1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Fenerbahçe Acıbadem-Vakıfbank G.S.T.T. (Bayanlar Voleybol Finali) Şampiyon Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şampiyonlar liginden sonra bu seriyi süpürüp kazanırsak rovanşı bi nevi alsak iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Şampiyonlar liginden sonra bu seriyi süpürüp kazanırsak rovanşı bi nevi alsak iyi olur.
    Yerini tutar mı?

Türk spor tarihinde ilk defa bir takım Şampiyonlar Ligi düzeyinde bir kupa kazanacaktı. Türk SPOR tarihinin en büyük başarısı olacaktı. Tren kaçtı. Aynı başarıyı yakalasak bie Vakıfbank'ın yaptığını tekrar etmiş olacağız. İlk olmayacak. Dolayısıyla o rezaletin tesellisi olacak hiçbir şampiyonluk yok.

Sarı Melekler'miş. Pöh... O geçen yıldı. O takım GAMOVA'lı, koca sezonu set vermeden bitiren takımdı.

Şampiyonluğu elbette çok istiyorum. 5/5 hedefi için. Olamaz mıyız? Elbette olabiliriz. Ama tek tek oyuncuları yanyana koyuyorum, bizden daha ağır basıyorlar. Koçlara bakıyorum; bizim ZeRoberto'ya açık ara beş basar. Yani bu şartlarda şampiyon olursak harika bir başarı olur. Ama asla yaşanan final-four rezaletini unutturmaz.

Mesaj Yetkileri