Bu kesinlikle penaltıdır adam ceza sahası içerisinde topu eliyle engelliyor.
Ayrıca bu penaltıdan önce 2 tane net penaltı daha var onlara neden kimse birşey demiyor?
İlk yarıda 1 değil 2 oyuncunun ceza sahası içerisinde eliyle müdahale ettiği bir pozisyonda da penaltı çalınmadı...
Yine ilk yarıda Semih'in ceza sahası içinde dirseklenerek düşürülmesi var ve penaltı çalınmadı.Madem penaltı değil diyorsun o zaman Semih'in numara yaptığını düşünüyor olman gerek ver o zaman Semih'e sarı kart? Ama yok cesaret edemedi çünkü kendiside biliyor orada dirseğin atıldığını...
Eee gole giden adam dirseklenerek yere düşürülüyorsa ve bunu görüyorsan neden vermiyorsun kardeşim penaltıyı?
Yani bırakın bu Fener'e olmayan bir penaltı verildi bu sayede maçı çevirdi ayaklarını.Komik oluyorsunuz sadece...
Haa şimdi bana Fenerlilerde bizim maçlarda laf ediyor bilmem ne diyerek gelmeyin benim tek bir yazımı bulun koyun bu şekilde yazılmış...
Beni başkaları ilgilendirmez.Aynısını size karşı yapan Fenerliler varsa buda onların ayıbıdır ama madem o yanlış diyorsunuz yanlışı yanlışla örtmek olmaz siz aynı şekilde cevap vermeyin ve farkınızı belli edin?
Tabii bir farkınız varsa...