eğer biz bu seneki Beşiktaşın bütün hatalı pozisyonlarını ekleseydik sayfa sekiz değil elli sekiz olurdu
 Gençlerbirliği Araştırmacısı

eğer biz bu seneki Beşiktaşın bütün hatalı pozisyonlarını ekleseydik sayfa sekiz değil elli sekiz olurdu
eto'o bitmiş.
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Öyle bir istekte bulunacak olsam Beşiktaşlı olmazdım kardeşim başka bir takımı tutardım
Orası doğru ama bu tarz şeylere gerek yokHerkes bu işten para kazanıyor herkes emeğinin karşılığını kuruşuna kadar almak zorunda. Bunun için de adalet terazisinin hatasız çalışıyor olması lazım. Anlatmak istediğim sadece bu.
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Siteden Atıldı

Siteden Atıldı

bilmukabele 5-10 kezde biçiyor
ben hiç bi zaman hakem fenere verdi maçı demedim son 10 maçınızı filanda izledim antep maçında şampiyon olmalı bu fenerde dedim.bu hiç bi takımın taraftarının istemeyeceği bi durum diğer takımları bilemem çünkü bayadır bi cimbomu bursayı izlemiyorum ama bi Beşiktaşa göre daha çok kollanıyor fener bunda ne taraftarın ne de futbolcuların suçu yok bence bazı kesimler tarafından bi korku krallığı oluşturulmuş diye düşünmekteyim.kollanıyor derkende art niyet anlamında değil 2 maç önce izlediğim o cesur hakem bi fener maçında kedi gibi maşallah emre nerdeyse kafa atıcak yüzüne bile bakamıyor.demek istediklerim bu küçük ayrıtılar zaten şampiyonluğa götürüyor.ama fener 2.yarı itibariyle şampiyonluğu en çok hakeden takımdır sahadaki azmi mücadelesi isteğiyle..
eto'o bitmiş.
 As Takım Oyuncusu

As Takım Oyuncusu