Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Bucaspor kazanır

2 7.14%
  • Fenerbahçe kazanır

21 75.00%
  • Berabere biter

5 17.86%
1 ile 30 arası toplam 240 sonuç

Konu: Bucaspor - Fenerbahçe [30. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    eğer biz bu seneki Beşiktaşın bütün hatalı pozisyonlarını ekleseydik sayfa sekiz değil elli sekiz olurdu
    Biz Fenerbahçe'nin Hatalı Pozisyonlarını Ekleseydik 58 Değil 108 Olurdu Bir Kere Her Maç 4-5 Kere Lugano Biçiliyor ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Biz Fenerbahçe'nin Hatalı Pozisyonlarını Ekleseydik 58 Değil 108 Olurdu Bir Kere Her Maç 4-5 Kere Lugano Biçiliyor ..
    bilmukabele 5-10 kezde biçiyor

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yani bu sezon hep kazandık hep hakemleri gündeme getirdiler, yok Başbakan etkilemiş hakemleri, emek karşılığı verilecekse kesinlikle oyuncularımıızın sahada 90 dakikalık mücadeleleri her seferinde hakemlerin sayesinde maçı kazandınız sözüyle hep hep hep yendi. 1 kere 2 kere 3 kere 5 kere 8 kere değil tüm maçlarımızda en ufak hata bile hakem maçı etkiledi diye yorumlanıyorsa zaten bu yapılan yorumlarında inandırıcılığı olmuyor. Kendi şahsım adına bir kaç hafta önceki maça mı bi maça yazmııştım Trabzon'u tebrik ederim hakkıyla kazandı lider oldu diye. Yani adam hakkıyla aldıysa hakkını vereceksin. Yok Luganoya verilmemişti buna niye verildi Fener şike yaptı tarzı yorum yapıpta sulandırmak doğru olmuyor.
    ben hiç bi zaman hakem fenere verdi maçı demedim son 10 maçınızı filanda izledim antep maçında şampiyon olmalı bu fenerde dedim.bu hiç bi takımın taraftarının istemeyeceği bi durum diğer takımları bilemem çünkü bayadır bi cimbomu bursayı izlemiyorum ama bi Beşiktaşa göre daha çok kollanıyor fener bunda ne taraftarın ne de futbolcuların suçu yok bence bazı kesimler tarafından bi korku krallığı oluşturulmuş diye düşünmekteyim.kollanıyor derkende art niyet anlamında değil 2 maç önce izlediğim o cesur hakem bi fener maçında kedi gibi maşallah emre nerdeyse kafa atıcak yüzüne bile bakamıyor.demek istediklerim bu küçük ayrıtılar zaten şampiyonluğa götürüyor.ama fener 2.yarı itibariyle şampiyonluğu en çok hakeden takımdır sahadaki azmi mücadelesi isteğiyle..
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    bilmukabele 5-10 kezde biçiyor

ben hiç bi zaman hakem fenere verdi maçı demedim son 10 maçınızı filanda izledim antep maçında şampiyon olmalı bu fenerde dedim.bu hiç bi takımın taraftarının istemeyeceği bi durum diğer takımları bilemem çünkü bayadır bi cimbomu bursayı izlemiyorum ama bi Beşiktaşa göre daha çok kollanıyor fener bunda ne taraftarın ne de futbolcuların suçu yok bence bazı kesimler tarafından bi korku krallığı oluşturulmuş diye düşünmekteyim.kollanıyor derkende art niyet anlamında değil 2 maç önce izlediğim o cesur hakem bi fener maçında kedi gibi maşallah emre nerdeyse kafa atıcak yüzüne bile bakamıyor.demek istediklerim bu küçük ayrıtılar zaten şampiyonluğa götürüyor.ama fener 2.yarı itibariyle şampiyonluğu en çok hakeden takımdır sahadaki azmi mücadelesi isteğiyle..
    Yok kardeşim ben yazıp sulandırıyorsunuz derken buradaki bir kişiyi şahıs olarak hedef almadım genel olarak yazdım.

Mesaj Yetkileri