok severim hani ;

Kör öldü badem gözlü oldu.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yiğidi öldür hakkını yeme. Şuan için Emre en iyi Türk ortasahadır. Bunu kabullenmek lazım öncelikle. Fakat sinirli tavırlarıyla hem kendine hem de takımına çok zarar veriyor. Bir İspanya olmadığımız için ondan faydalanmayı kesmememiz lazım. Çünkü kalitesi üst düzey.

Emre'nin ortasahada oynamasını istemeyen arkadaşlar yerine alternatif belirtirlerse iyi olur. Nuri Şahin demeyin oynadığında gördük ki pek faydalı olamıyor. Dortmund'daki oyununu sahaya yansıtamıyor.
    Olayı Emre-Nuri karşılaştırmasına getirmek istemiyorum ama Emre'nin yaşına gelene kadar Nuri'ye de ona verilen kadar şans verilecekse bi 5-6 yıl sonra bu dediklerinizi düşünmenizi beklerim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası bu tartışmada daha fazla bulunmak istemiyorum ama Mehmet Topal'a kazma dediğimi hatırlamıyorum ben.Son zamanlarda form düşüklüğü oldu fakat kazma odun kalas denilebilecek bir oyuncu değil Topal.Everton,Valencia boş adam istemezler herhalde.Ayrıca en azından benim yazdığım orta sahada Emre'ye alternatif Topal değil ki Topal'ı defansif olarak yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an bu duruma uyan çok güzel bir söz var da yazmaya gerek yok.

Herşeyi anlarım da Emre'nin futbolunu beğenmeyip M.Topal gelsin falan diyen var.Bu arada bu Emre'nin 10.milli takım kırmızı kartı galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Emre'ye alternatif olarak 3 metre ilerisindeki adama pası zor atan Mehmet Topal'ı gösteriyorlar ya ona çok gülüyorum

Adamı küfür kıyamet sattınız. Adama kazmamı denmedi odun mu denmedi kalas mı denmedi daha neler neler. Şimdi görüyorum ki Emre'nin yerine geçmeli diyorlar.Hani atalarımızın bi sözü vardır bende çok severim hani ;

3 metre ötesindeki adama pas atamayan dediğin adam Valencia'da oynuyor.Gülünecek olan bir şey varsa o da senin söylediğin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

-------------Mehmet Topal-------------
    -----Hamit----------------Nuri-----------

Buyrun orta sahanın en hası..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    -------------Mehmet Topal-------------
    -----Hamit----------------Nuri-----------

Buyrun orta sahanın en hası..
    Nuri yerine Emre'yi koyarım ben her halukarda. 2-3 sene sonra Nuri olabilir.

Hamit-Emre-Topal 3'lüsü cidden harika olur ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal'la Emre'nin yerleri apayrı. Mehmet Topal top kesen, topu oyuna ilk sokan isim ön libero. Emre Belözoğlu oyunu iki yönlü oynayan bu konuda da Türkiye'deki en iyi ortasaha. Kaynak da mynet zaten bu yüzden Emre'nin bir daha milli takıma alınmayacağını hiç düşünmüyorum. Emre'ye ihtiyacımız da var zaten.
    Last edited by Revolution : 12.Şubat.2011 at 00:20

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Emre'ye gelene kadar çok kişi var milli takımdan uzaklaştırılması gereken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ayrıca Emre'ye gelene kadar çok kişi var milli takımdan uzaklaştırılması gereken.
    Aynen katılıyorum.

Mehmet Topal Galatasaray'da Oynarken Taraftarlar Tarafından Çok Eleştirildi Yerlere Vuruldu, Sonra Gidince Kıymete Bindi. Af Buyur Ama Gerçekten Ortada Bir Çelişki Var Tükürdüğünü Yalamak Bu Olsa Gerek

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Mehmet Topal Galatasaray'da Oynarken Taraftarlar Tarafından Çok Eleştirildi Yerlere Vuruldu, Sonra Gidince Kıymete Bindi. Af Buyur Ama Gerçekten Ortada Bir Çelişki Var Tükürdüğünü Yalamak Bu Olsa Gerek
    Mehmet Topal sadece son senesinde eleştirildi ama asla yerden yere vurulmadı abi yanlışın var. Bana göre de 1 numaralı ön liberodur Türkiye'de.

O oyuncuların çoğu alınmadı zaten son kadroya. Birkaç değişiklikle daha iyi bir milli kadro oluşturabiliriz.

milli takımda hep nuri şahinin oynamasını istiyodum emre yüzünden oynayamıyodu sonunda emrenin koltuğuna oturucak galiba..

Nuri Oynar Zaten, Ama Nuri'nin Savunması Sos Veriyor Nuri'ye Savunma Görevi Vermemek Lazım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bende bunu söylemeye çalışıyorum abi.

Sheriff Misafir

Nuri'ye sadece biraz öz güven aşılamak gerek diye düşünüyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

o 3 metre önüne top atamayan Mustafa Sarp isimleri karıştırmayalım lütfen Mehmet gayet güzel paslar atıyodu valla hatta Rijkaard Neill gelene kadar stoper oynattı geriden oyun kursun diye Yani iyi pas atamasada Galatasaray'lılar olarak BAM'ı gördüğümüz için Mehmet bize süper geliyorda olabilir

Ayrıca Emre'yi çıkarın milli takımdan bakalım n'olcak 70 Milyon kişi içinden bi Mehmet Aurelio çıkaramayan(!) ülkemizin Milli takımından Emre kalitesinde bi adamı kolaysa çıkarın hadi Hiddink'in yaptığı, yapacağı doğru olabilir ama o riske hiç kimse giremez. Ama derler ki biz Emre'yi gözden çıkarttık, yerine şunu monte edicez 90 dakika topa dokunamasa bile sahada kalacak, ısrar edilecek o zaman hazırlık maçlarında deneyin buyrun.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post

ya yapma allah aşkına mehmet topalada kazma dedin ya futboldan anlamıyorsun galiba. hiç maçlarını izlemedinmi madem kazma bu mehmet topal ispanyaya neden gitti o zmn valencia neden aldı bu adamı en çok pas yapılan teknik bir lig ispanya mehmet topalıda ona göre almıştır valencia. Mehmet topal ı Hüseyin Cimşir ile karıştırdın galiba .

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Emre'nin milli takıma Sabri ile birlikte yakışmadığını düşünüyorum ama ona ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. Cezalandırmak gerekiyorsa verilecek en güzel ceza ona zaten yakışmayan kaptanlığın alınmasıdır bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    ya yapma allah aşkına mehmet topalada kazma dedin ya futboldan anlamıyorsun galiba. hiç maçlarını izlemedinmi madem kazma bu mehmet topal ispanyaya neden gitti o zmn valencia neden aldı bu adamı en çok pas yapılan teknik bir lig ispanya mehmet topalıda ona göre almıştır valencia. Mehmet topal ı Hüseyin Cimşir ile karıştırdın galiba .
    Osman'ın futbol anladığı nettir.Son senesinde GS taraftarlarının eleştirdiği bir oyuncu bu.Valencia konusuna girersek daha kalitesiz ve ucuz bir dm istediler , Valencia'nın mali krizini bilmeyen yok hehalde.Mali krizde olmasalar Mehmet Topal'ı alacağına inanan var mı ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Emre'nin milli takıma Sabri ile birlikte yakışmadığını düşünüyorum ama ona ihtiyacımız olduğu da bir gerçek. Cezalandırmak gerekiyorsa verilecek en güzel ceza ona zaten yakışmayan kaptanlığın alınmasıdır bence.
    kesinlikle katılıyorum emreye ihtiyacımız var bence emredende kesinlikle nefret etmeme rağmen avrupadaki bir çok takımın emre gibi oyunculara ihtiyacı var ama kaptanlığını alırsın en büyük cezayı vermis olursun.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Osman'ın futbol anladığı nettir.Son senesinde GS taraftarlarının eleştirdiği bir oyuncu bu.Valencia konusuna girersek daha kalitesiz ve ucuz bir dm istediler , Valencia'nın mali krizini bilmeyen yok hehalde.Mali krizde olmasalar Mehmet Topal'ı alacağına inanan var mı ?
    Peki Evertondamı Mali krizdeydi onlarda çok istediler Mehmet Topalı o olmayınca gittiler. Fellainiyi aldılar. Gerçekten bazı şeyleri ya ben anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz. Bravo...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Everton felanda istiyordu bu adamı unutmayalım.Mali krizle ne alakası var transferin anlamadım.Adamların ihtiyacı vardı aldı.Kaldıki verilen parada az buz değil.Adam elinde sonunda avrupaya atcaktı kendini.Bu da Valencia oldu.Topal'ı da ikinci sınıf oyuncu konumunda gibi konuşuyoruzya ne diyim...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Everton felanda istiyordu bu adamı unutmayalım.Mali krizle ne alakası var transferin anlamadım.Adamların ihtiyacı vardı aldı.Kaldıki verilen parada az buz değil.Adam elinde sonunda avrupaya atcaktı kendini.Bu da Valencia oldu.
    İşte arkadaş çok yanlış bir bilgi sundu bizlere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Peki Evertondamı Mali krizdeydi onlarda çok istediler Mehmet Topalı o olmayınca gittiler. Fellainiyi aldılar. Gerçekten bazı şeyleri ya ben anlatamıyorum yada sizler anlamıyorsunuz. Bravo...
    Haklısın suç Fenerli arkadaşlarda.Halbuki sen ne kadar iyi niyetli ve sadece tartışmak istiyorsun avatarından da anlaşılacağı üzere.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Haklısın suç Fenerli arkadaşlarda.Halbuki sen ne kadar iyi niyetli ve sadece tartışmak istiyorsun avatarından da anlaşılacağı üzere.
    ben tartışmak filan istemiyorum. Avatar içinde gerekli kişilere sordum herhangi bir sakıncası yok dediler.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri