Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
Yani bu sezon hep kazandık hep hakemleri gündeme getirdiler, yok Başbakan etkilemiş hakemleri, emek karşılığı verilecekse kesinlikle oyuncularımıızın sahada 90 dakikalık mücadeleleri her seferinde hakemlerin sayesinde maçı kazandınız sözüyle hep hep hep yendi. 1 kere 2 kere 3 kere 5 kere 8 kere değil tüm maçlarımızda en ufak hata bile hakem maçı etkiledi diye yorumlanıyorsa zaten bu yapılan yorumlarında inandırıcılığı olmuyor. Kendi şahsım adına bir kaç hafta önceki maça mı bi maça yazmııştım Trabzon'u tebrik ederim hakkıyla kazandı lider oldu diye. Yani adam hakkıyla aldıysa hakkını vereceksin. Yok Luganoya verilmemişti buna niye verildi Fener şike yaptı tarzı yorum yapıpta sulandırmak doğru olmuyor.
O gündeme getirenlerin sorunu kardeşim benim. Başbakan muhabbeti çok saçma zaten o konuya girmek bile istemiyorum. Adam ölüyü diriyi bıraktı maç alacak he. yok artık. Onun dışında dediklerine katılmakla beraber neden hep size denk geldiği konusunda kafamda soru işareti var. Art niyetli değilim bunu söylerken sadece tesadüf mü değil mi onu çözemiyorum. Yani Lugano yok yere gidiyor adamın hunharca bileğine basıyor. E o kadar faul yaparsan kızdırırsan basar. Emre her maç hakemlerle küfür kıyamet , e adamı sinirlendirirsen Emre bu yapar. Mehmet Topuz hakemin gözü önünde adama yumruk atar yine bir şey yok. Bize gelince tam tersi en çok dayak yiyen itilen kakılan bizim oyuncularımız en fazla kırmızı gören takım biziz. E bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ben bize verilmesin demiyorum tekrar tekrar üstüne basaraktan. Hakediyorsak verilsin ama bazı takımlara tek maçta yapılan faul sayısını Quaresma tek maçta kendisi alıyorsa ve buna rağmen hakem seyrediyorsa olanları , bu işte bir terslik vardır kimse kusura bakmasın.

Sözün özü Sait71 arkadaşın dediğine üzülerek katılıyorum böyle bir ortamda hakemlerden adalet beklemek yanlış yani maalesef. Ama keşke onlara müdahale edilmese en ufak hatalarında yerden yere vurulmasalar belki her şey daha düzgün olacak..